Starsza dziewczyna.
Moderator: modTeam
Starsza dziewczyna.
Ostatnio w te wakacje lepią się do mnie dziewczyny o 4 lata starsze. Przytulają sie do mnie całują w policzek, ale oczywiście nie wszystkie na raz, gada się z nimi bardzo fajnie. Czy to coś oznacza? Czy raczej robią sobie żarty?
- Mroczny Piskacz
- Maniak
jesli sa to kobiety po 22 roku zycia to moze to nic nie oznaczac, poza tym ze Cie lubia, albo im zimno ;-)
w przypadku mlodszych to ja sie nie wypowiem bo mlodszych w ogóle nie rozumiem (te starsze tylko odrobine rozumiem ale to i tak wiecej
)
jesli robia to okazjonalnie i tylko w policzek caluja to moze byc rodzaj przywitania albo cos podobnego
Ja Ne,
jesli sa to kobiety po 22 roku zycia to moze to nic nie oznaczac, poza tym ze Cie lubia, albo im zimno ;-)
w przypadku mlodszych to ja sie nie wypowiem bo mlodszych w ogóle nie rozumiem (te starsze tylko odrobine rozumiem ale to i tak wiecej
jesli robia to okazjonalnie i tylko w policzek caluja to moze byc rodzaj przywitania albo cos podobnego
Ja Ne,
- Gorgon
agata pisze:kemot w mojej szkole jest taki koles ode mnie rok młodszy a zawsze widze wkoło niego wianuszek dziewczyn takze starszych od niegoon jest po prostu tak pozytywnie zakrecony ze przyciaga do siebie dziewczeta
Podzielam zdanie Agaty..."myśle że jesteś fajny, fajny, fajny..."
Może po prostu jesteś ich dobrym kumplem z którym dobrze im się rozmawia, a przy okazji może i przystojny, więc takie zachowanie jest naturalne
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...
)
agata pisze:byc moze jestes z jednym z tych chłopaków którzy sa postrzegani przez dziewczyny jako fajny kumpel z którym mozna pogadac a jak jest potrzeba to sie przytuliccóż inni moga ci zazdrosci bo dziewczyny po prostu cie lubia
po prostu masz w sobie to coś co przyciąga. Tak jak inne dziewczyny napisały powineś się z tego cieszyć.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Mysle ze chodzi o cos innego. Jak bylem na koloniach nad morzem w siodmej klasie podstawowki ( co za prehistoria ) to widzialem sytuacje zdaje sie podobna do tej. Masz chlopieca urode. To je przyciaga. Jestes sliczny. No bo o czym mialyby z toba gadac ? Zwlaszcza ze kobiety dojrzewaja dwa lata wczesniej niz faceci.
Ale to tylko moja mala teoria.
Ale to tylko moja mala teoria.
Prawdziwa miłość to ta która trwa...
-
- Uzależniony
mariusz pisze:Na serio myślicie, ze na 15 latka lecą 20 latkiLitości.... (bez urazy dla nikogo)
Ja myślę, że niekoniecznie może tutaj chodzić o bycie parą a bardziej o po prostu bycie kolegami, przyjaciółmi. A jeżeli zachowuje się jak dziecko to może odzywa się się w nich instynkt "starszej siostry" i dlatego tak robią
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
-
- Uzależniony
- Uzależniony
sallvadore pisze:wiem o tym , wlasnie tak mnie traktowaly ale to i tak bylo fajne... nabralem doswiadczenia i wiedzialem wiecej o kobietach niz moi rowiesnicy kiedy przyszlo do umawiania sie na randki
No wiec i w tym są jakieś plusy
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”