Jakie cechy u mężczyzn/kobiet odbieracie jako pozytywne, te które sprawiają że chce się z tą osobą przebywać?
Cechy pozytywne:
Moderator: modTeam
Cechy pozytywne:
Odwróce pytanie Mariusza
Jakie cechy u mężczyzn/kobiet odbieracie jako pozytywne, te które sprawiają że chce się z tą osobą przebywać?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Entuzjasta
lord dream pisze:No Krzysiu poza tą "inteligentną" to skupiłes się wyłacznie na cechach fizycznych. Nie twierdze, że to nieważne ale czy aż tak??
To zalezy do czego Ci kobieta potrzebna ! w wieku lat 39 stwierdzam iz poradził bym sie doskonale bez niej jako (zona ) tak samo z reszta jak i kobiety bez (męza) ale tak jak jest tez jest fajnie , wiec nie ma co nazekać

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- lord dream
- Entuzjasta
A według mnie to musi zaiskrzyć i tyle... Ciekawe tylko czy faktycznie lepiej jest jak ludzie się troche różnią charakterami czy może lepiej jak sie we wszystkim zgadzają???? Przeciwności się przyciągają. Aha a co do tych cech - czasem rozsądek mówi, że to nie jest partner dla nas a jednak nas do tej osoby coś ciągnie. Jest chemia!!!!
- taka_jedna
- Maniak
musi mieć szacunek do mnie i do kobiet w ogóle
kulturalny
ciekawe zainteresowania (coś więcej niż picie i siedzenie pod blokiem)
inteligentny
optymizm
szczerość
tolerancja
no i najważniejsze - jesli to ma być ktoś kogo pokocham to musi mieć "to coś"...
musi mieć szacunek do mnie i do kobiet w ogóle
kulturalny
ciekawe zainteresowania (coś więcej niż picie i siedzenie pod blokiem)
inteligentny
optymizm
szczerość
tolerancja
no i najważniejsze - jesli to ma być ktoś kogo pokocham to musi mieć "to coś"...
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Asia pisze:Cechy pozytywne które powinien posiadać facet :
inteligentny, szczery, schludny, wrażliwy, czuły, czasem romantyczny, męski, przystojny, tolerancyjny, potrafiący odnaleźć się w różnych sytuacjach...
Podpisuje się też pod tym ale dodołabym jeszcze:
- szanujący mnie i inne kobiety
oraz
- szarmancki
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
- lord dream
- Entuzjasta
Fakt, może wcześniej niedokładnie napisałem. Dla każdego ideał oznacza co innego. Pomimo wad każdy ma jakiś ideał. Moja kobieta też jest dla mnie ideałem choc czasami przeszkadza mi to i owo.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

- taka_jedna
- Maniak
Idealny facet ma zawsze jedną wadę - nie zwraca na nas uwagi
A tak serio - moj tez jest dla mnie ideałem. Naprawdę
wiadomo zdarzaja sie wady ale są one mało znaczące
A to co napisała Asia spełnia w 100% 
A tak serio - moj tez jest dla mnie ideałem. Naprawdę
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
taka_jedna pisze:A tak serio - moj tez jest dla mnie ideałem. Naprawdęwiadomo zdarzaja sie wady ale są one mało znaczące
A to co napisała Asia spełnia w 100%
Hehehe wymieniłam cechy mojego ukochanego
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...
)
- taka_jedna
- Maniak
Triniti19 pisze:Jakie cechy u mężczyzn/kobiet odbieracie jako pozytywne, te które sprawiają że chce się z tą osobą przebywać?
cieplo
poczucie humoru
zawadiackosc
inteligencja
opanowanie
naprawde wiele tego jest, ogolnie lubie inteligentnych facetow majacych swoje zajawki, zainteresowania. facetow z wlasnym zdaniem, ktorzy potrafia ujarzmic kobiety <czytaj mnie

People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
krzys pisze:jak to tak wszystko poczytałem to teraz już wiem dlaczego mam takie powodzenie ! :547: :547: :547: :547: :564:
Chciałam cie krzysiu pochwalić za skromność

- Zielonowłosa
- Entuzjasta
Dla mnie najważniejsza jest inteligencja, kultura i charyzma. Najgorsze jest, kiedy nagle okazuje się, ze nie ma się tematów do rozmowy... Także egoizm... paskudna cecha. Poza tym na wielki minus zasługuje palenie papierosów i nadmierne używanie wulgaryzmów...
To chyba standardowe wymagania względem facetów... A wygląd to już zupełnie inna kwestia, ale wolę, zeby facet był wyższy (także większy) ode mnie, no i długie włosy od zawszemi się podobały...
To chyba standardowe wymagania względem facetów... A wygląd to już zupełnie inna kwestia, ale wolę, zeby facet był wyższy (także większy) ode mnie, no i długie włosy od zawszemi się podobały...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”