PS.przejrzalam forum i nie znalazlam takiego tematu, a jestem tu nowa, wiec mam nadzieje, ze sie nie powtarzam
pieszczotliwe nazwy dla kobiety/mezczyzny
Moderator: modTeam
pieszczotliwe nazwy dla kobiety/mezczyzny
Mam pytanko.. jak pieszczotliwie mowicie do swoich milosci?
Moim zdaniem do kobiety latwiej jest mowic pieszczotliwie: kotku, żabko, myszko, gwiazdko, sloneczko itp.. natomiast dla faceta juz chyba trudniej znalezc pieszczotliwa nazwe (zostaje w sumie kochanie, misiu..). Macie jakies inne pomysly?
PS.przejrzalam forum i nie znalazlam takiego tematu, a jestem tu nowa, wiec mam nadzieje, ze sie nie powtarzam
pobierznie Pani przejzala to forum... , gdzies to juz bylo
a co do niego samego to rzeczywiscie trdniej cokolwiek znalezc na faceta...moze oni nam pomoga...
Panowie jak byscie chcieli byc nazywani>>>???
p.s. dzisiaj w autobusie jakas dziewczyna do swojego chlopaka:"zolniezyku podobaja Ci sie moje spodnie??" - hehe.....
( nie wygladal na zolnierza)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Ja mówię do mojej różnie:
Aniołku, Kwiatuszku
Ośmiorniczko, Pytoniczko (proszę się nie śmiać, nie tak bez niczego to wymyśliłem
)
Do tego czasem różne przymiotniki (np. Złocista, Wiosenna... )
Aniołku, Kwiatuszku
Ośmiorniczko, Pytoniczko (proszę się nie śmiać, nie tak bez niczego to wymyśliłem
Do tego czasem różne przymiotniki (np. Złocista, Wiosenna... )
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wybaczcie mój kolejny post w tym temacie, ale przypomniała mi się cudowna piosenka
:gitara:
biedronka
mróweczka
pszczółka
motylek
chrabąszczyk
żuczek
kaczuszka
żabka
rybka
kotek
koteczek
pieseczek
kwiatuszek
lilijka
konwalia
różyczka
tulipan
fiołeczek
jabłuszko
gruszeczka
brzoskwinka
śliweczka
wróżka
czarodziejka
królewna
księżniczka
gitara - WSZYSTKIE TE IMIONA NOSI MOJA STARA !
:gitara:
biedronka
mróweczka
pszczółka
motylek
chrabąszczyk
żuczek
kaczuszka
żabka
rybka
kotek
koteczek
pieseczek
kwiatuszek
lilijka
konwalia
różyczka
tulipan
fiołeczek
jabłuszko
gruszeczka
brzoskwinka
śliweczka
wróżka
czarodziejka
królewna
księżniczka
gitara - WSZYSTKIE TE IMIONA NOSI MOJA STARA !

No ja też zwykle używam znanych określeń: słoneczko, misiaczek czasem kochanie (no to jakoś rzadziej), często po prostu mówie na niego Tomeczek (no zdrobniałe jego imie). Chociaż ostatnio polubiłam dwa określenia: mój ty rambo (to go troche podbudowuje jak ma jakiegoś doła) lub mój ty ogrze (no to chyba wiadomo skąd się wzieło).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
selene pisze:Krzys..........[ w miejsce wykropkowane należy wstawić wszystko to, co Ci się należy] wrrrrr![]()
Poza tym ja nie jestem kłótliwa, wypraszam sobie.
Zadziorna już bardziej ;P
A co mi sie nalezy :547: i nie warcz , nie jestes pieskiem !?

naprawde podoba mi sie to słowo , co masz na nie patent

O widze zes jest z tego samego znaku zodiaku co ma córka , tyle tylko ze ona jest z 21 dnia lutego , no tak , to wiele wyjasnia , mozecie sobie obie raczki podać !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
mi się określenie "miś" jakoś nie podoba, za to mowię: kotku, kochanie, chani (z ang. honey), szczescie moje, sloneczko, czasem kretynie - ale lubi to
a ja jestem: kotek, kocic(zk)a, kochanie, śliczna, wilczek, mała, kretynka, świrka, seksoholiczka (nie wiem czemu), mała dziewczynka (chociaz tylko 5 mies. młodsza)
hej przypomnij mi kochanie co jeszcze
(ostatnio wszedł na forum i wyczaił po jednym poście ze ja to ja i czyta uparcie choć nei chce się wpisać ani przyznac ze czyta
)
a ja jestem: kotek, kocic(zk)a, kochanie, śliczna, wilczek, mała, kretynka, świrka, seksoholiczka (nie wiem czemu), mała dziewczynka (chociaz tylko 5 mies. młodsza)
hej przypomnij mi kochanie co jeszcze
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
A Szczęśliwcowi zazdroszczę.
Lorenzen, wiesz, jako altruistyczna dusza mogę nazywać Cię jak sobie zażyczysz :547:
Na potrzeby forum wymyśliłam określenie: robaczku :547:

A tak na poważnie.
Nie ma czego zazdrościć. Trzeba tylko poszukać kobiety z zacięciem wenotwórczym :547: :547: :547:
[mam dobry humor

Jeszcze raz wielkie dzięki - jakoś to pewnie będzie.
Życzę Ci jak najdłuższego szczęścia we wszystkich aspektach istnienia - zabrzmiało nieco pretensjonalnie, ale oznacza mniej więcej to co chciałem Ci przekazać.
Śpieszmy się kochać ludzi ... - zwłaszcza póki nie musimy pamiętać, o drugiej części tego zdania.
Życzę Ci jak najdłuższego szczęścia we wszystkich aspektach istnienia - zabrzmiało nieco pretensjonalnie, ale oznacza mniej więcej to co chciałem Ci przekazać.
Śpieszmy się kochać ludzi ... - zwłaszcza póki nie musimy pamiętać, o drugiej części tego zdania.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”