hm...
Moderator: modTeam
hm...
Kiedy waszym zdaniem możrmy mówić o osobie z jaką się spotykamy: "moja dziewczyna", "mój chłopak"?? Kiedy zaczyna się chodzenie ze sobą a kończy spotykanie??
Re: hm...
mariusz pisze:Kiedy waszym zdaniem możrmy mówić o osobie z jaką się spotykamy: "moja dziewczyna", "mój chłopak"?? Kiedy zaczyna się chodzenie ze sobą a kończy spotykanie??
To juz chyba było
Wtedy gdy oboje stwierdzą ze chca z soba być !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Krzysiu oczywiście nie ominął okazji żeby się pochwalić
.
No to się czuje i wtedy wiadomo, że spokojnie można powiedzieć: "moja dziewczyna/mój chłopak". Poza tym wtedy przekracza się pewne granice i to także się czuje. Chociaż szczerze się przyznam, że mimo wszystko może jestem tradycjonalistką ale wolałabym żeby padało takie pytanie: "czy chciałabyś zostać moją dziewczyną/chłopakiem?". Wtedy wszystko wiadomo i nie będzie z tym problemu.
No to się czuje i wtedy wiadomo, że spokojnie można powiedzieć: "moja dziewczyna/mój chłopak". Poza tym wtedy przekracza się pewne granice i to także się czuje. Chociaż szczerze się przyznam, że mimo wszystko może jestem tradycjonalistką ale wolałabym żeby padało takie pytanie: "czy chciałabyś zostać moją dziewczyną/chłopakiem?". Wtedy wszystko wiadomo i nie będzie z tym problemu.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”