Pomysł na randkę...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Marys
Początkujący
Początkujący
Pomysł na randkę...

Postautor: Marys » 10 gru 2008, 03:13

Witam was wszystkich po raz drugi!!! :)

Co tam u mnie?
A ostatnio pisałem czy pewna dziewczyna jest moją przyjaciółką czy nie. Teraz poznałem fajną dziewczynę w moim typie i jesteśmy razem.

Szczegółów wam dalej nie będę przedstawiał. Chodzi o to że ostatnio mi przyszedł do głowy pewien temat, z jednej strony bardzo łatwy, a z drugiej jak się okazuje trudny. We wcześniejszym związku miałem trochę prostszą sytuację jeśli chodzi o spotykanie się i spędzanie ze sobą wolnego czasu. Teraz poznałem dziewczynę z tego samego miasta i szczerze mówiąc jakoś tak zaczyna mi brakować pomysłów na spotkania <hmm>. Oboje mieszkam w trójmieście. Może napiszecie jakieś swoje propozycje spędzania czasu, piszcie jak wy spędzacie czas. Oczywiście już razem byliśmy na lodowisku, spacerach, namawiałem moją ukochaną na kino, ale jakoś nie chętnie - to nie będę naciskał. Oczywiście można by było się spotykać w domu, ale w domu są rodzice i tak trochę głupio..., przynajmniej ja nie lubię jak są starzy w domu. Czekam na wasze pomysły spędzania wolnego czasu razem :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 gru 2008, 09:10

To nie forum dla ludzi o brakujących inwencjach twórczych i zerowych ambicji poszukiwawczych. Zamykam.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”