Moderator: modTeam
To na pewno. Jak się idzie na szybko do łóżka z kimś to jst zawsze ryzyko i trzeba sprawę szybko przemyśleć czy warto i czy to "smrodu" nie narobi.Koteczka pisze:Czy za szybko mnie zdobyl?
to za cholerę bym w cos takiego nie weszłaKoteczka pisze:nie oczekiwalam niczego
. Facet, który po kawie, piwie i seksie w wersji jednorazowej nagle zapragnął niezmiernie ze mną być? Bzdura i ściema.Koteczka pisze:ze tak milo trzymac kogos za reke i ze chce ze mna byc.Kilka dni bylo cudownie a pozniej zaczelo sie zachowanie jakbysmy sie nie znali
Moja droga on dość dosadnie mówiąc chciał mieć do kogo się spuszczać. W tym nic więcej nie było.Koteczka pisze:caly tydzien mnie olewal,a w sobote zapraszal na noc
Ale tylko Ty chciałaś raz.Koteczka pisze:a rozumiem ze jakby chcial mnie do lozka zaciagnac,ale to bylo juz PO fakcie
Znalazł kolejną frajerkę. Poczekaj aż ona zacznie się skarżyć.Koteczka pisze:nocuje u niego owa kolezanka,ktora wiedziala o wszystkim
Mona pisze:Koteczka pisze:Przepraszam ze zanudzam ale moze ktos pomoze mi to zrozumiec?
Proszę... Nie oczekiwałaś niczego, to niczego nie masz :)
guido_contini pisze:"Niczego nie oczekiwalam". Czy mozna czegos oczekiwac?
Tak!!! Oczekiwac nalezy wlasnej satysfakcji z podjetych krokow.
shaman pisze:[ Koniec prostej historii.
TFA pisze:A ja mysle, ze jestes w nim zabujana i tylko na forum tak piszesz ze masz go w 4 literach
A czemu sie zdecydowalas wlasnie z nim isc do lozka zaraz po kawie i piwie?
guido_contini pisze:Pytanie: na czym ta przyjazn ma polegac?
guido_contini pisze:Czy czasem nie na zdradzaniu zony z Toba?
Hyhy pisze:A czemu sie zdecydowalas wlasnie z nim isc do lozka zaraz po kawie i piwie?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 285 gości