tu chcialbym glownie Panie prosic o wypowiedz

chodzilem gdzies tam kiedys na jakis jezyk obcy z pewna dziewczyna. nie wiem czemu ale nie zwrocilem na nia uwagi, ona mysle, ze na mnie tak bo dalo sie to wyczuc. coz. kurs sie skonczyl, ja skonczylem studia, moze z 1-2 razy jeszcze ja spotkalem, pytala mnie czy bede chodzil na nowy kurs, powiedzialem "nie wiem". zaczal sie nowy rok. zapisalem sie na kurs no ale juz jej nie spotkalem. pomiedzy tymi wydarzeniamie jeszcze troche w szpitalu przesiedzialem

wiem, ze to glupie i zarzucicie mi, ze tak dlugo zwlekam, byc moze chodzilem do innych roznych miejsc poznawac inne osoby ale o niej nie zapomnialem. siedzi mi w glowie troche.
nie mam zadnych namiarow na ta dziewczyne. wiem, jednak kto moze miec. i moze bede mial okazje sie spotkac niedlugo z ta osoba - wzialbym wtedy nr telefonu.
teraz Panie:
jakbyscie zareagowaly jakby tak po ok pol roku chlopak sie do was odezwal (tel / sms), ktory was no moze nie olewal, ale nie zwracal uwagi nawet
bo ja mam na to tylko jedno wytlumaczenie dla siebie: lepiej sprobowac niz zalowac, ze sie nie sprobowalo...
PS
oczywiscie nawet nie wiem - moze panna ma chlopa i juz po ptokach no ale ja zamierzam sprobowac sie z nia umowic
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)