odnowienie kontaktu - co o tym sadza dziewczyny ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Darek
Zaglądający
Zaglądający
odnowienie kontaktu - co o tym sadza dziewczyny ?

Postautor: Darek » 14 lis 2008, 20:58

witam,

tu chcialbym glownie Panie prosic o wypowiedz 8)

chodzilem gdzies tam kiedys na jakis jezyk obcy z pewna dziewczyna. nie wiem czemu ale nie zwrocilem na nia uwagi, ona mysle, ze na mnie tak bo dalo sie to wyczuc. coz. kurs sie skonczyl, ja skonczylem studia, moze z 1-2 razy jeszcze ja spotkalem, pytala mnie czy bede chodzil na nowy kurs, powiedzialem "nie wiem". zaczal sie nowy rok. zapisalem sie na kurs no ale juz jej nie spotkalem. pomiedzy tymi wydarzeniamie jeszcze troche w szpitalu przesiedzialem :| i nad swoim zywotem zastanowilem. i teraz takie pytanie:

wiem, ze to glupie i zarzucicie mi, ze tak dlugo zwlekam, byc moze chodzilem do innych roznych miejsc poznawac inne osoby ale o niej nie zapomnialem. siedzi mi w glowie troche.

nie mam zadnych namiarow na ta dziewczyne. wiem, jednak kto moze miec. i moze bede mial okazje sie spotkac niedlugo z ta osoba - wzialbym wtedy nr telefonu.

teraz Panie:

jakbyscie zareagowaly jakby tak po ok pol roku chlopak sie do was odezwal (tel / sms), ktory was no moze nie olewal, ale nie zwracal uwagi nawet ??

bo ja mam na to tylko jedno wytlumaczenie dla siebie: lepiej sprobowac niz zalowac, ze sie nie sprobowalo...

PS
oczywiscie nawet nie wiem - moze panna ma chlopa i juz po ptokach no ale ja zamierzam sprobowac sie z nia umowic [:D] to sie dowiem.
Gralismy w kosza, a po zakonczonych meczach on biegal.
Mowilismy mu, ze to samobojstwo.
On biegal dla samego siebie.
neo7
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: neo7 » 14 lis 2008, 21:03

Darek pisze:PS
oczywiscie nawet nie wiem - moze panna ma chlopa i juz po ptokach no ale ja zamierzam sprobowac sie z nia umowic to sie dowiem.

To że ma chłopaka to przecież niczemu nie szkodzi, hehe.
sometimes saying nothing says all
insolventangel
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: insolventangel » 14 lis 2008, 22:42

Darek pisze:jakbyscie zareagowaly jakby tak po ok pol roku chlopak sie do was odezwal (tel / sms), ktory was no moze nie olewal, ale nie zwracal uwagi nawet

ja bylabym bardzo mile zaskoczona <zakochany>, jesli jej zalezalo to pewnie tez Ciebie wspomina.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 lis 2008, 01:12

Darek pisze:jakbyscie zareagowaly jakby tak po ok pol roku chlopak sie do was odezwal (tel / sms), ktory was no moze nie olewal, ale nie zwracal uwagi nawet ??
Myślę, że bym nawet go nie skojarzyła i miałby czystą kartę? :?
Awatar użytkownika
Pani Batman
Bywalec
Bywalec
Postautor: Pani Batman » 15 lis 2008, 06:40

gdybym Cie pamietała - moje ego baaardzo by wzrosło [:D]
a jakbym Cie nie kojarzyła-to tak jak ktos napisal-maialbys czysta karte

Tak i tak dobrze <banan>
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 15 lis 2008, 17:25

Nie masz nic do starcenia a mozesz tylko zyskac. Jakbym byla na Twoim miejscu to bym sprbowala. Dziewcze albo bedzie mile zaskoczone albo po prostu zignoruje.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 lis 2008, 21:32

Ona Cię pewnie kojarzy, skoro na Ciebie uwagę zwróciła kiedyś. Ja przynajmniej bym pamiętała :).
Pewnie bym była mile zaskoczona, gdybym naprawdę była zainteresowana wcześniej.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”