Moderator: modTeam
czemu????
księżycówka pisze:Nie mam ochoty z moich podatków niechcianego dzieciaka infantylnych 14latków utrzymywać.
A nawet jeśli to co?Mona pisze:Mody nie widzą ściemy?
No to oczywiste. Ale to się wiąże z tym, że do seksu trzeba dorosnąć. Tak, trzeba dojrzeć. A nie ilość wiosen o tym świadczy.Mona pisze:nie, nie uprawia się w tym wieku seksu, bo w razie ciąży RODZICE-DZIECI nie zapracują na utrzymanie dziecka i siebie.
nie znasz mnie a pisząc ze mną nie wiesz jaka jestem jaki mam charakter co ja myślę co chcę!!!!!
Madziula pisze:o o tym sądzicie!! piszcie!
Madziula pisze:chce wysłuchać opini innych!!!
Madziula pisze:nie wiecie jaka jestem a pisząc ze mną tego nie stwierdzicie!
Madziula pisze:nie rycze!!!!!!!
Madziula pisze:czy mogę juz zacząć uprawiać sex w wieku 14 lat?
Madziula pisze:tylko jak będe gotowa to mu powiem!!
Madziula pisze:prezerwatywy, krem plemnikobójczy albo globulki!
Madziula pisze:chce wysłuchać opini innych!!!!
Madziula pisze:dzięki! kończe! pa
Blade pisze:Madziula pisze:dzięki! kończe! pa
Co do konczenia - Twoj chlopak ledwie w Ciebie "wejdzie" i juz bedzie koniec. A to dlatego, ze penis chlopaka-prawiczka (niezaleznie od wieku) jest baaardzo wrazliwy na bodzce, ktore dostarcza mu kobieta, czytaj: Twoja pochwa. Nie bedzie w Tobie nawet minuty i juz bedzie po zabawie.
EDYCJA: Co prawda nigdzie nie jest napisane, ze Twoj chlopak to prawiczek.
Nemezis pisze: Pani Michalina Wislocka (polska lekarka, ginekolog, cytolog i seksuolog) twierdzi, ze zbyt wczesne rozpoczecie wspolzycia moze byc bardzo niebezpieczne zwlaszcza dla dziewczat, gdyz potrafi to nieodwracalnie wypaczyc ich psychike. I pozniej, w zyciu doroslym jest wieksze prawdopobienstwo, ze cos im sie nie bedzie w seksie ukladac.
Skoro juz w tym wieku interesujesz sie tematyka seksu to POLECAM abys przeczytala sobie "Sztukę kochania" Michaliny Wisłockiej (ksiazke powinnas dostac w bibliotece). Mysle, ze po tej lekturze bardziej swiadomie sama ocenisz, czy na pewno tego chcesz. Ja Ci zdecydowanie odradzam i kazdy, kto potrafi trzezwo spojrzec na sprawe rowniez Ci odradzi.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 300 gości