Dawno tu nie zagladałem.ale może Wy mi pomożecie.. mianowicie, rzostalem sie w pazdzierniku z dziewczynamoge miec już nowa, ale, no niesttety..przeraża mnie to,że im dalej od rozstania..tym bardziej wspominam te dobre chwile.noce;pocalunki itp/..to chyba jednak prawda,że 1szej milosci nic i nikt nie zabije..
Jak uwolnić sie od wspomnień ? :/;/
Moderator: modTeam
Jak uwolnić sie od wspomnień ? :/;/
Witam...
Dawno tu nie zagladałem.ale może Wy mi pomożecie.. mianowicie, rzostalem sie w pazdzierniku z dziewczynamoge miec już nowa, ale, no niesttety..przeraża mnie to,że im dalej od rozstania..tym bardziej wspominam te dobre chwile.noce;pocalunki itp/..to chyba jednak prawda,że 1szej milosci nic i nikt nie zabije..
ona jest chyba mocna jak stal..
a ja przez to wszytsko cos czuje ze sobie bede sypal kolejny zwiazek..co z tego, ze nawet mam innaskoro nocami pijac albo jadac autem mysle o tamtej...
a może powininem udac sie do psychiatry.. ? nie ulatwia mi zapomnienia o niej..to ze jej chlopakiem jest mmoj sasiad..
nigdy jej tu nie widzialem ale. 
Love is beautiful
Dzindzer pisze:Ty się już przez najbliższy czas nie bierz za dziewczyny, Ty sie nie nadajesz, za słaby jesteś.
Teraz z każdym problemikiem będziesz tu przychodził
Nic sobie sam nie umiesz poradzić
Dokładnie. Przeczytaj całą tablicę o milosci i uczuciach i poszukaj czegoś, co będzie do Ciebie pasować. Radź sobie!
Ja wiele ciekawych wyjaśnień znalazłem dla siebie i jest mi teraz lepiej. Znajdź dla siebie!
A temat zamykam. <browar>
I
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”