Jestem gotow czekac... bo kocham nadal... tylko co z jej strony moze zmienic sie za tydzien, za miesiac.....
Przerwa w zwiazku
Moderator: modTeam
Przerwa w zwiazku
Po wielkiej milosci... pelnej uniesien i pieknych chwil bez skazy - kobieta odchodzi..., ale nie zamyka drzwi na zawsze...
Jestem gotow czekac... bo kocham nadal... tylko co z jej strony moze zmienic sie za tydzien, za miesiac.....
-
- Entuzjasta
facet ma doła,a wy jak zawsze odsyłacie go do wyszukiwarki!!to nie jest temat w stylu "moj penis odchyla sie w bok przy w zwodzie,czy to zle",takie sprawy trzeba rozwiazywac indywidualnie,wiec czemu lisicie mu komentarzy!!
ajjj Mikołaj...ja bym czekała...chociaz nie wierze w przerwy...przemysl co to moze znaczyc,dlaczego tak postapila!!moze daj jej czas.niech sie zastanowi czego chce!!trzymaj sie
ajjj Mikołaj...ja bym czekała...chociaz nie wierze w przerwy...przemysl co to moze znaczyc,dlaczego tak postapila!!moze daj jej czas.niech sie zastanowi czego chce!!trzymaj sie
- pani_minister
- Administrator
tygrysiaaa pisze:takie sprawy trzeba rozwiazywac indywidualnie,wiec czemu lisicie mu komentarzy!!
Bo takich "indywidualnych" spraw było tutaj już tyle, że nikomu nie chce się po raz n-ty pisać tego samego. Zwłaszcza, jeśli napisał wcześniej raz, drugi i piętnasty coś więcej, niż jednozdaniowy komentarz w niczym niemal pytającemu nie pomagający, jak ten powyższy.
Zresztą sam autor też nadmiernie opisu własnej sytuacji nie zindywidualizował.
Polecam ten temat:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... p?p=189467
Tam naprawdę było już dużo. A jeśli czegoś jeszcze w nim brakuje - można się dopisać bez problemu.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”