omatko <boje_sie> przeraziłeś mnie swoją niedojrzałością, irracjonalnym strachem i taką głupią podejrzliwością(choć to chyba nie jest dobre słowo) - z każdego zdania to wyziera. zgadzam się z Tedem - to wszystko wynika chyba po prostu z kompleksów. chciałbyś pewnie być Jej pierwszym i pewnie jeszcze chciałbyś ją ukarać za to, że wcześniej mogła uprawiać seks z innymi. nie wiem, może jeszcze się boisz, że Ona będzie Cię z nimi porównywać i wypadniesz na ich tle gorzej? postaraj się ujarzmić tę swoją zazdrość i zrozum, że
każdy człowiek ma jakąś przeszłość i jej nie da się wymazać.będziesz musiał żyć z jej wadami, nawykami, przyzwyczajeniami i przeszłością także. a jak nie potrafisz, to powiedz dziewczynie pa i tyle. choć prędzej Ona powie to Tobie, jeśli Ją ciągle tą zazdrością obarczasz
Yakuza pisze:Czy to nie jest zbyt duza ilosc partnerow jak na ten wiek 24 (ja jestem5)?
Nie chodzi mi oto ze szukam dziewicy ale patrzac na jej lata i ilosc facetow to mam troche watpliwosci co do jej moralnosci i w ogóle ej dziwczyna zgrywa sie na przadna jest poukladana wydaje sie byc rozsadna ale patrzac na jej przeszlosc wydaje mi sie nie warta zachodu jak Wy myslicie?
a co sądzisz, że jest jakiś wskaźnik, który pomaga odróżnić te szanujące się od tych puszczalskich?

np. do 5 partnerów jestem porządną i rozsądną dziewczyną, a powyżej łatwą panienką? a nie daj Boże, gdyby jeszcze wśród tych 5-iu jeden był jednonocną przygodą

przestań przykładać do ludzi takie miarki, proszę

.