co wy byscie zrobili??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
co wy byscie zrobili??

Postautor: papewa » 28 sie 2007, 18:31

Pokłóciłam sie z chłopakiem.Dostałam smsa od jego siostry,że był gdzieś dziś w nocy a rano gadał przez telefon i to na pewno była dziewczyna.Jak sie dowiedzialam odrazu do niego zadzwonilam i spytalam troche uniesionym glosem gdzie byl i z kim gadal.No to powiedzial ze nie mogl zasnac i sie umowil z kolezanka.Jeszcze bardziej mnie ponioslo bo ja mu mowie jak gdzies wychodze i z kim i opowiadam wszystko ze szczegolami....a on nawet nie wspomnial.A teraz mnie oskarza,ze ja mu nie ufam i jak tak moge sie denerwowac.On ma taki charakter ze jak sie wkurzy to jest chamski (nawet dla mnie) i rzadko slysze od niego przepraszam.No i mam pytanie do was:gdybyście byli na moim miejscu to wy byscie przeprosili czy czekali az on to zrobi?? :?
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 28 sie 2007, 18:33

Na noc polazl do tej kolezanki czy jak? A jego siostra to Ci tak zawsze donosi co on robi? <pijak> Wyluzuj dziewczyno troche, takie walki nie maja sensu.
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 28 sie 2007, 18:39

no tylko sie z nią spotkał.ale to okropne ze ona jeszcze do niego dzwonila.wkurzylam sie bo dobranoc juz o 10 mi wczoraj napisal a wrocil o 2... wrrrr
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 28 sie 2007, 18:41

strasznie emocjonalnie do tego podchodzisz, pewnie dlatego ze sie poklociliscie.
No nie wiem co powiedziec, ale chyba nie masz powodu zeby go przepraszac. Takie rzeczy sie czasem zdarzaja.
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 28 sie 2007, 18:48

Właśnie mi napisał: Kocham Ciebie i tylko Ciebie:)))) powiedziec mu ze niezycze sobie aby w nocy sie z kolezankami spotykal czy zakonczyc juz ten temat??
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 sie 2007, 18:52

bardziej denerwuje Cię to, że się w ogóle z nią spotkał, czy to, że to przed Tobą zataił ?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 28 sie 2007, 18:56

papewa pisze:powiedziec mu ze niezycze sobie aby w nocy sie z kolezankami

wielka mi noc jak o 2 juz byl w domu ;)
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 28 sie 2007, 18:59

Yasmine pisze:bardziej denerwuje Cię to, że się w ogóle z nią spotkał, czy to, że to przed Tobą zataił ?

ciężko powiedzieć ale raczej to ze to zataił bo gdyby powiedział (a miał duzo okazji) niebyloby sprawy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 28 sie 2007, 19:00

to pogadaj z nim o tym, zeby byl z Toba szczery, ze nie masz nic przeciwko ze spotyka sie z kolezankami gdy Ty o tym wiesz.
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 28 sie 2007, 19:03

jak się da to pogadam bo to uparty osioł(ciezki przypadek) <diabel>
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 28 sie 2007, 19:15

papewa pisze:powiedziec mu ze niezycze sobie aby w nocy sie z kolezankami spotykal czy zakonczyc juz ten temat??

Dlaczego sobie nie "zyczysz". To brzmi jak jakies diktum. Bez proby zrozumienia.
Powinnas zakonczyc ten temat pytaniem czym jest zaufanie. Jesli sobie "nie zyczysz" znaczy, ze nosisz w sobie jakies watpliwosci, nie tylko w stosunku do Niego, ale i do siebie.
Sek w tym, zeby to On sobie nie zyczyl, On sam. Ze wzgledu na Ciebie i to cos, fajnego, miedzy Wami. Wszelkie granice tego, co "dozwolone" czy niemile widziane winny byc w nas samych, ich sie nie da narzucic, je trzeba czuc. Na nic sie zda gniew czy uraza, bo to poteguje tylko bezsilnosc, marnuje energie. Zamiast ja sobie zabierac lepiej oddawac w dwojnasob.
Kumasz... ?
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 28 sie 2007, 19:20

Koko pisze:Dlaczego sobie nie "zyczysz". To brzmi jak jakies diktum. Bez proby zrozumienia.
Powinnas zakonczyc ten temat pytaniem czym jest zaufanie. Jesli sobie "nie zyczysz" znaczy, ze nosisz w sobie jakies watpliwosci, nie tylko w stosunku do Niego, ale i do siebie.
Sek w tym, zeby to On sobie nie zyczyl, On sam. Ze wzgledu na Ciebie i to cos, fajnego, miedzy Wami. Wszelkie granice tego, co "dozwolone" czy niemile widziane winny byc w nas samych, ich sie nie da narzucic, je trzeba czuc. Na nic sie zda gniew czy uraza, bo to poteguje tylko bezsilnosc, marnuje energie. Zamiast ja sobie zabierac lepiej oddawac w dwojnasob.

DZIĘKUJĘ:) masz w 100% rację.kumam <browar>
Kumasz... ?

[ Dodano: 2007-08-28, 19:21 ]
DZIĘKUJĘ:) masz w 100% rację.kumam
(sorki za ten błąd)
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 28 sie 2007, 19:38

papewa pisze:Dostałam smsa od jego siostry,że był gdzieś dziś w nocy a rano gadał przez telefon i to na pewno była dziewczyna.
A moze dobra przyjaciolka znana od lat z ktora sobie o takich rzeczach rozmawiaja? Tzn o swoich zwiazkach? :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 28 sie 2007, 20:12

Hyhy pisze:A moze dobra przyjaciolka znana od lat z ktora sobie o takich rzeczach rozmawiaja? Tzn o swoich zwiazkach?

nie bo to była dziewczyna którą niedawno poznał....hehe bo ma taki samochod jak jego i sie czesto mijali na miescie.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 28 sie 2007, 20:32

papewa pisze:On ma taki charakter ze jak sie wkurzy to jest chamski (nawet dla mnie) i rzadko slysze od niego przepraszam.

A mnie to wzruszyło.
No chyba, że kłótnie są z powodu autorki. Wtedy zrozumiem chęć przebywania z inną istotą płci odmiennej w celu zrównoważenia płci.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Axamer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Axamer » 28 sie 2007, 21:53

Ja bym się wkurzył gdyby moja dziewczyna była u jakiegoś do 2 w nocy i bym się przez przypadek dowiedział.. oj zdenerwowałbym się
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 sie 2007, 22:00

Dobra moze ja jestem z innej planety, ale co on takiego zrobil? <pijak>
Unosisz sie jak 15letnia dziewczynka nie wiadomo po co. Siadz pogadaj czemu Ci nie powiedzial o spotkaniu i nie rob glupich afer. Fakt, ze nie musi Ci mowic z kim kiedy i gdzie rozmawia, ale moglby i czemu tego nie zrobil.
Cham i prostak?To rzuc ze go, a nie narzekaj ze ma trudny charakter. Nawet tacy ludzie sa w stanie zrobic cos wiecej niz wyslac glupiego smsa ze kocha.

[ Dodano: 2007-08-28, 22:02 ]
A i siostre ma co najmniej dziwna <kijem>
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 29 sie 2007, 09:56

Odp. na pytanie główne - powiedziałabym jego siostrze, że nie musi strać na straży mojego związku i wszycho :)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
kociak408
Bywalec
Bywalec
Postautor: kociak408 » 29 sie 2007, 10:02

[quote="papewa":censored]nie bo to była dziewczyna którą niedawno poznał....hehe bo ma taki samochod jak jego i sie czesto mijali na miescie.[/quote:censored]
I pewnie wzial od niej numer telefonu zeby o samochodach porozmawiac.. pewnie <zalamka>
[quote="moon":censored]Dobra moze ja jestem z innej planety, ale co on takiego zrobil? [/quote:censored]
Oj zrobil, zrobil, nie chciala bym zeby moj facet wieczory spedzal z jakas panienka zamiast ze mna i jeszcze to przedemna ukrywal, lepiej uwazaj, nie wiadomo jak to moze sie skonczyc.
I kochać dniem i nocą...do utraty tchu.. I tak na zawsze już...
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 30 sie 2007, 17:13

2 w nocy to nie pora zeby byc u jakies innej panienki, tylko ze swoja kobita spedzac np. wieczorek przy swieczkach albo winku... a ze polazl do innej nowopoznanej w czasie klotni moze cos znaczyc ;)
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Awatar użytkownika
Animal
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Animal » 30 sie 2007, 18:43

Jeśli to była jego koleżanka to nic takiego, nawet dobrze bo może chciał z kimś pogadać o tej kłótni. Gorzej sytuacja wygląda jeśli to była randka, choć z drugiej strony druga w nocy....jakoś tak nie pasuje.
Nie ma co panikować i dopisywać samemu rozdziałów do tego co się wydarzyło.
W tej sytuacji najdziwniejsze wydaje się być wątek z jej siostrą :? Widzę dwie opcje:
1 albo chce pomóc i daje znać co się dzieje nie tak
2 albo umyślnie uwidacznia to aby Was rozwalić[jak by nie patrzeć siostra zawsze stanie po stronie brata]
Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz, potęgę i magię.
Awatar użytkownika
slonko 105
Bywalec
Bywalec
Postautor: slonko 105 » 30 sie 2007, 22:13

To,ze sie poklociliscie nie oznacza,ze musi isc do jakiejs dziewczyny i rozmawiac z nia do 2 :( Problemy rozwiazuje sie miedzy soba a nie u innych zwlaszcza u plci przeciwnej, ktora jezdzi takim samym samochodem jak Twoj partner nawet jak to pisze to brzmi dziwnie <zalamka> :) Dziwnejest rowniez to,ze zatail to przed Toba A co do siostry to musi Cie bardzo lubic badz lubi robic problemy bratu.Porozmawiajcie moze cos sie wyjasni <pijaki>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 wrz 2007, 14:37

Przez przypadek wszełam do nieczytanego tematu i sie nieco zdziwiłam.
Jakies wielkie pretensje bo ktos sie spotka z kolezanka i sie nie pochwalił. to, że nie powiedział nie nzaczy, ze ukrywał. nie z kazda duperela sie idzi do partnera. co takiego wielkiego zrobił ??
spotkal sie ze znajoma. Co jak by sie spotkał z dzien to było by to cos innego ??
Gdyby ukrywał to po jej pytaniu zaczął by cos krecic.
a siostrunia to dla mnie dzina jakas. Papla i tyle.

Troche czasu minęło, napisz czy sobie wyjasniliscie tol
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 13 wrz 2007, 18:21

wyjasnilismy sobie wszystko,specjalnie mi niepowiedział zebym sie niedenerwowala,czyli zatajil to!jego siostra to od dawna moja dobra kumpela i dlatego gadamy o wszystkim a gdy zauwazyla cos niepokojacego to powiadomila mnie....!nienawidze gdy on tak tlumaczy ze niechcial mi powiedziec zebym sie niedenerwowala...albo ze niepytalas to niepowiedzialam.ale w tym przypadku pytalam o ktorej wtedy spac poszedl itd.po prostu mnie oklamal ale to juz przeszlosc i na pewno wiecej tego niezrobi.
PS- dzisiaj znowu przegial bo pojechal z kumplami do kolezanki na impreze i tam nocuje a o 16 juz byl pijany:/ chcialabym niezachowywac sie jak matka ale uwazam ze w zwykly dzien to raczej powinien sie troche pouczyc a nie na imprezy. mieszka na stancji i codziennie tylko kumple i piwko....
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 13 wrz 2007, 18:31

papewa pisze:codziennie tylko kumple i piwko....

nie tylko. jeszcze ładne koleżanki ;DD
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 13 wrz 2007, 18:35

lollirot pisze:nie tylko. jeszcze ładne koleżanki

niestety szczera prawda!ale o zdrade to sie nie martwie,ufam mu a moze po prostu niedopuszczam do siebie takiej mysli....nie wiem.bo z drugiej strony jestem zazdrosna i sie troche przejmuje ze on z kumplami u kolezanki nocuje.
ja-czyli-ona-19
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: ja-czyli-ona-19 » 13 wrz 2007, 19:42

jak dla mnie na pierwszy rzut z tego chłopaka to niezły giguś.. no ale to tylko subiektywna ocena... <cisza>
... :)
Awatar użytkownika
anika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anika » 13 wrz 2007, 20:19

Skoro nie nocuje tylko sam z koleżanką i są tam tez jego kumple, to moim zdaniem nie masz o co się martwić. Tym bardziej, że jak był już koło 16 pijany, to pewnie szybko pójdzie spać ibędzie miał po imprezie ;)
"Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 wrz 2007, 21:09

a dlaczego ciebie tam nie było ??
dla czego nie poszłas z nimi ??
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran