Moderator: modTeam
gosiaczek25 pisze:czy warto wchodzić dwa a nawet kilka razy do tej samej rzeki
gosiaczek25 pisze: ja ma duże wątpliwość
gosiaczek25 pisze: nie wiem czy mu zaufać
gosiaczek25 pisze:probowalam sobie ulożyć zycie jakoś na nowo
gosiaczek25 pisze: jak wy to widzicie
gosiaczek25 pisze:moj chłopak ze mną zrywał już kilka razy po czym znowu byliśmy ze sobą .
gosiaczek25 pisze: chce się oswiadczyć
gosiaczek25 pisze:czy warto wchodzić dwa a nawet kilka razy do tej samej rzeki
Animal pisze:A podawał choć powody tych poprzednich zerwań? Może się bawi tak?
gosiaczek25 pisze:Mam do was wszystkich pytanie czy warto wchodzić dwa a nawet kilka razy do tej samej rzeki to znaczy jescze raz albo kolejny raz dać szanse innej osobie po zerwaniu.
gosiaczek25 pisze:Mam do was wszystkich pytanie czy warto wchodzić dwa a nawet kilka razy do tej samej rzeki to znaczy jescze raz albo kolejny raz dać szanse innej osobie po zerwaniu. mam taki problem że z moj chłopak ze mną zrywał już kilka razy po czym znowu byliśmy ze sobą . tak sie stało i tym razem natomiast ja ma duże wątpliwośći czy to sie uda, on pokazuje teraz jak mu zalzży chce się oswiadczyć a ja mam problem ze soą bo nie wiem czy mu zaufać i targają mnie uczucia. jak nie bylismy ze soba probowalam sobie ulożyć zycie jakoś na nowo a teraz znowu on sie pojawil i watpliwości wracaja i to bardzo. Napiszcie o swoich doswiadczeniach zyciowych i poradzcie mii co mam robić czy kolejny raz zaufac jak wy to widzicie
prosze piszcie i wymieniajcie sie swoimi doświadczeniami
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 333 gości