Kobiety podczas trudnych dni....

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Arekman
Bywalec
Bywalec
Kobiety podczas trudnych dni....

Postautor: Arekman » 20 maja 2004, 16:33

Zachowują sie dziwnie,niezrozumiale i są humorzaste...ostatnio dla mnie jest to nie do zniesienia :561: , nie wiem czy ją ignorować czy przejmować sie jej humorami??Najchętniej wyprowadze sie z domu na kilka dni :) A jak jest to u Was ??
Codziennie upadam...
codziennie się waham...
codziennie podpieram...
Ale dźwigam cały mój świat
I dźwigać będę.....
Awatar użytkownika
Asia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Asia » 20 maja 2004, 16:48

Hehehe no mój chłopaczek bardzo często pada ofiarą moich humorów "okresowych" jednak mi zawsze sie to przytrafia tuż przed, potem już jest luzik... :570: Jestem nadpobudliwa, duuuużo krzycze,ale potem pokornie za wszystko przepraszam hehehe Szczerze mówiąc to nie znam żadnej kobiety której w tym czasie ..."hormony sie nie burzą"
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...:))
Awatar użytkownika
Arekman
Bywalec
Bywalec
Postautor: Arekman » 20 maja 2004, 17:03

Najgorsze jest to ze zawsze było spoko...ale ostatnio...oj teraz lepiej nie mówić...moja Mycha czepia sie prawie wszzystkiego, a na dodaek zrobiła sie tak oziębła że ....grrr :546: , nic do niej nie trafia,żadne przytulenie,całus,miłe słowko itp......ale jeszcze kilka dni i bedzie oki :556: ...Ciężkie mamy boje z Wami kobietami..ale jak to ktuś powiedział "Z Wami żle, ale bez Was....."
Codziennie upadam...

codziennie się waham...

codziennie podpieram...

I dźwigać będę.....
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 20 maja 2004, 17:05

zawsze mi sie wydawało ze nie mam zadnych objawów psychicznych podczas TYCH dni ,ale sama zauwazyłam ze dzien przed okresem wszystko mnie denerwuje(tzn rzeczy całkiem zwyczajne) np to ze moja mama cos do mnie mówi ;) potem jest OK nie mam zadnych humorów :) ale własnie dzieki temu wkurzaniu sie na wszystko dzien wczesniej wiem kiedy bede miała miesiaczke ,wiec jest jakis plus :)
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 20 maja 2004, 17:38

mi tez sie zawsze wydawalo ze jestem normalna.. jednak dopiero gdy zaczelam brac pigulki taka sie stalam :-) Na dluzsza mete nie podobalo sie to jednak ani mi ani mojemu facetowi.. bo bylam taka bez wyrazu.. taka ukladna caly czas.. a tak sie powsciekac raz w miesiacu - MILUTKO :-)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 maja 2004, 18:01

U mej Pani nie ma czegos takiego jak trudne dni , to znaczy Ona je ma ale nie zeby jam , czuł sie wtedy zle ! jest normalna , nie ma humorów itd. a i inne też nie mają ! ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Tajemnica
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tajemnica » 20 maja 2004, 19:45

oj jo jojjjjj bardzo drazliwy temat :) jestem juz na szczęscie po tych dniach :) ale mój mąz najczęsciej schodzi mi z drogi bo wie czym może grozić sprzeciwniae sie mnie ;)
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Awatar użytkownika
Arekman
Bywalec
Bywalec
Postautor: Arekman » 20 maja 2004, 20:21

Krzys...widocznie masz złotą kobiete ...ja niestety tak super nie mam...i to właśnie odczuwam teraz...właśnie zchodze jej z drogi i próbuje nie reagować na ewentualne próby konfilktów...chyba zaraz ide na browarka odreagować troche :564:
Codziennie upadam...

codziennie się waham...

codziennie podpieram...

I dźwigać będę.....
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 20 maja 2004, 20:27

agata pisze:zawsze mi sie wydawało ze nie mam zadnych objawów psychicznych podczas TYCH dni ,ale sama zauwazyłam ze dzien przed okresem wszystko mnie denerwuje(tzn rzeczy całkiem zwyczajne) np to ze moja mama cos do mnie mówi ;) potem jest OK nie mam zadnych humorów :) ale własnie dzieki temu wkurzaniu sie na wszystko dzien wczesniej wiem kiedy bede miała miesiaczke ,wiec jest jakis plus :)

Mam dokładnie tak samo!!!
Też wiem już kiedy na drugi dzień dostanę okres, bo jestem tak nabuzowana, ze czasem byle głupstwo potrafi mnie doprowadzić do płaczu. Po tych dniach sama się sobie dziwię, ze przez takie coś reaguję w ten sposób :P
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 20 maja 2004, 21:26

Sama również mam takie 2- 3 dni przed okresem kiedy wszystko mnie denerwuje i wkurzam się z byle powodu. No ale na szczęście jakoś mój misiek ze mną wytrzymuje. Wkońcu musi :). Ale potem po wszystkim, odwdzięczam mu się, że wytrzymuje ze mną.

Ale te "homorki" za to są dobrą informacją kiedy będzie okres.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 20 maja 2004, 21:35

Ale te "homorki" za to są dobrą informacją kiedy będzie okres.

no i to jest super sprawa szczególnie jak sie ma TE dni nieregularnie :) nidgy nie jestem zaskoczona ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 maja 2004, 08:56

Po dzieciach u wiekszosci z was sie to zmnieni , wiec do boju !! ;)
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 21 maja 2004, 09:02

hehhee, tak to już jest, my same czasami nie wiemu, co sie z nami dzieje, ze mozna byc az tak rozdraznionym, okaz jej wtedy duzo czulosci, zeby wiedziala, ze w kazdej chwili moze na Ciebie liczyc, a jak na mysl o przytuleniu ona reaguje agresja to idz w kąt i lepiej nie gadaj ;)
Awatar użytkownika
Tajemnica
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tajemnica » 21 maja 2004, 10:33

Po dzieciach u wiekszosci z was sie to zmnieni , wiec do boju !!
jasne u mnie sie tak zmieniło że najlepiej jakby mnie zamykali w osobnym pokoju, bo porrafię sie czepic szklanki, że krzywo na stole stoi :D
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Awatar użytkownika
Arekman
Bywalec
Bywalec
Postautor: Arekman » 21 maja 2004, 13:20

Wiem wiem..kobiety po dziecku sie zmieniaja na maxa, jadnak nie to mi w głowie narazie :562: ,brak pracy, a za co bym familie utrzymał??powoli jej przechodzi, jadnak na mnie to sie odbija na maxa, i też jakiegoś doła dostaje, tymbardziej jak ona neguje lub ignoruje wszystko co powiem,bądz zrobie...ale spoko,przejdzie jej...chwała Bogu że tylko raz w miesiącu !
Codziennie upadam...

codziennie się waham...

codziennie podpieram...

I dźwigać będę.....
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 maja 2004, 08:37

Tajemnica pisze:
Po dzieciach u wiekszosci z was sie to zmnieni , wiec do boju !!
jasne u mnie sie tak zmieniło że najlepiej jakby mnie zamykali w osobnym pokoju, bo porrafię sie czepic szklanki, że krzywo na stole stoi :D

Ty to w ogóle jestes jakas inna ;) :D po nastepnym dziecku Ci juz przejdzie na pewno ! :D
Awatar użytkownika
sobotka6
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: sobotka6 » 25 maja 2004, 12:57

Gdy dziewczyna nie powie mi że ma teraz te trudne dni
to sam, po jej zachowaniu, nie jestem w stanie tego stwierdzić:)
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 26 maja 2004, 15:39

Gdy dziewczyna nie powie mi że ma teraz te trudne dni
to sam, po jej zachowaniu, nie jestem w stanie tego stwierdzić:)

eh no to masz szczescie jakis wyjatkowy (felerny?) egzepmlarz ci sie trafił ;)
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 26 maja 2004, 16:36

He, he... a ja już prawie zapomniałam jak to jest mieć okres :D
Awatar użytkownika
Tajemnica
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tajemnica » 26 maja 2004, 17:24

Ty to w ogóle jestes jakas inna po nastepnym dziecku Ci juz przejdzie na pewno !
to szybko na moje zmiany sie nie zanosi...trzeba bedzie sie ze mną pomeczyć ;)
Awatar użytkownika
mysza_de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: mysza_de » 09 cze 2004, 23:10

ja przez pierwsze dwa dni sie tak fatalnie czuje, ze nie mam na nic sily. Ale ogolnie nie miewam humorow, nie zrzedze, staram sie wtedy jak najbardziej wyciszyc. Jak fatalne samopoczucie mi przechodzi to musze przyznac, ze mam nawet wieksza ochote na seks :D wystarczy, ze te dni bywaja trudne dla mnie po co jeszcze maja byc trudne dla mojego partnera. A tak to troskliwie sie mna opiekuje :P
"Grzeczne dziewczynki dostana sie do nieba, niegrzeczne dostana sie wszedzie"
diaBliCzka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: diaBliCzka » 09 cze 2004, 23:29

Jak mam ciezkie dni to z reguly wszystko mnie wkurza, drazni i prawie nic mi nie pasuje -..dobra, przynaje -..jestem wtedy cholernie nieznosna..
Dziwne jest tylko to, ze przy swoim Wariacie czuje sie rewelacyjnie..I czasem nawet zapominam o tych ciezkich dniach ..
Wiadomo jednak, ze czasem juz mam ochote eksplodowac -...no, takze czasem w zwiazku mam 2-3 dni ciszy :) Zyjemy wowczas tylko komórkami -..inaczej bylaby masakra :D
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 11 cze 2004, 12:59

Moja kobieta oczywiście ma trudne dni. Ja bynajmniej tego nie odczuwam. Ani w łóżku ani w innych sytuacjach. Czasami mówi, że ją boli ale wystarczy przytulic i juz czuje sie lepiej :)
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 11 cze 2004, 22:06

Powiem tak moja kobieta to zlota kobieta :) Nie ma problemow podczas tych dni a nawet moge smialo powiedziec ze bywa bardziej pobudzona :D
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 11 cze 2004, 23:01

Hmm, tak się zastanawiam i nie mogę sobie przypomnieć, kiedy miałam jakieś mocne wahania przed/w trakcie okresu... Humorki miewam czasem tak po prostu (a raczej jak mój facet mnie wkurzy :) ), ale jakiegoś prawdziwego PMS'u nie mam. Ani tym bardziej tragicznych bóli itd. I się cieszę :D
Ostatnio zmieniony 17 lis 2004, 00:01 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
zuza
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: zuza » 12 cze 2004, 09:10

A ja zauważyłam, że ze wściekającej się zrobiłam się płaczliwa. Na 2 dni przed zdaje mi się, że wszystko sprzysięgło się, żeby mi było przykro i od byle czrgo zamykam się w sobie. Przed braniem tabletek tak nie było.
Keplianica

Postautor: Keplianica » 12 cze 2004, 17:18

Mam tak jak ty zuza, chociaż od momentu, kiedy biorę tabletki "anty", to mi przeszło ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”