mam taka sytuacje bardzo czesto, ktora czasem mnie zastanawia a czasem nawet denerwuje, otoz z kobieta raczej sie kochamy, przybajmniej na to wyglada ;D (ze ona mnie tez
Moderator: modTeam
Kobieta , to takie coś ! co jak usłyszy komplement od swego partnera to odbiera go nijak ,natomiast jak go powie ktos obcy i jeszcze przystojny , to jest po prostu posikana![]()
krzys pisze:Kobieta , to takie coś ! co jak usłyszy komplement od swego partnera to odbiera go nijak ,natomiast jak go powie ktos obcy i jeszcze przystojny , to jest po prostu posikana![]()
i nie kłucic sie mi tu małolaty wy jestescie w zwiazkach po miesiacu lub rok, dopiero wiec Wy a raczej wszystko jeszcze przed wami !
Saintjeszcze jest zawstydzona
? ty to trafiłes na wyjatkowy egzemplaż , ale .... wyjatki sa wszędzie !
agata pisze:wyjasnienie jest jedno...my kobiety to dziwne stworzeniai to sie ujawnia we wszystkich dziedzinach zycia
Ale chciałam zauważyć, że facet to też dziwne stworzenie. Jego chyba trudniej zrozumieć niż nas.
Gdyby jakiś obcy facet prawił przy mnie mojej Pani komplementy, to to by się źle skończyło...
mariusz pisze:A ja spotkałem sie z taką sytuacją:
Jak dziewczynie prawi się jakiś komplement, ta od razu daje do zrozumienia, że jej to nie pasuje. Wydaje mi się, że myśli iż każdy facet prawiąc komplementy chce ją zaciągnąć do łożka. Dziwne...
Ale jak chop troszke zazdrosny, to podteksty znajdzie wszędzie.
Jednak troche jestem przeciwna komplementą przy chłopaku czy swojej dziewczynie. No bo rzeczywiście może się poczuć troche on głupio. Chociaż z drugiej strony powinno być wam facetą miło jak się prawi kompementy waszym dziewczyną. No i zrozum tu faceta
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 238 gości