Wyznawanie uczuc publicznie !!
Moderator: modTeam
Wyznawanie uczuc publicznie !!
Witam. Mam dziewczyne i ona uwaza ze publiczne ujawnianie swoich uczuc jest dziwne i nieprzystoi prawdziwej kobiecie. Chodzi o to ze napisanie np w opisie na gg ze mnie kocha, teskni albo cos w tym stylu wydaje jej sie zle. Oboje mamy konto na serwisie fotka:D i tam tez raczej sie nie przyznaje ze ma faceta albo kogos kocha. Stad pytanie czy uwazacie ze takie wyznawanie uczuc na glos , calemu swiatu i znajomym ze na kims nam zalezy jest zle , albo w jakis sposob negatywne? Jakos nie zalezy mi na tym jakos szczegolnie ale mimo to uwazam ze taki gest byl by mily z jej strony?
- ksiezycowka
- Weteran
Nie tyle zle co strasznie infantylne.msssss pisze:Chodzi o to ze napisanie np w opisie na gg ze mnie kocha, teskni albo cos w tym stylu wydaje jej sie zle.
Mozne inaczej. takie opisy to jakas glupota straszna, ale gdyby nagle mojemu chcialo sie na na srodku ulicy wykrzyczec jak mnie kocha czy cokolwiekw tym stylu - nie odebralabym tego zle.msssss pisze:ad pytanie czy uwazacie ze takie wyznawanie uczuc na glos , calemu swiatu i znajomym ze na kims nam zalezy jest zle , albo w jakis sposob negatywne? J
Niektorzy nie lubia sie afiszowac ze swoimi uczuciami i tyle.
msssss pisze:Chodzi o to ze napisanie np w opisie na gg ze mnie kocha, teskni albo cos w tym stylu wydaje jej sie zle
a to ty masz wiedziec, zer ona kocha, czy wszyscy którzy maja ja w kontaktach
ja tez milosnych opisów nie robie, uwazam je za dziecinne
msssss pisze:Stad pytanie czy uwazacie ze takie wyznawanie uczuc na glos , calemu swiatu i znajomym ze na kims nam zalezy jest zle , albo w jakis sposob negatywne?
takich rzeczy nie rozpatruje sie pod katem zle dobre. Nie kazdy ma potrzebe trabienia swiatu i świat nie koniecznie chce tego obwieszczania
moon pisze:Niektorzy nie lubia sie afiszowac ze swoimi uczuciami i tyle.
dokładnie
Uwazasz tak pewnie, dlatego, ze inni Twoi znajomi maja takie opisy, a ich dziewczyny odpowiadaja tym smamym, tak?
Nie kazdy przeciez musi lubic taka forme wyznwania uczucia, poza tym, tak mi to troche traca dziecinnoscia
Wiec mysle, ze nie powinienes sie tym tak przejmowac.
A co do takiego glosnego wykrzyczenia na srodku ulicy co sie czuje do drugiej osoby... fajne, podoba mi sie, ale trzeba sie najpierw na takie cos odwazyc ^_^
A co do takiego glosnego wykrzyczenia na srodku ulicy co sie czuje do drugiej osoby... fajne, podoba mi sie, ale trzeba sie najpierw na takie cos odwazyc ^_^
-
- Pasjonat
Wykrzyczec glosno na ulicy bym mogla, ale na jaki kij mi to w opisie na gg? Kojarzy mi sie z gowniarstwem i taka checia popisania sie. To naprawde nie jest dobra miara tego, czy ona boi sie publicznie wyznawac milosc. Mylisz komunikator internetowy i badziewny serwis z ulica pelna ludzi. To nie to samo.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Bo to jest beznadziejne, mnie wkurzają takie opisy. Po co je w ogóle wystawiać - chce się powiedzieć że się teskni to pisze się to tej osobie a nie w opisie.msssss pisze:Chodzi o to ze napisanie np w opisie na gg ze mnie kocha, teskni albo cos w tym stylu wydaje jej sie zle.
To jest niepotrzebne afiszowanie się, ważne żebyś Ty wiedział co do Ciebie czuje a nie dziadek na ulicy.msssss pisze:Stad pytanie czy uwazacie ze takie wyznawanie uczuc na glos , calemu swiatu i znajomym ze na kims nam zalezy jest zle , albo w jakis sposob negatywne?
A Ty zdobywasz się na takie gesty?msssss pisze:Jakos nie zalezy mi na tym jakos szczegolnie ale mimo to uwazam ze taki gest byl by mily z jej strony?

msssss pisze:Mam dziewczyne i ona uwaza ze publiczne ujawnianie swoich uczuc jest dziwne i nieprzystoi prawdziwej kobiecie.
W sumie to ja też tak uważam... Publicznie, to kobieta może swe uczucia w agencji ujawniać.

msssss pisze:Chodzi o to ze napisanie np w opisie na gg ze mnie kocha, teskni albo cos w tym stylu wydaje jej sie zle.
Ale czemu Ci na tym tak zależy?... Przecież słowa pisane i tak nic nie znaczą, a są do wytworzenia znacznie łatwiejsze, aniżeli np. rozmowa w cztery oczy... No chyba, że chcesz się przed kumplami pochwalić, czy o to chodzi?
msssss pisze:Jakos nie zalezy mi na tym jakos szczegolnie ale mimo to uwazam ze taki gest byl by mily z jej strony?
Jednak zależy, skoro zadałeś sobie tyle trudu... No chyba, że w różnych miastach mieszkacie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Szczecin Floating Garde 2050 Project.
- ksiezycowka
- Weteran
msssss pisze:Witam. Mam dziewczyne i ona uwaza ze publiczne ujawnianie swoich uczuc jest dziwne i nieprzystoi prawdziwej kobiecie. Chodzi o to ze napisanie np w opisie na gg ze mnie kocha, teskni albo cos w tym stylu wydaje jej sie zle. Oboje mamy konto na serwisie fotka:D i tam tez raczej sie nie przyznaje ze ma faceta albo kogos kocha. Stad pytanie czy uwazacie ze takie wyznawanie uczuc na glos , calemu swiatu i znajomym ze na kims nam zalezy jest zle , albo w jakis sposob negatywne? Jakos nie zalezy mi na tym jakos szczegolnie ale mimo to uwazam ze taki gest byl by mily z jej strony?
Dla mnie podane przykłady są dziecinne. Ale co kto lubi. Ale to uderza w ideę publicznego wyznawania miłości. Opis gg można sprostować w rozmowie, założyć inne gg etc. Ogólnie to jeszcze nie te czasy, że internetowe wyznania to coś niesomowitego (wybaczcie, mam na to lepsze słowo, ale w innym języku

moon, skrywałem to w sobie... kocham Cię, Żabciu.
I co? -_-
-
- Pasjonat
nie wiem ja tam bym nie uznał tego za publiczne wyznanie uczuć.. z prostej przyczyny braku publiczności bo większość osób ma dokładnie gdzieś wszelkie opisy na gg.. swoją drogą to jakieś mdłe wyznawać na gg miłość..
i nie dziwię się tej dziewczynie.. a konto na fotce uważam za głupotę.. jeśli ma się kogoś.. dowartościować się można na inne sposoby.. 

Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- ksiezycowka
- Weteran
dla mnie może nie jest złe , ale nie lubie takiego czegoś.msssss pisze:napisanie np w opisie na gg ze mnie kocha, teskni albo cos w tym stylu wydaje jej sie zle
Ważne , że Twoja dziewczyna wyznaje Ci swoje uczucia osobiście , a reszty świata nie musi o tym informować <browar>
Marissa pisze:Czytając tytuł tematu, a nie znając treści, pomyślałam że autorowi chodzi o uliczne obściskiwanie, przytulanie się, całowanie na przystankach ku obrzydzeniu innych, a tu taki zawód
Nie tyklo Ty
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
msssss pisze:Chodzi o to ze napisanie np w opisie na gg ze mnie kocha, teskni albo cos w tym stylu wydaje jej sie zle
nie lubie takich opisow, strasznie mnie draznia ale tez troszke smiesza. Po co wszyscy dookola maja wiedziec ze kogos kocham? Moją miłoscia mam sie dzielic z facetem a nie z calym swiatem
a po co mialaby to robic?> chyba, ze jak ktos sie chce spotkac w celu innym niz kolezenskimmsssss pisze:i tam tez raczej sie nie przyznaje ze ma faceta albo kogos kocha
na gg to nie jest na glos i calemu swiaty. Znajomi raczej wiedza ze sie kochacie, wiec po co ma ich o tym informowac? Zreszta czy czulbys sie jakis bardziej dowartosciowany gdyby miala opis na gg, ze Cie kocha? ja bym sie poczula glupio gdyby moj wstawil taki.msssss pisze:czy uwazacie ze takie wyznawanie uczuc na glos , calemu swiatu i znajomym ze na kims nam zalezy jest zle
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Pasjonat
Nic złego ale niedawno jak jechałam autobusem to myślałam że mnie szlag trafi. Parka stała cały czas objęta i non stop buziaczki itd. Myślałam że już ją zaraz ten chłopak... eeeeh nie będę mówić. Autobus był trochę zatłoczony ale nikim sie nie przejmowaliMaSiA pisze:pocałunek w policzek czy przytulenie się do siebie to nic złego

- pani_minister
- Administrator
extraho pisze:ja mam na studiach parę, która siedzi sobie na kolanach podczas zajęć, potrafi "miziać się", całować, przytulać na zajęciach w prosektorium...
kozacki pomysł, nie ma co

No nie wiem. Nie patrzyłem na to nigdy w ten sposób. W sumie czasem sobie folguję w takich miejscach, ale nie w środkach komunikacji (ulica,park,przystanek etc).
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”