Skąd wiadomowo, że ty się podobasz jakijś dziewczynie
Moderator: modTeam
Skąd wiadomowo, że ty się podobasz jakijś dziewczynie
Mam takie pytanie skąd wy wiecie, że wy się podobacie jakiejś dziewczynie kobiecie, np jak z nią rozmawiacie czy ją widzicie.
Re: Skąd wiadomowo, że ty się podobasz jakijś dziewczynie
Już odpowiadam...
Jeśli sie podobasz kobiecie to ona wysyła:
SYGNAŁY ZACHĘTY:
1) Kobieta spuszcza wzrok = jest bardzo poruszona.
2) Kobieta się rumieni = jest poruszona
3) Muska lub dotyka = chciałaby nawiązać kontakt
4) Uśmiecha się = zachęca go ,żeby ją zaczepił
5) Zadaje mu osobiste pytania = interesuje się nim.
UWAGA :
-JEŚLI KOBIETA PATRZY W GÓRE LUB BOK TO NIE JEST NAJLEPIEJ...
-DOBRZE JEST GDY PATRZY W OCZY LUB SPUSZCZA WZROK.
PONAD TO:
Mężczyzna może być pewien ,że podoba się kobiecie jeśli:
a) Jest punktualna.
b) Pochlebia mu.
c) Śmieje sie z tego co mówi. (!!!)
d) Spoglada na niego ukradkiem.
e) Czasem stara się prowokowac "przypadkowe spotkania"
SYGNALY EROTYCZNE:
Kobiety wysyłaja też wiele sygnałów -ktorych mężczyźni niestety nie odkodowują to takzw. sygnały erotyczne:
Gdy kobieta w pubie spoglada na ciebie,bawi się wlosami lub biżuterią-to silny sygnal seksualny-podejdź tu kotku-NATYchmiast !
Podczas konwersacji jeśli kobieta naśladuje Twoje ruchy bąz pewien ,że chce Ciebie schrupać jak czekoladkę, no moze dorzucę jeszcze oblizywanie ust-oczywioście nie poz jedzeniu deseru lodowego
POZDRAWIAM POWODZENIA
Jeśli sie podobasz kobiecie to ona wysyła:
SYGNAŁY ZACHĘTY:
1) Kobieta spuszcza wzrok = jest bardzo poruszona.
2) Kobieta się rumieni = jest poruszona
3) Muska lub dotyka = chciałaby nawiązać kontakt
4) Uśmiecha się = zachęca go ,żeby ją zaczepił
5) Zadaje mu osobiste pytania = interesuje się nim.
UWAGA :
-JEŚLI KOBIETA PATRZY W GÓRE LUB BOK TO NIE JEST NAJLEPIEJ...
-DOBRZE JEST GDY PATRZY W OCZY LUB SPUSZCZA WZROK.
PONAD TO:
Mężczyzna może być pewien ,że podoba się kobiecie jeśli:
a) Jest punktualna.
b) Pochlebia mu.
d) Spoglada na niego ukradkiem.
e) Czasem stara się prowokowac "przypadkowe spotkania"
SYGNALY EROTYCZNE:
Kobiety wysyłaja też wiele sygnałów -ktorych mężczyźni niestety nie odkodowują to takzw. sygnały erotyczne:
Gdy kobieta w pubie spoglada na ciebie,bawi się wlosami lub biżuterią-to silny sygnal seksualny-podejdź tu kotku-NATYchmiast !
Podczas konwersacji jeśli kobieta naśladuje Twoje ruchy bąz pewien ,że chce Ciebie schrupać jak czekoladkę, no moze dorzucę jeszcze oblizywanie ust-oczywioście nie poz jedzeniu deseru lodowego
POZDRAWIAM POWODZENIA
tomi001 pisze:Mam takie pytanie skąd wy wiecie, że wy się podobacie jakiejś dziewczynie kobiecie, np jak z nią rozmawiacie czy ją widzicie.
mac79 pisze:1) Kobieta spuszcza wzrok = jest bardzo poruszona.
Albo cos ja martwi i ma problem.
mac79 pisze:2) Kobieta się rumieni = jest poruszona
Jest zawstydzona- a to moze wynikac z roznych rzeczy.
mac79 pisze:3) Muska lub dotyka = chciałaby nawiązać kontakt
To samo dzieje sie w przypadku dobrych znajomych i przyjaciol, wiec moze byc tak samo zgubne.
mac79 pisze:4) Uśmiecha się = zachęca go ,żeby ją zaczepił
Albo sie po prostu usmiecha. Ludzie usmiechaja sie nie tylko wtedy, kiedy chca kogos poderwac.
mac79 pisze:5) Zadaje mu osobiste pytania = interesuje się nim.
Zalezy jak dlugo go zna. Jezeli zna kogos dluzej moze sie po prostu interesowac dlatego, ze uwaza go za kolege.
mac79 pisze:a) Jest punktualna.
b) Pochlebia mu.
To sie nazywa:
a) kultura i dobre wychowanie
b) uprzejmosc
c) facet moze byc po prostu zabawny
mac79 pisze:Gdy kobieta w pubie spoglada na ciebie,bawi się wlosami lub biżuterią-to silny sygnal seksualny-podejdź tu kotku-NATYchmiast !
Argh! Czlowieku, wez pisz sam a nie ze strony bravo girl czy jakiegos innego pisma dla dziewczynek to bierzesz. To, ze ktos sie bawi wlosami i bizuteria moze to oznaczac ale wcale nie musi.
mac79 pisze:no moze dorzucę jeszcze oblizywanie ust
Bo jej spierzchly na przyklad.
Sa bardzo rozne sygnaly i kobiety wysylaja inne w zaleznosci od tego jakie sa, od ich charakteru, tego czy sa bardziej lub mniej smiale. Ten zestaw podany powyzej to takie oklepane systemy, ktore owszem, czasem sa prawda ale nie kazdy wyraza to w ten sam sposob.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
shaman pisze:Wyobraź sobie, że na świecie są też niewidome, głuche kobiety nieobdarzone dobrym gustem.
I zapewne w Twoim otoczeniu tych akurat kobiet jest straaasznie dużo ?
Do autora:
może być nawet tak, że kobiecie się podobasz, ale ze strachu zachowuje się w sposób idiotyczny, np. nie odpowiada Ci cześć. Ja tak robiłam w podstawówce.
Jeżeli masz do czynienia ze starszą dziewczyną/kobietą, to przykłady podane przez Maca, zwłaszcza jeżeli występują grupowo, są dobrze dobrane.
Ale różnie to bywa. Są też flirciary, które podrywają dla sportu
Najlepiej się nie zastanawiaj czy dziewczynie się podobasz, tylko uderzaj wprost Wtedy wszystko się wyjaśni.
To co napisałem jest prawdą -uważam Twoja krytykę za bezpodstawną...
Ja piszę sam ,a bravo girl nie czytam nie czytałem nawet w ręce nie miałem...
Ja czytam tylko normalne czasopisma i książki:
np: John Gray Marsjanie i Wenusjanki,czy książki Marie-Laurence de Rochefort,a nawet Leil Lowndes...
I wiesz co jak kobieta spuszcza wzrok i sie nagle uśmiecha to oznacza ,że mężczyzna którego widzi jest wspaniały-ja przechodziłem koło dziewczyny i powiedziałem do niej tylko imię parsknęła , uśmiechnęła i spuściła wzrok-chwilkę póżniej tańczyliśmy TANGO (przytulango)...
Ja was kobietki moje drogie już dawno rozszyfrowałem...
Ja piszę sam ,a bravo girl nie czytam nie czytałem nawet w ręce nie miałem...
Ja czytam tylko normalne czasopisma i książki:
np: John Gray Marsjanie i Wenusjanki,czy książki Marie-Laurence de Rochefort,a nawet Leil Lowndes...
I wiesz co jak kobieta spuszcza wzrok i sie nagle uśmiecha to oznacza ,że mężczyzna którego widzi jest wspaniały-ja przechodziłem koło dziewczyny i powiedziałem do niej tylko imię parsknęła , uśmiechnęła i spuściła wzrok-chwilkę póżniej tańczyliśmy TANGO (przytulango)...
Ja was kobietki moje drogie już dawno rozszyfrowałem...
runeko pisze:Argh! Czlowieku, wez pisz sam a nie ze strony bravo girl czy jakiegos innego pisma dla dziewczynek to bierzesz. To, ze ktos sie bawi wlosami i bizuteria moze to oznaczac ale wcale nie musi.
nadia pisze:shaman napisał/a:
Wyobraź sobie, że na świecie są też niewidome, głuche kobiety nieobdarzone dobrym gustem.
I zapewne w Twoim otoczeniu tych akurat kobiet jest straaasznie dużo ?
Oj świat byłby o wiele lepszy.
mac79 pisze:Ja czytam tylko normalne czasopisma i książki:
np: John Gray Marsjanie i Wenusjanki
Akurat to średnie jest... ale Twoje przykłady widziałem kiedyś w Focusie i Newsweeku, więc może to pomoże jeśli chodzi o budowę autorytetu i wiarygodności. Do tego dochodzą:
- trzymanie przedmiotów fallicznych (ołówek, banan, rura wydechowa, oś Ziemi): u faceta męskość, u kobiety zainteresowanie.
- zdejmowanie butów pod stołem (kobieta)
- przesuwanie kieliszka na stronę stołu partnera. jeśli nie wyraża sprzeciwu-dopuszcza do węższej strefy.
To NIE znaczy zawsze zainteresowania, więc bardzo łatwo się z tego śmiać. Ale my się ignorantami nie przejmujemy, prawda? ; )
mac79 pisze:Ja czytam tylko normalne czasopisma i książki:
np: John Gray Marsjanie i Wenusjanki
Jedna z najbardziej nieprawdziwych ksiazek, jakie kiedykolwiek powstaly. Trywialne frazesy w duzym nakladzie.
mac79 pisze:I wiesz co jak kobieta spuszcza wzrok i sie nagle uśmiecha to oznacza ,że mężczyzna którego widzi jest wspaniały
Rozumiem, ze jestes kobieta i wiesz lepiej.
mac79 pisze:Ja was kobietki moje drogie już dawno rozszyfrowałem...
OMGWTFROTFLMAO
Jakie pytanie taka odpowiedz. W tym przypadku jaka odpowiedz, taka odpowiedz. Drugiego czlowieka nie da sie nigdy rozszyfrowac do konca.
- kot_schrodingera
- Weteran
oj z tym się nie zgodzę tyle razy czytałem na tym forum jak, Drogie Panie, pisałyście jak reagujecie na właściwego faceta. Ogólne objawy to ogólna trzęsawka ciała i galaretka w majtkach . A w takim stanie trudno zachować zimną krew a wszystkie opisane objawy są spontaniczne i trudno je opanowaćruneko pisze:Drugiego czlowieka nie da sie nigdy rozszyfrowac do konca.
[ Dodano: 2007-04-29, 20:53 ]
No więc przejdźmy od teorii do praktyki wchodzę do baru szybkiej obsługi. Stoi tam facet z laską i czekają na realizację zamówienia. Wchodzę i trafiam spojrzeniem na nią. Nie odwróciła wzroku. Zmierzyła mnie od głów do stup. Ja tak. Spotkaliśmy się spojrzeniami chyba z pięć razy i za każdym razem spotykałem jej spojrzenie. Czy to jest objaw choć odrobiny pozytywnej akceptacji mojego wyglądu nie pytam czy się jej podobałem tylko dlaczego mnie obserwowała
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Blazej30 pisze:nie pytam czy się jej podobałem tylko dlaczego mnie obserwowała
Może miałeś plamę na koszuli?
Prawda jest taka, że jak się facet z kobietą podobają sobie, wytwarza się chemia. A jeśli jest tak mocna, że można ją wyczuć, to oznacza, że można domniemywać, że się komuś podobamy.
Ale w tym świecie nie ma nic pewnego.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- kot_schrodingera
- Weteran
Olivia pisze:jak się facet z kobietą podobają sobie, wytwarza się chemia. A jeśli jest tak mocna, że można ją wyczuć, to oznacza, że można domniemywać, że się komuś podobamy.
Ale w tym świecie nie ma nic pewnego.
No to albo, albo. Zaprzeczasz sobie. Ale rozumiemy o co chodzi. Raczej.
Więc. Jakie są objawy owej chemii?
Michał pisze:ale po prostu z "fascynacji"
A ta "fascynacja" to wynika z czego? Z podobania sie wlasnie. No, chyba, ze ktos ma twarz cala w kolczykach, czy moze wlosy teczowego koloru czy jest "inny" od ogolu. Ale takie sosby zazwyczaj wiedza, ze ludzie beda na nie patrzec i sie o to nie pytaja.
No bo po co sie patrzec w innych przypadkach?
Michał pisze:Blazej30 pisze: nie pytam czy się jej podobałem tylko dlaczego mnie obserwowała
ja się też czasami patrzę na różne osoby, niekoniecznie dlatego ze mi się podobaly, ale po prostu z "fascynacji"
No albo sie czasami zawiesisz na kims. Patrzysz na ta osobe, a myslisz o tym co by na obiad zrobic
"Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu."
LauRKa
LauRKa
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”