No ale do rzeczy.
Pracuje w pewnej firmie (nazwy wymieniac nie bede, bo nic dobrego o niej powiedziec nie moge... moglbym na nia klnac... no ale pelna klutura musi byc.
I tutaj zaczynaja sie schody, nigdy specjalnie nie bylem dobry w tego typu sprawach jak bliskie zapoznawanie sie z dziewczynami.
Czasami probowalem, ale sie to fatlanie konczylo i bylo totalna klapa. I cos mi sie zdaje, ze jak znowu zaczne dzialac wg swoich "schematow" to sie to skonczy podobnie.
A tym razem nie chce, zeby sie tak skonczylo. I teraz prosba do Was. Doradzilibyście mi jak sie do tej sprawy zabrac tak "profesjonalnie"
Male kroczki poczynilem. Takie jak kontakt wzrokowy, krotkie rozmowy, zaoferowanie pomocy, w ukladaniu rzeczy etc. Problem jest taki, ze ja widze tylko w pracy poki co nie mam z nia zadnego innego kontaku, i chcialbym to wlasnie zmienic. A kontakt w pracy jest ograniczony.
Przeciez nie pojde do niej i nie powiem "umowisz sie, ze mna" albo "czy dasz mi numer telefonu". Przeciez od razu dowie sie co jest grane.
I teraz prosba do Was. Doradzilibyście mi jak sie do tej sprawy zabrac tak "profesjonalnie"
Male kroczki poczynilem. Takie jak kontakt wzrokowy, krotkie rozmowy, zaoferowanie pomocy, w ukladaniu rzeczy etc. No ale co dalej?
Nie mam pojecia.