Moze ktos pomoże. ;)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Camilo
Początkujący
Początkujący
Moze ktos pomoże. ;)

Postautor: Camilo » 17 kwie 2007, 22:54

Witam, chcialbym się was drodzy userzy czegos poradzic. Moze sprawa wydawac sie Wam banalna i nie warta tlumaczenia czy dawania rad, ale dla mnie ona takowa nie jest i cokolwiek w tej sprawie przychodzi mi ciezko. ;) No ale do rzeczy.

Pracuje w pewnej firmie (nazwy wymieniac nie bede, bo nic dobrego o niej powiedziec nie moge... moglbym na nia klnac... no ale pelna klutura musi byc. :P ), wraz z jakze swietna cudowna dziewczyna, pracuje na innym dziala, a ze jest zaraz nad moim, to widze ja jak tylko pracujemy na podobnych zmianach.) Rzeby duzo tutaj nie pisac... no spodobala mi sie. :P I generalnie chcialbym ja bardziej poznac...

I tutaj zaczynaja sie schody, nigdy specjalnie nie bylem dobry w tego typu sprawach jak bliskie zapoznawanie sie z dziewczynami. ;) Czasami probowalem, ale sie to fatlanie konczylo i bylo totalna klapa. I cos mi sie zdaje, ze jak znowu zaczne dzialac wg swoich "schematow" to sie to skonczy podobnie. ;) A tym razem nie chce, zeby sie tak skonczylo. :) Naprawde nie chce...

I teraz prosba do Was. Doradzilibyście mi jak sie do tej sprawy zabrac tak "profesjonalnie" :P Zeby tego nie spieprzyc? ;) Male kroczki poczynilem. Takie jak kontakt wzrokowy, krotkie rozmowy, zaoferowanie pomocy, w ukladaniu rzeczy etc. :)

Problem jest taki, ze ja widze tylko w pracy poki co nie mam z nia zadnego innego kontaku, i chcialbym to wlasnie zmienic. A kontakt w pracy jest ograniczony. :)

Przeciez nie pojde do niej i nie powiem "umowisz sie, ze mna" albo "czy dasz mi numer telefonu". Przeciez od razu dowie sie co jest grane. ;)

I teraz prosba do Was. Doradzilibyście mi jak sie do tej sprawy zabrac tak "profesjonalnie" :P Zeby tego nie spieprzyc? ;) Male kroczki poczynilem. Takie jak kontakt wzrokowy, krotkie rozmowy, zaoferowanie pomocy, w ukladaniu rzeczy etc. :)

No ale co dalej? ;) Nie mam pojecia. :)
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 18 kwie 2007, 00:31

Po pierwsze: używaj opcji "szukaj". Po drugie: zerknij na stronę główną agnieszki.

Camilo pisze:Rzeby

<ckm2>

Camilo pisze:cos mi sie zdaje, ze jak znowu zaczne dzialac wg swoich "schematow" to sie to skonczy podobnie. A tym razem nie chce, zeby sie tak skonczylo.

Oni to wiedzą Kocie. Sam sobie odpowiedziałeś. Nie korzystaj ze swoich schematów. Bądź zwyczajnym sobą.

Camilo pisze:widze tylko w pracy poki co nie mam z nia zadnego innego kontaku, i chcialbym to wlasnie zmienic.

Moja rada: więc to zmień _-_

Camilo pisze:Przeciez nie pojde do niej i nie powiem "umowisz sie, ze mna" albo "czy dasz mi numer telefonu". Przeciez od razu dowie sie co jest grane.

Dlaczego nie? I co w tym złego? Toż to chyba o to chodzi, żeby się dowiedziała, że jesteś zainteresowany, hm?
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 18 kwie 2007, 01:21

Camilo pisze:Przeciez od razu dowie sie co jest grane.

No to chyba chcesz żeby się dowiedziała. Jak ma się nie dowiedzieć, skoro cel jest jeden: umówić się z Nią.

Spróbuj się dowiedzieć czy ma faceta. Jeśli nie, zapytaj Ją czy ma wolny wieczór- po prostu. Nikt Cię za to nie uderzy, ani nie zwolni z pracy.

Tak przynajmniej robią normalni ludzie. Serio!

Powodzenia...
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 18 kwie 2007, 07:11

shaman pisze:Po pierwsze: używaj opcji "szukaj"

Przydałoby się. Zamykam.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker