Idzie cos z tym zrobic?
Moderator: modTeam
Idzie cos z tym zrobic?
Witam. Pisze bo juz nie wiem co robic.. Zaczyna mi powoli brakowac sil. Kocham pewna dziewczyne.. jestesmy aktualnie bardzo dobrymi przyjaciolmi ale ona ma chlopaka (od tygodnia - 99% znajomych uwaza ze ten koles to laps, pedal itp - ja go nie znam).. :567: Czy znacie jakies sposoby aby rozkochac ja w sobie albo cos.. zeby byc z nia.. Nie zalezy mi na odpowiedziach typu "Daj Sobie Spokoj" bo to w gre nie wchodzi.. :567:
(od tygodnia - 99% znajomych uwaza ze ten koles to laps, pedal itp - ja go nie znam)
co takiego sie stało ze oni go tak oceniaja??
bo czasem jest tak ze mógł nic złego nie zrobic tylko po prostu im sie on nie podoba i juz przyklejili mu odpowiednia łatke.
cóz mozesz zrobic?? na pewno nie mów dziewczynie ze jej obecny facet to idiota i ze nie powinna z nim byc.
masz ten plus ze sie przyjaźnicie wiec macie za soba duzo kontaktu, hmmm szczerze to chyba nie ma złotego srodka na ta sytuacje moze po prostu bądz dla niej jeszcze milszy niz zwylke i po prostu czekaj jak sie sytuacja rozwinie
ale zawzse mowi ze mnie uwielbia..
na moje oko to cie trochu kokietuje
radze działac w tym kierunku by nie tylko cie uwielbiała jako przyjaciela i aby sie nie martwiła ze ci przykro ale bny sprawiała ze bedziesz skakac pod sufit

Spuzniłes sie boś gapa !!!! teraz musisz poczekać aż to co jest miedzy nimi sie skonczy
zawsze być w pobliżu ! i czekać by podać chusteczke gdy bedzie tego potrzeba ! zadnych głupawych tekstów o jej chłopaku ! a to co mówia znajomi ...? cóz ludzie ludziom zawsze przykleiali etykietki , a to z zazdrosci a to dla picu itd... jesli jest jak mówia sama sie na tym pozna ! wtedy Ty działaj ! tylko znowu nie zaspij ! 
To ze Ci dziewczyna mówi ze Cię uwielbia to dosłownie znaczy tyle co , ze Cie lubi
nic wiecej !!!!!!!!! Kobiety sie inaczej po prostu wysławiaja , as niektóre to uwielbiają wszystkich , tak jaj, Damian Zen z BARU 4

To ze Ci dziewczyna mówi ze Cię uwielbia to dosłownie znaczy tyle co , ze Cie lubi

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wsumie.. czy sie spoznilem.. wiedziala co czuje.. wybrala jego.. ale teraz mam wrazenie ze by bylo inaczej.. np przed chwila z nia rozmawialem.. te rozmowy sa takie jakies inne.. nie wiem.. bede czekal.. a Wy piszcie co o tym wszystkim sadzicie!! Dziex :564:
Tak pięknie jest żyć i kochać, nawet wtedy, kiedy jest ciężko.
Kobiety sie inaczej po prostu wysławiaja
dobra dobra krzysiek to w nie rozumiecie co my do was mówimy

mam wrazenie ze by bylo inaczej.. np przed chwila z nia rozmawialem.. te rozmowy sa takie jakies inne
no wiec posłuchaj krzysia on doswiadczony w tych sprawach
Spokojnie... ja tylko poddałem jedną z możliwości dalszego rozwoju sytuacji. A jest to możliwe, bo ja nieraz zakochiwałem się na śmierć w kimś, twierdziłem, ze ten ktoś na pewno jest mi przeznaczony itp. Potem się okazywało zupełnie co innego.
Jeszcze raz cytuję moją Dziewczynę: "cieszę się, że inne cię nie chciały"
Wyluzuj.
Jeszcze raz cytuję moją Dziewczynę: "cieszę się, że inne cię nie chciały"
Wyluzuj.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
A jest to możliwe, bo ja nieraz zakochiwałem się na śmierć w kimś, twierdziłem, ze ten ktoś na pewno jest mi przeznaczony itp. Potem się okazywało zupełnie co innego
noooooo a ciekawe kto tak nie miał??

w kazdym razie załozycielowi tematu zycze powodzenia w zdobywaniu uczucia przyjaciółki

Walka walka i jeszcze raz walka
Z tego co wyczytalem nasunela mi sie mysl :-) Czy nei jest tak ze ona wie jak bardzo ci na nie zalezy i nie traktuje tego tak ze zawsze jesli nie uda sie z tamtym to bedziesz ty pod reka ? To jest taka moja mysl i niekonieczniemusis sie zgadzac ale jest to forum wiec wszystko biore pod uwage
Zycze ci powodzenia i jak to juz zostalo powiedziane rob wiecej jeszcze niz robiles a moze troszke ozieblosci ? naprawde trudnopowiedziec Moze rozwin tojesczze bardziej wtedy bedzie nam latwiej hmmmm
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

No a co
życie mnie nauczyło pewnych ostroznosci i zachowan , wiec teraz co nieco wiem , zachowuje dystans odpowiedni i przynajmniej zyje spokojnie , a nie siedze po kątach i płacze bo mnie dziewczyna zyciła , one zawsze zucaja , a i odwrotnie tez oczywiscie jest

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
życie mnie nauczyło pewnych ostroznosci i zachowan , wiec teraz co nieco wiem , zachowuje dystans odpowiedni i przynajmniej zyje spokojnie
noooo ale nie mów wszystkim jak bedzie

Ludzie spox.. rozumiem was.. wiem ze nie mozna powiedziec ze sie kogos zna na 100%.. ale juz rozne sytuacje z nia przezywalem (nie bede opisywal.. ale jako jedyna na 200osob w sali zareagowala na cos - a to cos znaczy o niej). I wiem ze na pewno nie zrobi niczego bardzo niemilego.. w ogóle.. jak mi powiedziala ze z kims jest.. rozplakala sie bo wiedziala ze mi smutno.. to taka juz dziewczyna..
No iiii????? bo nie kumam?
Czytając między wierszami można stwierdzić, że chłopak jest naprawdę zakochany.
nie bede opisywal.. ale jako jedyna na 200osob w sali zareagowala na cos - a to cos znaczy o niej
Na co? Co o niej świadczy? Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Wiem. Mówię chłodno, z dystansem, może nawet z tym trochę wyolbrzymiam. Ale czasem trzeba...
A poza tym to życzę powodzenia, a przede wszystkim CIERPLIWOŚCI. Jesli Ci jest pisana - zerwie z nim prędzej czy później i będzie z Tobą... Tak mi się wydaje przynajmniej.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Emperor dzieki za wiare
. Byla taka dziwna sytuacja i ona jako jedyna starala sie pomoc nie patrzac na to ze stala sie posmiewiskiem na pare dni.. wiekszosc ludzi uwazalo to ze glupi czyn - wart jedynie smiechu.. ale Ci co ja znali, poznali temat.. wszyscy doszli do wniosku ze pokazala ze ma wielkie serce.. a co do cierpliwosci.. oj gdyby ktos mi mogl jej troche dac.. bo juz czasem brakuje..
Ludzie jeszcze jedno.. macie jakies pomysly, cos co moze lasce zaimponowac.. cos no nie wiem.. cos co zwroci na mnie uwage.. cos nie typowego, milego.. dla niej ofcoz.. :567: :566:
Ludzie jeszcze jedno.. macie jakies pomysly, cos co moze lasce zaimponowac.. cos no nie wiem.. cos co zwroci na mnie uwage.. cos nie typowego, milego.. dla niej ofcoz.. :567: :566:
Ludzie jeszcze jedno.. macie jakies pomysly, cos co moze lasce zaimponowac.. cos no nie wiem.. cos co zwroci na mnie uwage.. cos nie typowego, milego.. dla niej ofcoz..
ja tam mysle ze nie powinienies za wiele kombinowac

hmmmmm kwiatek ...no ja bym chyba odebrała taki upominek dośc jednoznacznie...no ale może za stara jestem i w moim czasach bywało inaczej
a ja tam moze i bym to odebrała jednoznacznie ale byłoby to dla mnie miłe
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”