Plan działania:
Wykazuj dalej zainteresowanie ,ale w odpowiedni sposób -bądz romantyczny,przenikaj ja wzrokiem ,ale z umiarem-pokaż jestem facetem ,jesteś jedyna,jestem twoim bezpieczeństwem...
Dzialania manewrowe:
Strategia -możesz dalej wykazywać się inicjatywą w sensie kontaktu-ona ma taką potrzebę psychiczną...
w rzeczywistości to kobiety lubią być zdobywane ,doceniane,kochane-i zachowują się czasem tak by "zmusić " partnera do tego by mogły czuć sie wyjątkowo-z resztą każdy facet czuje się szczęśliwy -o ile jest w stanie uszczęśliwić swoją wybrankę-wątpliwości są zawsze -możesz czuć się tak ,że kobieta ciebie owija wokół palca -niby tak jest ,ale nie do końca -ona realizuje swoje potrzeby psychiczne -on chce być kochana,a ty przecież chcesz ją uszczęśliwiać i ciesz się z tego ,że masz nadal kogo ... (no chyba ,ze nie iskrzy już w ogóle)
Próbuj ograniczać kontakt i patrz czy ona choć trochę mięknie i sama tez próbuje sie z Tobą kontaktować,lub ,że gdy ją coś spotka to napisze do Ciebie-szukając w Tobie oparcia UWAGA NIE RADY (!!!) OPARCIA -powiedz jej najwyżej ,ze jest dzielna i sobie poradzi...
P.S Ona Toba włada w sensie ,że wychodzi na to ,że ty utrzymujesz kontakt-może też chce jakoś Ciebie przysobie utrzymać to kolejny paradoks-ona ciebie chce omotać byś był dla niej jedyny i na zawsze -mota i ty się od niej uzależniasz i ona ma poczucie ,że Ciebie nie straci ,że będzie bardziej wyjątkowa...-pokazujesz ,że Tobie zależy i ona czuje sie bezpieczna
Lepiej ,że mota niż by prosiła wprost ,ale mnie nie opucisz,spotkasz sie ze mną-to by była taka sytuacja ,że kobieta -leci na Ciebie-wtedy w oczach faceta jest mniej atrakcyjna i nieszczęście gotowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S 2 Dawaj się motać ,ale pokazuj wokoło ,że tylko ona może Ciebie motać i to nie zawsze,ale w codziennych sprawach pokazuj jestem dobry dla innych,ale jeśli ktoś wchodzi tobie w paradę -to ty jesteś zdecydowany,twardy jak skala kiedy trzeba...
UWAGA: Pamietaj ,że okazywanie uleglości nie robi dobrego wrażenia na kobiecie-zamiast uległości pokaż siłę,bądz zawsze wyluzowany i szrmancki-nigdy jednoznacznie uległy-bądź silny...
POZDRAWIAM
[ Dodano: 2007-03-25, 03:17 ]macius pisze:Nie wiem czy zapomniec o niej , czy co w ogole robic ....wiem ze to jest TA dziewczyna
Na razie powalcz o nią ,ale bez oznak uległości-jeśli przez jakis czas nic nie będzie się ciekawego działo odpuść sobie -bo zmarnujesz sobie zdrowie !
macius pisze:Ostatnio jak rozmawialismy to powiedziala ze wie ze bylbym dobrym mezem i ojcem i jest tego pewna ......troche tego nie zrozumialem , o co jej chodzi??
To ciekawe: czyli widzi w tobie oparcie,wie że jesteś dobry ,ale za grzeczny -pokaż jej jestem też facetem w sensie "pirata"-który wie czego chce...
macius pisze:wczoraj umowilem sie na kawke z fajna dziewczyna , wiekszosc facetow by chccialo sie z nia umowic , teraz mi wysyla jakies sms-y jak bysmy byli razem .....a ja totalnie nic , w ogole mi ta dziwczyna nie "robi" ,a wiem ze jeszcze rok temu to bym za nia biegal.
Nie mam pojecia co ze mna jest??
To jest ,że nie zamknąłeś rozdziału z tamtą i nie umiesz otworzyć nowego rozdziału z nową dziewczyną-i tu mogę wnioskować coś więcej czujesz do tej obecnej,ale i to ,że tą nową oceniasz przez pryzmat tej o którą aktualnie zabiegasz...
Zdecyduj 100% ta ,albo 100% ta-i do finału-będzie co będzie...
Z analizy Twoje wypowiedzi uważam ,że uczciwy z Ciebie gość-mam nadzieję ,że ona to doceni. Przyjażń dobrze ,ale pokazuj ,że interesujesz sie też nia jako kobietą-najwyżej nie wyjdzie -dzialaj zdecydowanie -nie boj się ,że ją stracisz bo właśnie wtedy ją stracisz-a tak jest szansa !
POZDRAWIAM
<browar>