po pierwsze wiem wiem- źle zrobiłam, zajrzałam do jego poczty. zdradził kiedyś- nie ufam do końca, raz na jakis czas- sprawdzam. Ale nie chodzi o to, wiec prosze nie karcić mnie tu za to.
Weszłam na poczte, a tam- ogłoszenia mężczyzn ' mam kobiete, ale chcialbym spróbować z mężczyzną, nie gejem, po prostu z ciekawości' takich jest tam chyba z 8. Jestem w szoku. Jesteśmy ze sobą 2 lata. Ma 22 lata. Dziś miałam jechać do niego na noc, wszystkiego mi sie odechciało. Brzydze się.
I tu raczej pytanie do kobiet- co zrobiłbyście na moim miejscu?
jestem w szoku
Moderator: modTeam
- _normalna_
- Uzależniony
zdrada- To było dawno, jeszcze na początku naszego związku- mimo wszystko pamiętam. bardzo żałował, jakieś tam pocałunki roździeliły nas na troche. przepraszał. poprawił się. teraz jest wszystko w jak najlepszym porządku. Kiedyś małam obsesje, przeszła- zostały niewielkie ilośći, ale czasem mam zły dzień i samo z siebie wraca i to czasmi silniejsze ode mnie- i zaglądam tam automatycznie.
na pewno nie jest to spam bo są i odpowiedzi na te maile. Nie wiem czy powiedzieć mu o tym, czy udawać, ze nic nie wiem?Nie mam pojęcia jak sie teraz zachować. Własnie dzwonił i pytał kiedy przyjade..Co zrobiłbyście na moim miejscu?
na pewno nie jest to spam bo są i odpowiedzi na te maile. Nie wiem czy powiedzieć mu o tym, czy udawać, ze nic nie wiem?Nie mam pojęcia jak sie teraz zachować. Własnie dzwonił i pytał kiedy przyjade..Co zrobiłbyście na moim miejscu?
Twój facet najwidoczniej nie jest gotowy na poważny związek. Eksperymentuje sobie i nie liczy się z Tobą. Po prostu wcześniej czy później Cię zostawi - nie dlatego, że nic do Ciebie nie czuje, ale dlatego, że nie pasuje mu pozycja psa na łańcuchu. Ty chcesz stabilizacji, on nowych doznań. Dwa odległe bieguny. Szans na porozumienie - brak. A to, że jest biseksualny? No cóż, nie on wybierał swoją orientację. Może spróbuje i uzna, że to nie dla niego. Może spróbuje i stwierdzi, że nie bi-, a gej, bo gej is ok
. A może za mało się starasz w łóżku i dlatego szuka urozmaiceń?
A może sam nie wie, czego chce? Everything may be a true
.

Jesteśmy przecież nowi, lepsi. Lajfstajlowi, trendy, cool, k*rwa, sprawdzeni, jak najbardziej sprawdzeni na Zachodzie.
-
- Entuzjasta
Atanazy pisze: A może za mało się starasz w łóżku i dlatego szuka urozmaiceń?
hmmm.. z togo co w zyciu widzialem to kobiety do sexu z inna kobieta podchodza bardziej luznie
natomist dla faceta sex z innym facetem jest nie do pomyslenia, to jest cos co nie ma szans sie stac, absolutnie!!!!
wiec jesli ktos ma ochote to nie jest hetero i koniec.
nie wiem co Ci poradzic, wg mnie Twoj facet jest gejem tylko boi sie do tego przyznac i tyle
ile macie lat i jak czesto sie kochacie? kto inicjuje?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”