Co o tym myslicie??
Moderator: modTeam
cassie pisze:Wyobrazcie sobie taka sytuacje...Chlopak i dziewczyna poznaja sie na necie i tego samego dnia umawiaja sie na spotkanie.
cassie pisze:Chlopak odprowadzajac dziewczyne na pozegnanie obejmuje ja ramieniem
cassie pisze:Do zobaczenia kiedys tam.
cassie pisze:Jak myslicie...Czy dziewczyna, z ktora spotkal sie 3 razy ma u niego jakies szanse?
cassie pisze:Co o tym myslicie??
Bash pisze: Ale jak widać, to on ma Cię w garści
cassie pisze:Siedza w pokoju razem z jego rodzenstwem, wiec nie moga swobodnie pogadac.
cassie pisze:Chlopak odprowadzajac dziewczyne na pozegnanie obejmuje ja ramieniem i mowi - Do zobaczenia kiedys tam.
cassie pisze:Wieczorem rozmawiajac na gg chlopak wspomina o laske na ktorej mu zalezalo, myslal, ze cos z tego wyjdzie, ale go olala. Widac, ze byla dla niego wazna i moze nadal jest...
cassie pisze:Rozmawiajac na gg poruszaja wiele intymnych tematow (gadaja o seksie, milosci, swoich bylych, chlopak pyta sie jak daleko moze sie posunac...)
jamaicanflower pisze:Myślę, że zainteresowany facet zrobi wszysto, by Wam nie przeszkadzano.
jamaicanflower pisze:A w realu jak to wyglądało Nie wstydziliście się tych uprzednich zwierzeń w elektroniczne formie. Bo mnie by to chyba krępowało Było tak jak podczas spotkań na gg Bywa, że tak się przyzwyczaisz do rozmów na gg, że nie potrafisz potem ich kontynuować w realu...
Tak jak radzą inni - poczekaj na jego ruch
PS. Czy on nie ma przypadkiemna imię Marcin
Heh, juz na drugim spotkaniu koles wystrzelil mi z pytaniem po jakim czasie poszlam do lozka ze swoim pierwszym chlopakiem, jak sie do tego przygotowalismy, jakie sa moje ulubione pozycje (na to pyt nie odpowiedzialam ) Kurcze, on jest strasznie bezposredni, a ja cicha i niesmiala...
Zielonowłosa pisze:Heh, juz na drugim spotkaniu koles wystrzelil mi z pytaniem po jakim czasie poszlam do lozka ze swoim pierwszym chlopakiem, jak sie do tego przygotowalismy, jakie sa moje ulubione pozycje (na to pyt nie odpowiedzialam ) Kurcze, on jest strasznie bezposredni, a ja cicha i niesmiala...
Hmmm, ja bym sie tu chyba nie doszukiwała namiastki wyższych uczuć. Takie pytania nie świadczą o bezpośrednosci, tylko chamskim "badaniu gruntu".
cassie pisze:Widac, ze byla dla niego wazna i moze nadal jest...
Bash pisze:Marissa pisze:Ale dziwne jest to, że koleś pyta na 1-2 spotkaniu jak daleko może się posunąć.
Ja bym to nazwał brakiem taktu. Są ludzi odważni i bezpośredni, ale są też pewne granice których zwyczajowo sie nie przekracza.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 244 gości