Czy juz zapomnialem jak sie Oczarowuje ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Hubcio
Zaglądający
Zaglądający
Czy juz zapomnialem jak sie Oczarowuje ?

Postautor: Hubcio » 01 lut 2007, 03:50

Witam wszystkich
wiem wiem kolejny nowy ze swoim problemem;/

Ale niech tam poczytajcie moze mnie oswietlicie ;p

Wiec jestem hubcio z wrocka mam tylko 27 lat wlasnie dzisiaj akurat, i w sumie winienem isc juz spac ale co mi tam ;] jutro bede umieral pijac ;p

przez ostatnie 7 lat swojego zycia nie mialem dziewczyny. Nie dlatego ze jestem (alien) czy gruby, czy jakis inaczej interpretowany. Generalnie z kobietami nie mam problemu jezeli chodzi o podryw, zawiazanie znajomosci, lub podryw na seks.
Musze przyznac iz to mnie przychodzi w miare latwo, nie jestem nie smialy wrecz przeciwnie.
Wiec uzywalem sobie zycia na maksa kosztujac karzdej "kuchni kulturalnej"
ostatni rok nie skosztowalem innej niz czarnej, probowalem w zasadzie kazdej nacji koloru.
I nie pisze to dlatego aby pokazac wam jaki to ja nie jestem "kasanowa" bo za takiego sie nie uwazam. Pisze do dlatego abyscie mieli pelny wizerunek mojego problemu.

Lecz od pewnego czasu jakis ostatnie 7 miechy, nie jestem zainteresowany zabawa.
Od pewnego czasu prubuje sie ustatkowac znalesc sobie kogos bliskiego kto mogl by dzielic ze mna radosc i smutek, kogos kto mnie bedzie po prostu kochal, jak ja bede kochal ja. Tak wiec poznawalem kobiety ktore byly otwarte dla mnie tak jak ja dla nich, miewalismy swietne tygodnie razem "kolezenskie" seksualne randkowe, ale jezeli przychodzi czas aby zejsc sie w "jedno" one uciekaly.
W chwili obecnej spotykam sie z jedna Australijka znamy sie juz jakies hmm 4 tyg.
Poznalismy sie w clube nocnym gdzie ona byla z kolezanka, a ja bylem z moimi 2 kolezankami.
siedziala blisko nas. I zaczelo sie. od bycia gentelmenem, widzac jak zapytala juz 3 kolesi o ogien a zaden nie mial postanowilem jej pomóc z tym problemem.
Generalnie od tego sie zaczelo od czasu do czasu taniec razem lub ze wszystkimi stojac blisko siebie, to roznych rozmow.
Rozmowy i tance, nie byly czesto wrecz bardzo sporadycznie i przypadkowe, w puzniejszych godzinach po tym jak wszyscy sie zeszlismy, one z moimi kolezankami ja z nimi etc:
bawilismy sie juz razem tanczac smiejac sie etc:
do chwili kiedy trezeba bylo sie roztac.
Zauwazyla iz sie ubieramy, podbiegla do nas ,poprosila abysmy zostali.
Chcialem wziasc od niej numer tel:, ale moj telefon byl dead wiec dalem jej swoj.
Myslalem ze sie nie odezwie ale nastepnego ranka dostalem od niej eska.
Pisalismy do siebie eski przez tydzien, az wkoncu postanowilismy sie spotkac.
Pierwszy tydzien by,l boski od pierwszego spotkania minely 3 dni a my wciaz razem 3dni bez przerwy tyle co nas praca rozslaczala.
potem 2 dnni przerwy z czestymi eskami, potem zas dzien razem do pracy i na noc do niej.
Spalismy razem 4 razy aaaaaaaaaaaaale nie uprawialismy seksu, gdyz bylo to nie mozliwe ze wzgledu na spiaca obok wspulpokojolokatorke, inna laska spala tuz obok.
I jakos od trzech dni zaczyna sie psuc. Czuje jak by juz nie miala czasu dla mnie, lub zaczela sie nudzic, lub po prostu sie jej odechcialo.
Juz nie ma takiego zaangarzowania z jej strony, wiec nie wiem co sie dzieje.

Teraz moje pytania.
Czy ja po prostu za bardzo pruboje pokazac ze mi zalezy i to ja odstrasza?
Czy moze robie to za wolno aby wyznac jej co czuje?
Czy po prostu cos robie sle , ale sam nie potrafie tego zauwazyc?
wodole co sie dzieje bo o juz zdaza mnie sie nie pierwszy raz.
Z ostatnimi 3 mialem tak samo, wiec to nie jest pierwszy raz,
i zzawsze wychodzi na to ze je trace,
TAk wiec nie wiem co jest tego problemem, i z tym sie zwracam do was drodzy forumowcy.

P.S.
przepraszam za gramatyke, ortografie, i wszystkie bledy.
ale bycie poza krajem mnie kaleczy :/

[ Dodano: 2007-02-01, 04:01 ]
Lub po prostu nie wiem jak to sie robi z dziewczynami z innych krajow.
Bo jak dotychczas zadna z nich nie byla z polski.(anglia, indie, nigeria) teraz australia
I love Death, because only she is waiting for me !!!
tomakkk
Początkujący
Początkujący
Postautor: tomakkk » 01 lut 2007, 17:20

Nie wiem czy za bardzo probujesz pokazac ze ci zalezy i ja odstraszasz bo to akurat "wyczuwa" sie albo "pokazuje" jezeli widzisz lub uczestniczysz w danej sytuacji i przewaznie sie to robi jakimis blachostkami.
Na wyznanie uczucia zawsze jest dobry czas :) Ceni sie szczerosc nieprawdaz ?? ;>
Na kobitych z zagranicy sie nie znam, ale podejrzewam ze sa takie same jak polki :) wiec na pewno to nie wina pochodzenia :) Chociaz mentalnosc podobno wywodzi sie z pochodzenia....
pozdrawiam
Sprawdź jak wykorzystać strukturę kobiecej psychiki !!!
Sprawdź jak nie dać się wykorzystać !!!!
Sprawdź to!!!
Awatar użytkownika
jin
Bywalec
Bywalec
Postautor: jin » 01 lut 2007, 18:14

Nic Ci nie zastapi porzadnej polki :)
Nie oszukujmy sie :P
"For my entire life, I've chosen to fight for no one but myself. My dedication, and my study of the sword, was for no one but myself. Until now..."
Awatar użytkownika
Hubcio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Hubcio » 01 lut 2007, 19:55

zastopi bez obrazy dla polek , one sa piekne kobiety.
Ale odkad jestem poza granicami kraju a mija juz 6 rok, nie teskno mi do milosci z polka
jakos te international dziewczyny sa slodsze. Znaczy sie polki sa hmm jak by to ujac , sa niesmiale.
Inne narodowosci sa bardzie wyrozumiale i otwarte my polacy jestesmy troche do "tylu" i mowie to szczerze z moich i znajomych doswiadczen.
Wiec nie zawsze powiedzenie " w domu najlepiej" sie sprawdza
Awatar użytkownika
vilmon1980
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: vilmon1980 » 02 lut 2007, 09:53

Heh...Tylko pozazdrościć doświadczeń :)
Może po prostu masz takie szczęscie, że zawsze trafiasz na kobiety, które chcą jeszcze pobyć wolnymi strzelcami i boją się zaangarzować. Może średnia wieku kobiet, z którymi się spotykasz jest za niska? :> Albo może spróbuj poszukać kobiet tam, gdzie jeszcze nie szukałeś ;)

A co do Polek. Ja poznałem niemało kobiet i jakoś mało która była nieśmiała, wręcz przeciwnie... jak również na brak ognistego temperamentu u nich narzekać nie mogłem :> Aczkolwiek większość kobiet, z którymi się spotykałem pragnęła z czasem bardziej poważnego stałego związku. Oczywiście nie mam porównania z innymi nacjami, więc trudno mi się wypowiadać autorytatywnie :) Ale może faktycznie to tu coś jest na rzeczy...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 02 lut 2007, 13:09

Dziwne rzeczy o tej "nieśmiałości" piszesz. Polki za granicą przerażająco często zachowują się jak spuszczone ze smyczy.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
jin
Bywalec
Bywalec
Postautor: jin » 02 lut 2007, 15:04

No to jak Cie te lepsze zaagraniczne panny tak ciesza to se z nimi sam radz..
Dorosly jestes..
"For my entire life, I've chosen to fight for no one but myself. My dedication, and my study of the sword, was for no one but myself. Until now..."
Awatar użytkownika
Hubcio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Hubcio » 02 lut 2007, 16:49

TedBundy pisze:Dziwne rzeczy o tej "nieśmiałości" piszesz. Polki za granicą przerażająco często zachowują się jak spuszczone ze smyczy.

taq wlasnie jak spuszczone ze smyczy, a skad to sie bierze ze sie zachowuja jak sie zachowuja??
po prostu poznaja kulture "zachodu" i zaczynaja byc "asymilowane"
staja sie normalne
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 02 lut 2007, 17:01

Hubcio pisze:po prostu poznaja kulture "zachodu" i zaczynaja byc "asymilowane"
staja sie normalne

tekst miesiąca :) Co jest normalnego,że prują się jak stare prześcierało z najróżniejszymi nacjami, zrywają związki, zostawiają swych mężów/facetów etc? :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 02 lut 2007, 18:00

Hubcio pisze:Czy ja po prostu za bardzo pruboje pokazac ze mi zalezy i to ja odstrasza?
chętnie odpowiem, tylko napisz mi jak jej okazujesz że Ci zależy.
Hubcio pisze:Czy moze robie to za wolno aby wyznac jej co czuje?
A co czujesz? Może ona czuje coś zupełnie innego po prostu...
Hubcio pisze:Czy po prostu cos robie sle , ale sam nie potrafie tego zauwazyc?
Przypuszczam, że na to pytanie nikt nie odpowie lepiej niż sama zainteresowana.
Hubcio pisze:Lub po prostu nie wiem jak to sie robi z dziewczynami z innych krajow
A może po prostu nie wiesz jak właściwie podejść do kobiety. Z tego co napisałeś niewiele wynika. Ale pewnie nie chodzi tu zapewne o to czy ona jest Austalijką czy Amerykanką. Poza tym jeśli piszesz że przez 26lat interesował Cię tylko seks i kobiety na krótko to nie dziwne, że teraz masz takie problemy.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 03 lut 2007, 13:23

Hubcio pisze:staja sie normalne
Nie wydaje mi się żeby przez bycie bardziej otwartą na przygodne znajomości kobieta stawała się normalna :|
Obrazek
Awatar użytkownika
Hubcio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Hubcio » 05 lut 2007, 17:33

to od czego wiec jest uzaleznione iz po zagranicami kraju, spia z kazdym facetem tylko nie polakiem ;]
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 05 lut 2007, 18:11

Hubcio, czy Ty chcesz mnie obrazić może? :>
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 06 lut 2007, 20:52

Hubcio, ja Ci powiem dlaczego. Niektóre rzeczy, które robiliśmy dawniej powracają w przyszłości z różnym odwdżiękiem. Los jest niesamowicie ironiczny. :)
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 06 lut 2007, 23:01

Hubcio pisze:to od czego wiec jest uzaleznione iz po zagranicami kraju, spia z kazdym facetem tylko nie polakiem ;]
Bo za granicą nie ma Polaków :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 07 lut 2007, 00:11

Hubcio pisze:to od czego wiec jest uzaleznione iz po zagranicami kraju, spia z kazdym facetem tylko nie polakiem ;]

Moze od tego samego, dlaczego i Ty postepujesz tak samo???

Jedno to roznice kulturowe. Mysle, ze wydaje Ci sie, ze tamte sa "slodsze", bo spotykasz przewaznie takie na krotkie dystanse, a wtedy nie ma wymaga, dostosowywania sie itd. Nikt nie mysli na powaznie o zwiazku i po prostu jest jedynie przyjemnie.
A dlaczego odchodza? Moze nie szukaja zwiazku? Bo przeciez takie wlasnie wybierasz. A potem zdziwienie, bo Ty sie angazujesz.

Widac nie umiesz tworzyc zwiazkow. 7 lat przygodnych kontaktow z wszystkim co na drzewo nie ucieka robi swoje. Miej wymagania wobec siebie, to najpierw, a potem wobec partnerki, to zaczniesz tarfiac na inne. Uporzadkuj sobie w glowie i tyle. Dojrzej.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
zdziebelko
Początkujący
Początkujący
Postautor: zdziebelko » 07 lut 2007, 00:35

kobieta jest jak ptasia grypa.. z nia nie wygrasz.. a juz na pewno nie na wyspach <glaszcze> ...

natura juz tak ma

a jak nie mozesz kogos zwyciezyc to co robisz? przylaczasz sie do niego i bawimy sie razem ;)

korzystaj póki rumunia nie weszla cala sila do unii ;) zamaist polek z misja 'murzynka bambo bede miec' bedzie rumunka z tym samym pomyslem

korzystaj z koreanek, tajek... wspaniale sa studentki brooksa mojego- nawet pogadac sie da .. zreszta angielki sa niczego sobie rowniez.. sa wsrod nich slodycze, w duzej liczbie w miastach studenckich ;) (oXf king <brawo> ) - tylko polki im robia zla opinie... <foch>

no ale skoro lubisz kangury to jazda:

...pytania.
1. Czy ja po prostu za bardzo pruboje pokazac ze mi zalezy i to ja odstrasza?TAK
2. Czy moze robie to za wolno aby wyznac jej co czuje?CO TY PIERDOLISZ
3. Czy po prostu cos robie sle , ale sam nie potrafie tego zauwazyc? ZAUWAZASZ BO SIE NAS PYTASZ

wracajac... a nie sadzisz ze sie znudzila ciutek? zaduzo na raz to niemoze udxwignac- to kobieta przeciez (zalezy jeszcze od wieku).. pokaz jej ze ci zalezy... klam! (dla nie uswiadomionych - ow klamstwo - to zbozny srodek w pewnych okolicznosciach <hahaha> ) powiedz np ze wygrales badz dostales bilety do... np. creation teatre w oxfordzie (najlepszy z miejsc na podryw lachona z klasa w promieniu 150 mil)- taki teatrzyk ze sztukamia pana szekspira w nowym - bardzo przyjemnym wydaniu.. kup bilety i jedziecie ... proste? banalne ...

jesli powiesz ze kupiles bilety to bedziesz ja forsowal.. postawisz ja przed wyborem-zaduzym wyborem w momencie gdy nie jest ewna.. wiec pomoz jej sie upewnic

jak juz bedziecie w ox
macie caly dzien zwiedzania bo to male miasteczko jest cuuudowne
potem teartrzyk
a na koniec show- kolo teatru jest 'living room' real show off restaurant :> gdzie mozecie zajsc przechodzac b zglodniales i zapytasz sie czy moze ona ma na cos ochote ... nawet jesli odpowie ze nie .. to wejdzcie .. usiadzcie .. zapytaj jeszce raz... ' a moze chocia cos do picia?' ... ona sie zgodzi (bo przeciez kobiety nie sa takie same <hahaha> ) i nawijka maly ;)

wracacie do domku;)

niema .. powtarzam nie ma kobiety ktora nie blyszczy wzrokiem .. a od czego ten blask? od twego serca
GSOH ruleZzz
Awatar użytkownika
Snowblind
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Snowblind » 07 lut 2007, 18:22

Hubcio, twoja historia jest zadziwiająco podobna do historii znajomego znajomej ;).

Co do Polek na Zachodzie...przecież Ty robisz to samo :D czyż nie?
Z czego to wynika ? IMHO ponieważ tam postępuje tak ogół, a cechą ludzką jest dostosowanie się do zachowań reszty społeczności w której żyjemy. Tylko silne jednostki potrafią zachować swoje przekonania i jednocześnie nie czuć się wyobcowane.
Presja środowiska ?
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 07 lut 2007, 21:19

Hubcio pisze:Inne narodowosci sa bardzie wyrozumiale i otwarte my polacy jestesmy troche do "tylu" i mowie to szczerze z moich i znajomych doswiadczen.
No właśnie widzę, jak bardziej otwarte <hahaha> Przeczytaj swój pierwszy post, to może zauważysz, dlaczego rechoczę :D

Problem z dziewczynami to problem z dziewczynami, a nie z jakąś dorabianą ideologią narodowościową. Jak sobie z Australijką nie jesteś w stanie poradzić, to z Polką też Ci nie wyjdzie. I na odwrót.

Ja wiem, o co zapewne chodzi. Ale Ci nie powiem, bo uważam, że jeszcze nie jesteś zbyt fair wobec życia, żeby taką wiedzę posiadać.
Awatar użytkownika
Hubcio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Hubcio » 10 lut 2007, 03:23

nie fair wobec zycia. ha toz ci panie
A czy zycie jest far wobec mnie ?

Oxford hmm brzmi interesujaco , nawet bardzo byc moze sie tam wybiore
ostatni weekend bardzo nam sie nudzilo (mnie i jej) postanowilismy zrobic wypad do manchesteru, udana wycieczka pozwiedzalismy mielismy fun to najwazniejssze;].
Generalnie moj relationship z nia jest w miare dobry , bawimy sie razem wszedzie prawie chodzimy razem.
A i sex nie jest nam obcy, ale para nie jestesmy , byc moze nastopi to w puzniejszym terminie(w co ja osobiscie watpie).
Ktos tam wyzej napisal ze dobieram sobie nieodpowiednie hmm byc moze poniewaz moje ostatnie "partnerki" sa odemnie mlodsze o 5-7 lat wiec dla mnie to bomba dla nich zreszta tez.
Bo tak to wszystko dziala. A o moja dojzalosc to chyba sie nikt nie musi martwic bo dojzaly to ja jestem.
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 10 lut 2007, 07:30

Hubcio pisze:A o moja dojzalosc to chyba sie nikt nie musi martwic bo dojzaly to ja jestem.
Tak? Chyba tylko fizycznie.
Hubcio pisze:moze poniewaz moje ostatnie "partnerki" sa odemnie mlodsze o 5-7 lat wiec dla mnie to bomba dla nich zreszta tez.
jeśli dla nich taka bomba to dlaczego zadna przy tobie nie zostaje?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Hubcio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Hubcio » 10 lut 2007, 13:15

Bo nie z kazda z ktora ide do luzka chche wiazac plany przyszlosciowe jak zwiazek.
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 10 lut 2007, 13:18

Hubcio pisze:bo nie z kazda z ktora ide do luzka chche wiazac plany przyszlosciowe jak zwiazek.
i jak widać vice versa...
Awatar użytkownika
Hubcio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Hubcio » 10 lut 2007, 15:00

jak widac nie potrafisz zrozumiec

wiekszosc ktore spotykam sa tylko dla "sportu" aby spalic kalorie
thats it

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”