[ Dodano: 2007-01-20, 13:01 ]
pani_minister pisze:I nie zapominajmy o tym, że każdy murzyn to Simon Mol.
Moderator: modTeam
pani_minister pisze:I nie zapominajmy o tym, że każdy murzyn to Simon Mol.
Swoją drogą. Idąc za tokiem myślenia Atanazego musicie być strasznie tępi, skoro takim próżnym manipulantkom dajecie się omotać
pani_minister pisze:AMX pisze:Tylko,ze ja bym raczej to okreslił,iż faceci staraja się manipulować.A ,że wychodzi im to jak wychodzi.
Swoją drogą. Idąc za tokiem myślenia Atanazego musicie być strasznie tępi, skoro takim próżnym manipulantkom dajecie się omotać
pani_minister pisze:Bo w końcu każdy pijak to złodziej
a każdy żyd to gej
I nie zapominajmy o tym, że każdy murzyn to Simon Mol.
Atanazy pisze:Uderz w stół, a nożyce się odezwą
masz dziwne podejście do związku, AMX
Przynajmniej do takiego, w którym dwie strony kierują się pewnymi zasadami. I wiedzą,jakie za złamanie tych zasad poniesie się konsekwencje.
TedBundy pisze:pewnie,najlepiej dać wolną rękę i na wszystko pozwalać
AMX pisze:OneLove fakt Anatazy generalizuje.Nio ale nie powiesz mi, że kobiety nie są urodzonymi manipulantkami. Manipulacja to jest po prostu wasza broń i tyle.
TedBundy pisze:pewnie,najlepiej dać wolną rękę i na wszystko pozwalać
TedBundy pisze:Ale "miecz Damoklesa" w postaci świadomości potencjalnych konsekwencji za pewne czyny powinien wisieć.
pani_minister pisze:Atanazy pisze:Uderz w stół, a nożyce się odezwą
Rozumiem, że jako "płeć słabsza" powinnam siedzieć w kątku i pozwalać Ci dowartościowywać się moim kosztem?
pani_minister pisze:Atanazy, Ty nawet porządnie prowokować nie umiesz - dwie wypowiedzi i zniechęciłeś mnie skutecznie do dalszej rozmowy. Dyskutować tym bardziej. Cóż, desygnat głupszej płci. I już
OneLove pisze:AMX napisał/a:
OneLove fakt Anatazy generalizuje.Nio ale nie powiesz mi, że kobiety nie są urodzonymi manipulantkami. Manipulacja to jest po prostu wasza broń i tyle.
Jakoś nie zauważyłam. Nie wiem jakie WY znacie kobiety
AMX pisze:urągałkach.
AMX pisze:Spotykałem się i z cichimi spokojnymi i z takimi za którymi latały całe rzesze adoratorów i mogły przebierać w facetach jak w urągałkach.Każda ale to każda starał się w jakiś sposób manipulować
AMX pisze:Każda ale to każda starał się w jakiś sposób manipulować.Mniej lub bardziej skutecznie,ale niestety każda.
Atanazy pisze:Czy to też jakiegoś rodzaju kobieca manipulacja?
TedBundy pisze:Ten "miecz" to przenośnia.
AMX pisze:OneLove to ja chyba mam ku$%^& pecha.
AMX pisze:bo niestety świat nie jest taki prosty jak w twoim Matrixie.
OneLove pisze:Atanazy pisze:Czy to też jakiegoś rodzaju kobieca manipulacja?
Paranoja jakaś? Wszędzie manipulacje widzisz? Ktoś Ci musiał zrobić małe kukuPsychoterapie polecam
![]()
Atanazy pisze:OneLove, to ironia była
Atanazy pisze:Reszta to kwestia mojej dedukcji.
OneLove pisze:Rozumiem,że mozna się przejechac,nawet kilkakrotnie ale z Twoich wypowiedzi wynika,że kobiety to paskudne,podstepne zmije a panowie są święci
Imperator pisze:Poza tym czemu tak się bronicie przed przyznaniem się do manipulacji.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 271 gości