Jak powiedzieć o tym, że byłem w psychiatryku?
Moderator: modTeam
co za bezpodstawne oskarżenia i atak
ja sie leczę!! biorę leki i jestem w stałym kontakcie z psychologiem (od początku terapi tym samym) tylko są pewne etapy aktywnej terapi i chwilowego wycieszenia.
gwarantuje wam że osoba która np. co tydzień chodzi do psychologa od 3-4 lat jest tak nie samodzielna i ciężko zaburzona, że gdyby musiała zmienic terapeutę to na 80% doszło by do prób samobójczych!! po tak długiej terapi to na pewno trzeba by się leczyć z uzaleznienia od terpeuty
pewne tematy trzeba przepracować, ale jak zreszta tu piszecie nie można tym się zadręczać. trzeba starać się wrócić do normalnego życia bez ciągłej pomocy psychologa.

ja sie leczę!! biorę leki i jestem w stałym kontakcie z psychologiem (od początku terapi tym samym) tylko są pewne etapy aktywnej terapi i chwilowego wycieszenia.
gwarantuje wam że osoba która np. co tydzień chodzi do psychologa od 3-4 lat jest tak nie samodzielna i ciężko zaburzona, że gdyby musiała zmienic terapeutę to na 80% doszło by do prób samobójczych!! po tak długiej terapi to na pewno trzeba by się leczyć z uzaleznienia od terpeuty

pewne tematy trzeba przepracować, ale jak zreszta tu piszecie nie można tym się zadręczać. trzeba starać się wrócić do normalnego życia bez ciągłej pomocy psychologa.
Bzdury opowiadasz. Znasz sie na terapii tyle co nic. Piszesz klamstwa niczym niepoparte. Terapia tak nie wyglada i nie daje takich efektow. Branie lekow to nie leczenie, juz pisalam. Nie opowiadaj wiecej takich bzdur, bo robisz zamieszanie.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
co ja jej zrobiłem, że mnie tak wyzywa i uważa moje pisanie za kłamstwo i prowokację?
zna sie na tym i widzi,ze sie to kupy nie trzyma. zreszta nie trzeba sie wiele znac by to widziec. Ona jak to napisałes nie jest dziewczyna która sobie ksiazke do psychologii kupiła i szpanuje, ona zajmuje sie takimi rzeczami zawodowao
to może do złego specjalisty trafiłem
terapia tak wygląda byc może gdyż tacy ludzie jak ja zbyt szybko przywiązują się do terapeutów, a poza tym dla mnie to męcząca sprawa co tydzień chodzić do psycholorzki przez 4-6 lat
Dodano: 2007-01-05, 15:52
i ja mam jeszcze w dodatku uszkodzony OUN więc może to dlatego tak wygląda?
i z tego to ja się na pewno u terapeuty nie wylecz, bo tego w ogóle nie da się wyleczyć!

terapia tak wygląda byc może gdyż tacy ludzie jak ja zbyt szybko przywiązują się do terapeutów, a poza tym dla mnie to męcząca sprawa co tydzień chodzić do psycholorzki przez 4-6 lat
Dodano: 2007-01-05, 15:52
i ja mam jeszcze w dodatku uszkodzony OUN więc może to dlatego tak wygląda?
i z tego to ja się na pewno u terapeuty nie wylecz, bo tego w ogóle nie da się wyleczyć!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”