Czego kobiety szukaja u su******ow?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 24 paź 2006, 23:42

jabłoń pisze:Aż taaaki censored nie był - tylko raz rozciął jej łuk brwiowy i kilka razy trzasnął przez łeb.

nie ot male incydenty, nie ma o czym mówic, w końcu nikt nie ponsł trwałego uszczerbku na zdrowiu :>
jabłoń pisze:że można w pewnym sensie być censored (np. w stosunku do kobiet)

to może napisz jakie cechy ma ten skur** jak wyglada jego stosunek do kobiety
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 25 paź 2006, 00:04

Dzindzer pisze:jabłoń napisał/a:
że można w pewnym sensie być censored (np. w stosunku do kobiet)

to może napisz jakie cechy ma ten skur** jak wyglada jego stosunek do kobiety

Tak szczerze powiedziawszy, to skur*** w stosunku do kobiety może stać się każdy normalny facet, który jej po prostu nie kocha.... albo co najmniej nie lubi... a z jakichś powodów trwa z daną kobietą w zwiazku....

To jest pojęcie względne...
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 00:08

jabłoń pisze:To jest pojęcie względne...

bardzo wiele pojęc jest wzglednych. dlatego chciałam wiedziec kim taki skur** jest dla ciebie, co go charakteryzuje.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 paź 2006, 00:23

jabłoń pisze:Miałam. Ale wyobraź sobie, że można w pewnym sensie być censored (np. w stosunku do kobiet) a w pewnym sensie równocześnie wybitnie interesującym, inteligentym i przebojowym mężyczyną. Mieści Ci się to w głowie ? Słyszałeś coś o Einsteinie, Mickiewiczu tudzież innych Gombrowiczach ? ;)

To ty masz inne pojecie bycia censored, bo byc moze sie zgadzamy ze soba tylko inaczej nazywamy pewne rzeczy. Bo np. to co dla Ciebie jest censored dla mnie jest normalna meskoscia, a to co dla mnie jest censored, to w Twojej skali juz sie chyba nie miesci :P jakis gigahiper censored.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 25 paź 2006, 00:26

takrze wg mnie jablon myli _faceta_ ze censored... nie mowie tu o tym od luku brwiowego ale o einsteinie.
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 25 paź 2006, 08:58

Einstein miał trzy żony. Pierwszą porzucił (zresztą prawdopodobonie od niej "zwalił" multum pomysłów matematycznych) i nie dawał później kasy na ich wspólne dziecko.

Mickiewicz bijał swoją żonę.

Gombrowicz był homoseksualistą (no skłonności miał). Ohajtał się dopiero na starość z młodą studentką Ritą, z którą wcale nie spał ani jej nie kochał, ale związał się z nią bo chciał żeby się nim opiekowała bo był już stary, chory i samotny. Przyjaciółeczkę sobie wziął. Za opiekę przekazał jej w spadku prawa do jego dzieł.

To są dla mnie przykładziki wybitnych bo wybitnych ale jednak censored w stosunku do kobiet. ;P

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 09:56

jabłoń pisze:To są dla mnie przykładziki wybitnych bo wybitnych ale jednak censored w stosunku do kobiet. ;P

Ale co ma wybitnosc do stosunków miedzyludzkich, do traktowania kobiet.
Czyli mam rozumiec, że chciała bys byc z kims kto by Cie traktował tak jak oni swoje kobiety ??
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 25 paź 2006, 10:09

Dzindzer pisze:Ale co ma wybitnosc do stosunków miedzyludzkich, do traktowania kobiet.
Czyli mam rozumiec, że chciała bys byc z kims kto by Cie traktował tak jak oni swoje kobiety

Oczywiście że bym nie chciała. Ale temat jest: Czego kobiety szukają u skur.... ?
Więc właśnie podałam tymi przykładami.
Często kobiety zadają się ze skur...ielami, gdyż szukają u nich cech wybitnych (inteligencja, operatywność, kasa), które to cechy są w stanie w dużej mierze rzeczoną skur....wielowatość rekompensować i kobiecie imponować...

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 10:14

jabłoń pisze:Często kobiety zadają się ze skur...ielami, gdyż szukają u nich cech wybitnych (inteligencja, operatywność, kasa), które to cechy są w stanie w dużej mierze rzeczoną skur....wielowatość rekompensować i kobiecie imponować...

z tym sie zgodzę. wtedy to skur** jest na dalszym planie, to zwyczajna niedogodnośc. Zreszta przy jego wybitnosci ( kazda zreszta inaczej ja pojmuje i każda zadowoli sie innym poziomem wybitności) wiele rzeczy sie zakłamuje, chamstwo jest asertywnoscia, a agresywnośc taka siła charakteru, takameska szorstkoscia w obyciu. Taka kobieta wyzwiska czy czasami zdrade przyjmuje za cene bycia z kims tak wyjatkowym, czuje sie wręcz zaszczycona, ze on z nia. Boli ja jak najbardziej, ale kiedy on raczy obiecac poprawe to łudzi sie, ze ona taka mała kobietka moze miec wpływ na takiego faceta, on sie chce zmienic dla mnie ( nie ma znaczenia czy sie zmienił czy nie, licza sie te checi). Osobiscie znałam dwie tak myslace, ze słyszenia wiecej
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 paź 2006, 13:55

Mickiweicz to bil zone bo to frustrat i ciota byla. Jego agresja wynikala z niedojrzalosci emocjonalnej itd. Zreszta kazdy ktory bije zone to zaden meski samiec, tylko wlasnie chodzace zero dla mnie. Agresja meskoscia ? dobre sobie. Meskoscia jest panowanie nad agresja i dojrzalosc emocjonalna. Bo z tego wynika ze kazdy chorobliwie zazdrosny psychol, dla ktorego jedynym rozwiazaniem jest przywalic w gebe, albo wsadzic noz w brzuch (np. dlatego ze chce go zostawic) ma swiadczyc o jego jajach ? hehe dobre, dobre. Zreszta zauwazylem ze najczesciej zli sa dla kobiet i je bija tacy, ktorym w zyciu sie nie uklada, ktorzy sa pomiatani przez innych samcow, zawsze byli kopani w dupe i mszcza sie na kobietach.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2006, 14:02 przez TFA, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 14:14

TedBundy pisze:bełkot nazywać wielkością? <diabel> <diabel>

jaki bełkot ??
prędzej Mickiewicz to bełkot <foch>

TFA mój kot sie tak zachowuje, był bity przez inne kocury w schronisku to sobie odbija na kotce. Ale on jest bez jajców.
Zgadzam sie z tym, ze to opanowanie i kontrola własnej agresji stanowi o dojrzałości, w przypadku faceta jest duza czescia jego meskości.
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 25 paź 2006, 15:17

Dzindzer pisze:Zgadzam sie z tym, ze to opanowanie i kontrola własnej agresji stanowi o dojrzałości, w przypadku faceta jest duza czescia jego meskości.

no wlasnie... jak to jest ze czesto kobiety za oznake meskosci uznaja oschlosc brutalnosc, zamiast stanowczosci i opanowania... niech za przyklad posluzy vito corleone.
Awatar użytkownika
Lina
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lina » 25 paź 2006, 15:29

krackowiaczek pisze:jak to jest ze czesto kobiety za oznake meskosci uznaja oschlosc brutalnosc, zamiast stanowczosci i opanowania

ale to nie znaczy, że zwiążą z takim typem swoje życie...
poza tym dla mnie prywatnie brutalność była zawsze czerwoną kartką...
Pod Gwiazdą będę czekać
Zawołam i dostanę odpowiedź
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 15:52

zamiast stanowczosci i opanowania...

jakie zamiast. Stanowczosc i opanowanie w odpowiednich momentach bardzo wysokocenie u ludzi ( nie tylko facetów). Oschłośc mnie drazni, a nawet rani. A brutalnosc jest dla mnie czyms niskim, czyms takim co mnie odpycha od brutalnego człowieka
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 25 paź 2006, 19:31

i mimo tych deklaracji prawie kazda z was byla przynajmniej raz zwiazana z tego typu osobnikiem. czyli cos jednak ciagnie do takich...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 paź 2006, 19:35

głupota/chęć wyzwań/naiwność/niedojrzałość/chęć szpanu/fascynacja "twardzielem" czy inną tandetą itp :] Sam wybierz, krackowiaczku, odpowiednie określenie <faja>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 19:41

dodaj moze jeszcze brak swiadomosci, że to drań/ znajomosc tylko takiego wzorca stosunków miedzyludzkich/chęc niesienia pomocy panu złemu
wiele by mozna wymieniac.

Ale z tego co widze to panowie lepsi tez nie sa. Dlaczego panowie wiaża sie z wrednymi/wyrachowanymi/bawiącymi sie uczuciami innych/cholernie władczymi/niedojrzałymi/agresywnymi ( prosze sobie wybrac) kobietami
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 25 paź 2006, 19:49

Dzindzer pisze:Ale z tego co widze to panowie lepsi tez nie sa.

ktozy?

Dzindzer pisze:dodaj moze jeszcze brak swiadomosci, że to drań

naiwnosc

Dzindzer pisze:znajomosc tylko takiego wzorca stosunków miedzyludzkich

niedojzalosc

Dzindzer pisze:chęc niesienia pomocy panu złemu

fascynacja
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 20:05

krackowiaczek pisze:Dzindzer napisał/a:
dodaj moze jeszcze brak swiadomosci, że to drań

naiwnosc

nie zawsze naiwnosc. zdarza sie, ze takie cos wychodzi po czasie, po kilku miesiacach. Naiwnoscia jest trwanie w takim stanie
krackowiaczek pisze:Dzindzer napisał/a:
chęc niesienia pomocy panu złemu

fascynacja

raczej chec naprawy jakies wyimaginowane poczucie misji
krackowiaczek pisze:ktozy?

np. ci którzy sie tu na forum zala i wielu innych których spotyka sie w realu. Nigdy nie słyszałes by facet zwiazał sie z jakas z wymienionych przeze mnie kobiet ??
Awatar użytkownika
Lina
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lina » 25 paź 2006, 20:22

TedBundy pisze:głupota/chęć wyzwań/naiwność/niedojrzałość/chęć szpanu/fascynacja "twardzielem" czy inną tandetą itp :]

w miom przypadku: najpierw nie widziałam rzeczy oczywistej :że to s...wiel. zresztą jak mówi Dzindzer tego na pierwszy rzut oka nie widać. na ogół wychodzi gdy jesteś już po uszy zakochana...a jak już zobaczyłam...cóż potrzeba naprawy świata połączona z instynktem Matki Teresy i twierdzenia, że on się dla mnie zmieni. że on naprawdę nie jest taki,że dostrzegam w nim coś czego nie widzą inni...a tak poza tym przyznaję Ted Głupota taka przez duże G i naiwność. ale było mi to potrzebne widocznie
Pod Gwiazdą będę czekać

Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 25 paź 2006, 21:07

Dzindzer pisze:np. ci którzy sie tu na forum zala i wielu innych których spotyka sie w realu. Nigdy nie słyszałes by facet zwiazał sie z jakas z wymienionych przeze mnie kobiet ??

to zupelnie inne zjawisko... tu nie chodzi o to ze ciagnie ich do tego typu pan. to sa po prostu "makowe panienki".
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 paź 2006, 21:21

Lina pisze:potrzeba naprawy świata połączona z instynktem Matki Teresy i twierdzenia, że on się dla mnie zmieni

O Matko!...Tereso!... zawsze to tak stereotypowo musi przebiegać?
Zawsze ten cham musi grać pierwsze skrzypce, a dopiero potem ten lepszy? :|

No dobra... to "zawsze" możecie nie czytać.

Ale zbyt często tak się dzieje, że głowa nie nadąża za serduchem !!
;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 paź 2006, 21:25

Mysiorek pisze:Ale zbyt często tak się dzieje, że głowa nie nadąża za serduchem !!

Raczej za instynktem i hormonami, bo przeciez w przyrodzie im bydle bardziej agresywne tym bardziej potrafiace przetrwac, samice takich wybieraja. Tyle ze u ludzi jest inaczej, sa wazniejsze rzeczy do ptrzetrwania (pieniadze, zasady, zaradnosc, dojrzalosc psychiczna, szlachetnosc, odwaga, honor itd.) a matka natura nie uwglednia tych spraw, tylko podpowiada ze agresywne i zle lespze i koniec ;P.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 25 paź 2006, 21:49

Mysiorek pisze:Zawsze ten cham musi grać pierwsze skrzypce, a dopiero potem ten lepszy?

Wiesz Mysiorku, nieraz sk.urwiel doskonale ukrywa swoją sk.urwielowatość, bo zdaje sobie z niej sprawę i to jest gorszy typ - taki sk.urwiel inteligencik. Prostego sk.urwiela rozpozna się odrazu, chociażby po chamskim zachowaniu, a wtedy odrazu można pożegnać go. Pierwszego też pożegna się, ale w bólu wielkim, bo przecież on był taki doskonały, a klapki opadają w pewnych odstępach czasu, jak zacznie się składać jego zachowanie w jedną wielką sk.urwielowatość.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 25 paź 2006, 22:00

sk*****tosci nieda sie latwo ukryc, czesto jest tak nie rozpoznajecie i ewidentnego sk***ela. mysle ze przewaza jednak to ze czesto wolicie byc z kimkolwiek byle byc. a puzniej dorabiacie do tego ideologie.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 paź 2006, 22:02

A czasem jest na odwrot, babce wydaje sie ze z goscia censored i "zly chlopiec" a potem okazuje sie "za dobry" :D
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 25 paź 2006, 22:03

krackowiaczek pisze:mysle ze przewaza jednak to ze czesto wolicie byc z kimkolwiek byle byc.

Akurat mnie to nie dotyczy.
krackowiaczek pisze:a puzniej dorabiacie do tego ideologie.

To już w ogóle jest porażka.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 paź 2006, 22:05

ten pociąg do "złych chłopców" coś mi przypomina :] Swego czasu wpadła mi w ręce piękna ankieta, satyryczny casting do boysbandów. Musi ich być piątka:
1-chłopiec ze słodkimi ustami
2-wkurzony zły chłopiec
3-chłopiec o niejednoznacznej orientacji
4-chłopiec w skórze
5-chłopiec, który notorycznie wchodzi w konflikt z prawem i swymi ekscesami przynosi ciągłą popularność swojej grupie

<diabel> <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 22:06

mysle ze przewaza jednak to ze czesto wolicie byc z kimkolwiek byle byc.

z byle kim byle z kims ??
dla mnie kosmos, czyli rzecz trudno do wyobrażenia sobie. Tracenie czasu na kogos kto nie jest wart uwagi byle nie byc samej, to jest dla mnie chore po prostu
TFA pisze:a potem okazuje sie "za dobry" :D

a ty mslisz, ze za dobry to bzdurny wymysł kobiet ??
a tak wcale nie jest, sa tacy faceci którzy sa namolni, którzy zagłaskaja na smierc
Awatar użytkownika
Lina
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lina » 25 paź 2006, 22:28

Mysiorek pisze:Ale zbyt często tak się dzieje, że głowa nie nadąża za serduchem

chłopie! jak go poznałam miałam 16 lat!!! o jakiej ty głowie w ogóle mówisz!!! ;D
po 2 latach wyszło szydło z worka, a że lojalna ze mnie osoba w imię wyższych celów postanowiłam dać nam kolejną i kolejną szansę...wiem, że źle zrobiła, ale jeślibym mu tych szans nie dała kto wie jakby się moje życie potoczyła? jaką byłabym osobą...nie wierzę za bardzo w przeznaczenie, ale uważam, że jeśli już coś się stało to należy szukać tych dobrych stron. spotkałam na swej drodze s...wiela. Trudno. już więcej nie dam się nabrać. a jaki mam twardy tyłek teraz ;D

[
Pod Gwiazdą będę czekać

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”