Taki mój malutki problemik

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 07 paź 2006, 19:08

larena pisze:jak dla mnie to na sile robisz problem
Powiedz to niektórym forumowiczom. "Jak dla mnie" to jest to "problemik". Coś, jak nasz rząd: niepodoba mi się, ale muszę przyjmować jego urzędowanie do wiadomości. Jest wiele dni, gdy zupełnie mi to nie przeszkadza.

[ Dodano: 2006-10-07, 19:13 ]
larena pisze:a czy oni dobrze sie czuja w Twoim towarzystwie
Nikt nigdy nie narzekał, ale kto wie, co ludzie gadają za plecami?... Szczerze mówiąc: w tym konkretnym momencie już zupełnie mnie to nie obchodzi. Postanowiłem zająć się czymś bardziej produktywnym, niż abstrakcyjne rozmyślania, które prowadzą donikąd. Lepiej poświęcę czas na me zainteresowaniami i obowiązkami - przynajmniej będzie z tego jakiś wymierny pożytek. Chyba czas zakończyć tą dyskusję, jeśli nie ma żadnych dalszych pytań.
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 07 paź 2006, 20:04

PFC pisze:Lepiej poświęcę czas na me zainteresowaniami i obowiązkami - przynajmniej będzie z tego jakiś wymierny pożytek.
Niezbyt dobre podejście.
Za kilka lat nagle obudzisz się i zobaczysz że nie masz znajomych. Nie będziesz miał z kim pogadać, wyjść do kina czy gdziekolwiek wyjechać. Nie zamykaj się na ludzi.
Obrazek

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”