Jak się pozbyć byłego faceta?
Moderator: modTeam
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Gorgon pisze:I wtedy leżysz na deskach i kwiczysz jak 4miesięczny bobas prosiaka prowadzony na targ
Na razie to on kwiczy, ja nie mam zamiaru. Stawiam pieczonego prosiaka, że jak nasz związek się zakończy to z innych powodów niż były fagas. Raczej z odmienności poglądów na niektóre sprawy i odmienność charakterów, dziś pociągająca, jutro denerwująca. Ale może i nie
Róznie to bywa. Na razie się kochamy. Zamierzam tym się cieszyć. O, taki mam plan
Ostatnio zmieniony 14 lip 2006, 18:20 przez damian24, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Gorgon pisze:Biorę prosię i mówię że ona tylko Ci tak powie żebyś nie beczał
Idź mnie stąd już
Skoro będzie tak jak twierdzisz to znaczy że to emocjonalna wariatka. Hehe, obrzydzacie mi ten związek, ale może macie rację. Dystans może tu tylko pomóc.
Jesteśmy razem, byłemu po raz n-ty dała kosza (tym razem w mojej obecności i stanowczo), zaczynamy wspólne mieszkanie...nie ma co dywagować już. Trzeba sprawdzić. Będę czujny. Obiecuję
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Idź mnie stąd już
Skoro będzie tak jak twierdzisz to znaczy że to emocjonalna wariatka. Hehe, obrzydzacie mi ten związek, ale może macie rację. Dystans może tu tylko pomóc
Sukces
<obłąkańczy śmiech> 
damian24 pisze:Jesteśmy razem, byłemu po raz n-ty dała kosza (tym razem w mojej obecności i stanowczo), zaczynamy wspólne mieszkanie...nie ma co dywagować już. Trzeba sprawdzić. Będę czujny. Obiecuję
Prawa Murphy'ego mówią że zrobi to tak że Ty i tak nie zauważysz
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Maniak

Wróciliśmy wczoraj w nocy. Wyjazd się bardzo udał. Ech...dobrze mi z nią, Jej chyba też ze mną. Były nawet nie pisnął, cisza w eterze. Fajnie było, jakiś romantyczny się zrobiłem na czas tego weekendu
<czarodziej>
Ale żeby nie było tak różowo to dzisiaj rano walnęła focha aż miło. Bo byłem niepunktualny, a miałem swoje poważne powody (byłem w banku) i nie odbierałem telefonu. Do pracy pojechaliśmy na fochu. Uuuuuuch...jak ja nienawidzę fochów u bab
Wróciliśmy wczoraj w nocy. Wyjazd się bardzo udał. Ech...dobrze mi z nią, Jej chyba też ze mną. Były nawet nie pisnął, cisza w eterze. Fajnie było, jakiś romantyczny się zrobiłem na czas tego weekendu
<czarodziej>
Ale żeby nie było tak różowo to dzisiaj rano walnęła focha aż miło. Bo byłem niepunktualny, a miałem swoje poważne powody (byłem w banku) i nie odbierałem telefonu. Do pracy pojechaliśmy na fochu. Uuuuuuch...jak ja nienawidzę fochów u bab
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Mroczny Piskacz pisze:jak ja nienawidzę fochów u bab
Ja teżMam dość tak częstych, dlatego od wczoraj się ze swoją nie odzywam
Taaa, a już jak mają okres (tak jak moja) to już bez kija nie podchodź. Byle G (nie mylić z punktem G
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Albo strzelić focha i wypisywać smsy typu "Jesteś pierwszym facetem przy którym mi tak dobrze, z którym bym chciała założyć rodzinę ale czemu musimy się tak kłócić?"
Mi natomiast fochów strzelać nie wolno, bo jestem mężczyzną 

- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Maniak

Idealna jestem tylko w banglu z idealnym facetem
Kazdy ma jakis feler, chodzi tylko o to, zeby te felery nam za bardzo nie przeszkadzaly. A Wy jakos za bardzo na te dziewczyny najezdzacie. Swiete sa, ze z Wami wytrzymuja
Kazdy ma jakis feler, chodzi tylko o to, zeby te felery nam za bardzo nie przeszkadzaly. A Wy jakos za bardzo na te dziewczyny najezdzacie. Swiete sa, ze z Wami wytrzymuja

"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Ona po mnie też jeździ (jak coś źle robię) swojej przyjaciółce
Raz z przyzwyczajenia mi zamiast Niej wysłała sms'a z "żalami"
No to ze mną w banglu byś była przeciwieństwem idealnej kobiety
No to ze mną w banglu byś była przeciwieństwem idealnej kobiety

Wychodzi na to, że mieliście rację. Wczoraj mieliśmy lekką sprzeczkę rano. Wieczorem pojechała do IKEI rozglądać się za czymś, ja byłem w pracy. Spotkaliśmy się wieczorem. Była jakaś smutna, bolała ją głowa i nie miała ochoty na przytulanie. Rzecz niecodzienna, więc zacząłem drążyć co się dzieje. I co? Popłakała się, nie wie co się dzieje i jak to się dzieje, ale będąc w ikei naszły ją wspomnienia - jak szykowała sobie i byłemu gniazdko, jak sobie to wszystko wymyśliła, plany na wspólne życie
Powiedziała mi, że to Jej przejdzie, że przeprasza, że tego nie chce, ale to co przychodzi jest silniejsze od niej.
Szlag mnie trafił. Kocha mnie, ale co jakiś czas nachodzą ją wspomnienia i przez to jest załamana. Nie wie co się z nią dzieje. Co Ona w ogóle do mnie czuje?? Wczoraj jeszcze cudownie, ale wystarczył mały kryzys, powrót do codzienności i to jej wraca
Staję się pasywny, nie mam siły już z nią na ten temat rozmawiać. Dzisiaj mamy wspólną kolację, nie wiem jak ona będzie wyglądała...Niewykluczone, że już dziś będzie dobrze, ale ile czasu to do cholery potrwa??
Szlag mnie trafił. Kocha mnie, ale co jakiś czas nachodzą ją wspomnienia i przez to jest załamana. Nie wie co się z nią dzieje. Co Ona w ogóle do mnie czuje?? Wczoraj jeszcze cudownie, ale wystarczył mały kryzys, powrót do codzienności i to jej wraca
Staję się pasywny, nie mam siły już z nią na ten temat rozmawiać. Dzisiaj mamy wspólną kolację, nie wiem jak ona będzie wyglądała...Niewykluczone, że już dziś będzie dobrze, ale ile czasu to do cholery potrwa??
- Mroczny Piskacz
- Maniak

gracja pisze:pobędzie z Tobą, rzuci Cię dla byłego, z nim Jej nie wyjdzie i zostanie na lodzieWszystko potrwa kilka miesiecy
![]()
I tu się z Gracją zgadzam, coś czuję że to tak będzie że w końcu wróci do niego a Ty będziesz miał złamane serce, bo ta baba ma jakieś schizy i nie wie co czuje. Dopóki ona się nie pozbędzie z głowy byłego nie ma szans an normalny związek, tylko ten trójkąt. No nic, zrobisz co będziesz uważał za słuszne... były jeszcze się odezwie.

Tak sie zastanawiam , ile jestescie wszyscy z swymi partnerami iż są miedy wami kłutnie (rozumiem rzecz ludzka ) ale mam tez przed oczami , swój 4 letni zwiazek z jak to nazywacie małolatą ! zadnej kłutni , zadnych spiec ? czy wiec małolata kazda to małolata ? a widujemy sie prawie codziennie ? 

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Mroczny Piskacz
- Maniak

Andrew, bo Ty to jesteś "ech och i uch" jedyny w swoim rodzaju super facet z nieograniczonym libido i cierpliwością
A ta Twoja to nie jest ani żona ani dziewczyna z tego co rozumiem
Poza tym traktuje Cię jako księcia i alfę i omegę, w końcu starszy jesteś.
Powiedz mi, między Tobą a Twoją żoną spięć nie było? Tak możemy pogadać
A ta Twoja to nie jest ani żona ani dziewczyna z tego co rozumiem
Poza tym traktuje Cię jako księcia i alfę i omegę, w końcu starszy jesteś.
Powiedz mi, między Tobą a Twoją żoną spięć nie było? Tak możemy pogadać

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”