Więc co jest nie tak?
wiesz, co jest nie tak? Sporo kobitek tego po prostu nie docenia. Ale mądrzeją z wiekiem

Moderator: modTeam
Więc co jest nie tak?
Arczi pisze:Więc co jest nie tak?
TedBundy pisze:Ale mądrzeją z wiekiemPrzynajmniej powinny
hm... Az mnie ciekawi kim jesteś... Daj znac jak bedziesz w Krakowie ;-)
Ty byś sie nie umówił na kawe z kolezanką z forum gdyby przyjechała do tego Pcimia...
Stoner pisze:R1 jak czytam co napisałeś mam wrażenie że to ja napisałem, masakra.Nawet niewiem od ilu kobiet słyszałem: jesteś miły, spoko, fajny, wpożądku itd. Teraz jak słysze jesteś miły to.
Ja tez nie rozumiem ale COS musi byc skoro nie umiem z nikim sie zwiazac.
102% racji
ech gorgon lets
Bender pisze:nei jestem fajny - jestem okropny
lollirot pisze:w domach starców
Gorgon pisze:Gdzie się podziały tamte kobiety?
frer pisze:Nie pomyślałeś, że wystarczy dobrze poszukać i w odpowiednim miejscu??
frer pisze:Jak idziesz np. na jakieś wiejskie disco (...)
thirdeye pisze:kurcze jesli jest tak jak mowisz to musi byc cos na rzeczy. spytaj sie zaufanego przyjaciela (wiem to krepujace). albo masz po prostu wyjatkowego pecha.
TedBundy pisze:dlaczego? By zaliczyć, nie trzeba zdobywać. Zdobywanie to proces dłuższy, zdobywa się jednostki warte zdobywania
Arczi pisze:A zapytać kumpla co jest nie tak wg mnie nie jest krępujące, krępujące może być udzielenie szczerej odpowiedzi, a skąd mam wiedzieć czy kumpel odpowie mi szczerze.
thirdeye pisze:przyjaciel (nie jakis pierwszy lepszy kumpel) bedzie chcial Ci pomoc.
alekz pisze:fajnych kobiet jest wiele i kiedys na pewno sie uda;)
alekz pisze:A kazde niepowodzenie to nowe doswiadczenie
Arczi pisze:Jeśli jest ich wiele to gdzie się podziewają?
alekz pisze:Macie racje...nie ma fajnych kobiet i wszystkie sa pozajmowane. Byly nawet juz pozajmowane wtedy kiedy poznawaly tych z ktorymi teraz sa. Bo fajne kobiety to sie rodza i od razu kogos maja.
alekz pisze:Chociaz z tego co widze to trzeba brac co pod reka i nie wypuszczac do konca zycia bo za 3 lata dopadnie mnie syndrom starego kawalera:)
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 246 gości