Miłość na odległość...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Akknumi

Postautor: Akknumi » 06 lut 2006, 10:17

Dynaxx pisze:oka, zatem czujesz sie rozgrzeszony po tym wyznaniu?!

nie

ale co mam zrobic?
mam posypac glowe popiolem?

a co do nastepnego posta - czy ktos z was probowal zerwac zwiazek po takim czasie przez telefon albo maila? nawet po tygodniu bycia w zwiazku nie moglbym tego zrobic. Ok jestem czesciowo usprawiedliwiony odlegloscia - ale poczekam az dziewczyna do mnie przyjedzie. Bedzie tu za 12 dni. Mamy ze soba spedzic w UK prawie 2 tygodnie a potem zobaczymy.
A i jeszcze jedno. Wcale ale to wcale nie uwazam kogos nowego jako przyczyny kryzysu i rozkladu - jest to raczej efekt. no tak ale im wiecej pisze tym bardziej sie usprawiedliwiam czyli coraz dalej brne...
Awatar użytkownika
FlyingDuck
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: FlyingDuck » 06 lut 2006, 10:47

Akknumi pisze:a co do nastepnego posta - czy ktos z was probowal zerwac zwiazek po takim czasie przez telefon albo maila? nawet po tygodniu bycia w zwiazku nie moglbym tego zrobic.

Ja nie próbowałem, ale względem mnie próbowano za pomocą maila :> Prawdę mówiąc parę osób z tego forum, nawet bezpośrednio po przeczytaniu mojego poradnika i uznaniu że jest słuszny, także próbowało. Chociaż jest to skrwlstwo, z pewnych powodów rozumiem takie zachowanie i nikogo nie winię... Współczuję tylko tym ludziom z którymi zrywano :/
ObrazekJedyna stała w życiu to zmiana
Akknumi

Postautor: Akknumi » 06 lut 2006, 11:08

wlasnie dlatego zaczekam i zobacze jak wyglada sytuacja - nie chce nikogo ranic. postanowilem tez ze nie uloze sobie zycia zanim sie rozpadnie - z tutejsza dziewczyna staramy sie zeby to byla przyjazn nawet moze cos mniejszego niz przyjazn. Ale jest ciezko.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”