Mam 19 lat i jeszcze nie miałem prawdziwej dziewczyny !!
Moderator: modTeam
Jednym słowem babie nie dogodzisz. Za dobry, za zły, zbyt przebojowy, zbyt nudny, za troskliwy, za oziębły, za fajny, za niefajny, zbyt kochający... Tyle że ja nie sądze żeby wszytskie takie były, przedewszytskim lalki o wysokim mnieniamniu o sobie, zmieniający partnerów jak rękawiczki czyli wiekszosc dziewczy z forum. Normalna baba jak kocha to jej raczej nic nie przeszkadza bo kocha faceta jakim jest.
tanebo pisze:Jednym słowem babie nie dogodzisz. Za dobry, za zły, zbyt przebojowy, zbyt nudny, za troskliwy, za oziębły, za fajny, za niefajny, zbyt kochający
<browar> posiadające ego większe od Mount Everesu, uhehehehehe...A najlepsze to, że we własnym wyobrażeniu, hihihihi - szybko taką można sprowadzić do parteru, bo błyskawicznie zaczyna jej wtedy brakować argumentów,hihihihi - tylko musi to zrobić zdolny polemista <browar>
tanebo pisze:Normalna baba jak kocha to jej raczej nic nie przeszkadza bo kocha faceta jakim jest.
"Normalna" - właśnie - to słowo - klucz:) Masz 100 racji, brachu.... <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze:tanebo pisze:Jednym słowem babie nie dogodzisz. Za dobry, za zły, zbyt przebojowy, zbyt nudny, za troskliwy, za oziębły, za fajny, za niefajny, zbyt kochający
<browar> posiadające ego większe od Mount Everesu, uhehehehehe...A najlepsze to, że we własnym wyobrażeniu, hihihihi - szybko taką można sprowadzić do parteru, bo błyskawicznie zaczyna jej wtedy brakować argumentów,hihihihi - tylko musi to zrobić zdolny polemista <browar>tanebo pisze:Normalna baba jak kocha to jej raczej nic nie przeszkadza bo kocha faceta jakim jest.
"Normalna" - właśnie - to słowo - klucz:) Masz 100 racji, brachu.... <browar>
A niby w czym ? i co jest normalnoscia , bedziesz tym którego wybierze to bedzie cie kochać , bedziesz dupkiem (tu bez personalnego odniesienia) nie bedzie Cie kchac
W zyciu nie trafiłem na kobiety takie jak opisujecie , gdzie takie są !?
w waszych głowach tylko
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:A niby w czym ? i co jest normalnoscia
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... ht=#145028
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... ht=#152622
Andrew pisze:W zyciu nie trafiłem na kobiety takie jak opisujecie , gdzie takie są !?
A może nie chcesz ich dostrzegać?
Ja trafilem - nie jedną i nie dwadziescia...
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
-
:)
Wiecie co? Ja mam podobny problem jak niektorzy z Was. Ale nie zalamuje rak i nie poddaje sie. I nie wierze, ze nawet jezeli ktos jest nieatrakcyjny fizycznie moze odpychac tym kobiety... Co najwyzej bedzie mial lekko trudniej na starcie, ale potem moze nadrobic wszystko swoja osobowoscia. Watpie zeby kobieta byla zainteresowana facetem, ktory sypia z dziwkami albo ciagle sie nad soba uzala. Bo ani jedno ani drugie nie znamionuje dojrzalosci, a zeby byc szczesliwym w zwiazku jakas dojrzaloscia trzeba sie wykazywac...
I chlopaki, na milosc Boska, nie lamcie sie, wykazcie sie jakims hartem ducha i przestancie wreszcie nad soba plakac, bo na pewno jestescie wartosciowymi ludzmi, tylko nie chcecie w sobie tego zauwazyc. I to jest wasz problem, nie to, ze nie macie dziewczyny. Uporajcie sie z tym, a problemy z kobietami znikna. BO one tez chca kochac, a same sobie z tym nie poradza
I chlopaki, na milosc Boska, nie lamcie sie, wykazcie sie jakims hartem ducha i przestancie wreszcie nad soba plakac, bo na pewno jestescie wartosciowymi ludzmi, tylko nie chcecie w sobie tego zauwazyc. I to jest wasz problem, nie to, ze nie macie dziewczyny. Uporajcie sie z tym, a problemy z kobietami znikna. BO one tez chca kochac, a same sobie z tym nie poradza
tanebo pisze:Jednym słowem babie nie dogodzisz
mi mozna dogodzic, mój facet mi dogadza
tanebo pisze:przedewszytskim lalki o wysokim mnieniamniu o sobie, zmieniający partnerów jak rękawiczki czyli wiekszosc dziewczy z forum. Normalna baba jak kocha to jej raczej nic nie przeszkadza bo kocha faceta jakim jest.
mam stosunkowo wysokie mniemanie o sobie, nie cholernie wysokie, ale niskiego nie mam. Swego czasu zmieniałam partnerów ale teraz trafiłam na tego którego kocham. Raczej wiekszośc forumowiczek nie zmienia czesto partnerów
tanebo pisze:Normalna baba jak kocha to jej raczej nic nie przeszkadza bo kocha faceta jakim jest.
czyli jestem nienormalna, bo mi pare rzeczy przeszkadzało i nadal sa drobnostki które czasami przeszkadzaja.
Tak jak kocha to nic nie przeszkadza nawet to ze po buzi jej sie oberwie
:) pisze:albo ciagle sie nad soba uzala.
takim na wstepie mówiłam NIE
- kot_schrodingera
- Weteran

Problem w tym, że jest typ faceta który gdy się nie stara to dla kobiety nie istnieje. Nie m,a jej czym zainteresować. Owszem może osobowością, ale ten typ związków zregóły nazywamy przyjaźnią. Gdy zawierałem znajomość z kobietą i nie wyskakiwałem z "kawą" zyskiwałem przyjaciółkę.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- kot_schrodingera
- Weteran

nawet z jednej strony Cie rozumiem, bo kazdy szuka szczęścia we dwoje , że tak powiem, ale spójrz na to też z inej strony: nie siedzisz non-stop przed telefonem czekając aż odpisze, nikt Ci nie robi wyrzutów,że coś tam, masz o polowe więcej kasy no chyba ze jestes tym typem faceta, który pozwala zeby laska płaciła za siebie, to gratuluje , bo np. ja osobiscie nie lubie jak mi mężczyzna coś funduje. Dlatego nie martw sie , że nikogo nie masz, przyjdzie na to czas, ja obecnie tez jestem teraz samotna ale nie zamierzam nic na siłe, jest jak jest, mam przyjaciół, mam rodzine i nawet jak sie w przyszłości z nikim nie zwiarze to przecież włosów z głowy sobie nie powyrywam:)
-
AlfaRomeo1939
- Pasjonat

landryna pisze:A ja bym chciał dzwonić do swojej dziewczyny i żeby ona przychodziła do mnie codzień żeby mugł jej kupować co chce
Nie weisz za bardzo co to samotność od paru lat
Nie wiesz co mówisz. Też jestem sam ale nie mam takich oczekwiań.
Ja nie chce dzwonic do niej codziennie, ani zeby przychodziła non stop. Niech ma swoje życie i czasem sobie za mną potęskni.
Ale nie nalezy przesadzac w żadną stronę.
A samotnośc jest fajna tylko trzeba odkryć jej uroki
A moga być ogromne.AlfaRomeo1939 pisze:Nie weisz za bardzo co to samotność od paru lat
samotnosć to stan umysłu, to sytuacja do której samemu sie doprowadza ( poza małymi wyjatkami)
Wiesz co jest gorsze od samotnosci samemuu, samotnośc w zwiazku. Wyjdz do ludzi, usmiechnij sie uwierz w siebi. Rozwijaj sie, interesuj sie czyms, znajdz hobbi. Ludzie lubia facetów z pasja, a ze jeszce tej jedynej nie ma, trudno. Skoro sami naopedzacie własna desperacje, bo kogos trzeba miec przy sobie, to sami mozecie to przerwać
-
AlfaRomeo1939
- Pasjonat

AlfaRomeo1939 pisze:Ale jestem starsznie nie śmiały
musisz sobie z ttym jakos poradzic. Zobacz to, ze jakas laska nie bedzie sie chciała z Toba umóic to nie jest tragedia. Spróbujesz z nastepną.
Na prawde nie masz duzo latek bys miał sie martwic brakiem partnerki, mój brat miał pierwsza dziewczyne w Twoim wieku, jest smiały spontaniczny a mimo tego ma dopier pierwsza dziewczyne, nigdy nie szukał, jakos samo tak wyszło.
-
AlfaRomeo1939
- Pasjonat

AlfaRomeo1939 pisze:Wiem ale pamiętam 2 lata temu 2 ciężkie kosze i mnie zacieło
to przypomnij sobie dla tego tak sie stało, postaraj sie obiektywnie to przesledzic, wyciagnac wnioski. Mówię ci jeszcze wiele przed Toba.
Cholera chyba ja bardziej wierze w to, że bedziesz szczesliwy, ze bedziesz miał wspaniała kobiete niz Ty sam
-
AlfaRomeo1939
- Pasjonat

Mówi się, że "każda zmora znajdzie swojego amatora".
Wg mnie prawda jest na tyle bolesna, że nikt nie chce nawet jej powiedzieć.
Niestety nie każdemu jest pisane, aby zakochać sie w tej "jedynej" i żyć długo i szczęśliwie jak w bajce. Jak to mówią "szczęściu trzeba dopomóc", bo jak niektórzy siedza w chacie przy kompie 24h i nawet nie myślą o tym, żeby się z kimś związać to wtedy szczeście może ich ominąć.
To tak samo jak samobójcy, którego już nic nie trzyma na tym świecie powiedzieć, że "wszystko będzie dobrze", kiedy on już dawno stracił nadzieje
Taką postawe nazwałbym dobrą miną do złej gry, gdzie Życie to właśnie zła gra.
Wg mnie prawda jest na tyle bolesna, że nikt nie chce nawet jej powiedzieć.
Niestety nie każdemu jest pisane, aby zakochać sie w tej "jedynej" i żyć długo i szczęśliwie jak w bajce. Jak to mówią "szczęściu trzeba dopomóc", bo jak niektórzy siedza w chacie przy kompie 24h i nawet nie myślą o tym, żeby się z kimś związać to wtedy szczeście może ich ominąć.
To tak samo jak samobójcy, którego już nic nie trzyma na tym świecie powiedzieć, że "wszystko będzie dobrze", kiedy on już dawno stracił nadzieje
Taką postawe nazwałbym dobrą miną do złej gry, gdzie Życie to właśnie zła gra.
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
AlfaRomeo1939 pisze:albo będe sobie zadawał pytanka a jak ona przyszła z chłopakiem a jak ona ma kogoś a jak znowu będzie tak jak kiedyś
i poco te zbedne watpliwosci, jak jest z chłopakiem to sie o tym dowiesz
Rozejzyj sie poobserwuj ludzi, zwłaszcza pary. Czy wszystkie dziewczyny maja superprzystojnych, ciekawych facetów.
Pochwal nam sie za jakis czas prbami nawiazania kontaktu, mam nadzieje udanymi
-
AlfaRomeo1939
- Pasjonat

boze, to sa wlasnie dzisiejsi pelnoletni faceci.zje cie ta dziewczyna jak do niej zagadasz?jezeli naprawde nie wiesz o czym zagadac itp. to pomysl sobie jak mogla by wygladac twoja rozmowa z jakas dziewczyna o co bys ja zapytal etc. jak sie nadarzy okazja pojedz po schemacie ktory wymysliles :E na dluzsza mete to nie wystarczy, ale mysle ze po kilku spotkaniach sie przelamiesz
<3
- kot_schrodingera
- Weteran

Orbital pisze:Wg mnie prawda jest na tyle bolesna, że nikt nie chce nawet jej powiedzieć.
Niestety nie każdemu jest pisane, aby zakochać sie w tej "jedynej" i żyć długo i szczęśliwie jak w bajce
Orbital pisze:To tak samo jak samobójcy, którego już nic nie trzyma na tym świecie powiedzieć, że "wszystko będzie dobrze", kiedy on już dawno stracił nadzieje
No właśnie!!!
teofil pisze:zje cie ta dziewczyna jak do niej zagadasz?
Powidz, jak się poczujesz gdy dziewczyna do której podchodzisz powie:"Boże, tylko nie on!"?
teofil pisze:E na dluzsza mete to nie wystarczy, ale mysle ze po kilku spotkaniach sie przelamiesz
Niźle się dogaduję z kobietami. Ale one rezygnują.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
Piotr_Sz pisze:A po czym poznać żę dziewczyna rzeczywiście kocha a nie chodzi jej tylko o sex.
Jak to po czym? Po wszystkim. Jesli prawie o niczym nie rozmawiacie, nie macie wspolnych cech charakteru. Wszystko zalatwiacie w lozku... to chodzi tylko o sex
.
Teraz tylko jeszcze pytanie jak poznac ze Cie kocha. To po jakims czasie sie po prostu wie
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.
iąż na nowo się odnajdywać.Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”