Syndrom porzuconego faceta...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 gru 2007, 20:04

eng pisze:
tarantula pisze:np: Facet trzaska babke bo zupa byla za slona

I tego swoim byłym życzę !! Z całego serca ! Zasłużyły !

Widzisz co złe kobiety robią z porządnych facetów ? :)

Engu ?... nie gniewaj sie, ale ja to mysle, ze jak ktoś jest zły - to jest zły - pewne sytuacje mogą jedynie wyłuskać owo zło siedzace w czlowieku, zadna kobieta nie moze zmienic facet w złego.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 16 gru 2007, 20:20

Andrew pisze:Engu ?... nie gniewaj sie, ale ja to mysle, ze jak ktoś jest zły - to jest zły - pewne sytuacje mogą jedynie wyłuskać owo zło siedzace w czlowieku, zadna kobieta nie moze zmienic facet w złego.

WIdocznie jeszcze nic nie przeżyłeś Andrew, z całym szacunkiem, ale chyba kobiety się ochodziły jak z jajkiem, "cennym deficytowym towarem" do tej pory ... nie poczułeś co to znaczy absurdalna nienawiść z jednoczesnym bezgranicznym "wielbieniem" następcy ...
Poza tym uwierz że jak ktoś cię próbuje wykończyć i mu się to udaje to odkrywasz w sobie nowe, nieznane zakątki osobowości ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 gru 2007, 21:11

Byc moze Engu ! byc moze też lepiej wybieralem, albo inaczej - umialem oddzielic ziarno od plew. Tyle, ze jak tak pospacerowalem dzis po Twych postach to mam pytanie - kiedy Ty dostrzeżesz w kims czlowieka, bo jak czytam to albo za gruba, za brzydka, albo garbata! <aniolek> czy Ty nie umiesz spojrzec też czasem na coś innego ?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 16 gru 2007, 21:51

Andrew pisze:Byc moze Engu ! byc moze też lepiej wybieralem, albo inaczej - umialem oddzielic ziarno od plew.

Gratuluję.
Andrew pisze:czy Ty nie umiesz spojrzec też czasem na coś innego ?

A na co ty zwracasz uwagę ?
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 16 gru 2007, 23:01

eng pisze:W czym ci to przeszkadza ?
Mnie? W niczym... chociaż wolałabym abyś zaczął pisać o czymś innym wreszcie, bo jako użytkownik z grona tych bardziej rozgarniętych marnujesz się wylewając tu tylko swoje żale.

eng pisze:A na co ty zwracasz uwagę ?
No jak Ty oceniasz kobiety przez pryzmat ich stosunku wagi do wzrostu to nie dziwię się, że nie masz kobiety...
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 16 gru 2007, 23:29

Jawka pisze:Mnie? W niczym... chociaż wolałabym abyś zaczął pisać o czymś innym wreszcie, bo jako użytkownik z grona tych bardziej rozgarniętych marnujesz się wylewając tu tylko swoje żale

Niestety, nie mam o czym innym pisać, o pracy nie mam zamiaru.
Jawka pisze:No jak Ty oceniasz kobiety przez pryzmat ich stosunku wagi do wzrostu to nie dziwię się, że nie masz kobiety...

Przepraszam, ale jak mam oceniać inaczej walory zewnętrzne ?
Każdy zwraca uwagę na to jak wygląda potencjalny partner, a ja do tego przywiązuję może większą wagę niż inni, ale tak mam od zawsze.
I nie widze tu związku gustu z brakiem kobiety bo zwykle miałem i to nie po 3 miesiące a po kilka lat ... wiem co mi się podoba, tak samo jak wiem co mi się nie podoba i nie "kręci"...
bleeeeeeeeeeeee

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”