PFC pisze:W 80% myślą tylko o jednym, chociaż mało który się przyzna;
a co czytałes im w myslach

PFC pisze:Przecież ci ludzie wychowują się na takich samych durnych programach telewizyjnych
jakie wychowywali sie na takich samych programach. W ogóle jakie wychowywali na programach

Przeciez to rodzice wychowuja, a nie kazdy rodzic jest tak glupi by puscic swojemu dziecku tv jak leci. i nie kazde dziecko było tak głupie by fikcji nie odrózniac
PFC pisze:Mam nadzieję, że nie chodzi Ci wyłącznie o to, że kobieta może być "biedna, głupia, brzydka", a mężczyzna już nie.
ja dopuszczam, a co. Jak jakis chce taka to niech bierzem, co tu jest do dopuszczania lub nie. Jak jakas chce takiego faceta niech bierze, co mi tam
PFC pisze:zajęte są przez mężczyzn, którzy według naszej subiektywnej opinii są znacznie gorsi od nas?

bo nasza subiektywna ocena nic tu do rzeczy nie ma, bo wedlug subiektywnej oceny kobiety tamten jest dla niej odpowiedni i juz. a patrzacy na to moga tylko zieleniec z zazdrosci, co nie zmieni faktu, ze tamten nadal bedzie lepszy dla niej
TedBundy pisze:Ale dalej blokuje ich nieśmiałość (dużo mniejsza co prawda,ale jednak)
wystarczy, że ja bywam czasami niesmiala, niesmialego bym nie chciała
TedBundy pisze:świadczy na niekorzyść,fakt. Ale wyłącznie tych kobiet
no chyba bredzisz
czyli gdybym była samotna spotkała takiego twojego kumpla niesmialego i go nie chcialaa to by to źle o mnie swiadczyło, na moja niekozyśc

Skoro tylu kobietom nie odpowiadaja to cos w tym musi byc. Skoro wybieraja jakies kobiety i te kobiety ich nie chca, to znaczy, ze jest w nich cos co odpycha takie kobiety lub tylko te. ale to cos jest w nich.
TedBundy pisze:Wymagania,kierunkujące szukanie sponsora zaspokajającego materialistyczne zachcianki, a nie kogoś wartego miłości
tylkio, ze to nie jedyne wytyczne, jedne z wielu. Jak bym miała kase to nie chciala bym kogos duzo biedniejszego od siebie. Nie po to bo nie miałam bym od kogo ciagnac kasy, ale dlatego, że posiadanie mniej wiecej tyle samo wiele ulatwia.
Oj jak by był przystojny to tez dobrze, no chyba wyjasniac nie musze czemu dobrze jak mi sie podoba
a madry czy inteligentny to przecież jedna z warzniejszych rzeczy, ma być inteligentniejszy.
Jawka pisze:Kochać można tylko biednych i brzydkich??
no tak bo bezpiueczniej wtedy jest

Black007_pl pisze:mądry - chyba tak, skoro jestem studentem informatyki i pracuję jako programista....
jak mówi moja mama wyuczalny, to o madrosci nie swiadczy jeszcze
Black007_pl pisze:Generalnie

mnie teksty tupy - "facet powinien byc zdecydowany" - a co z Kobietami?
przeciez to odnosnie facetów jest, to gdzie tu ma byc o kobietach. a kobieta hmmm szukasz takiej jaka ci odpowiada.
Black007_pl pisze:A te 19tki wolne
to co napisałes odnosnie tych pań to chyba wiek pomyliłes. nie wierze, ze wiekszosc kobiet w tym wieku to takie dziewuszki jeszcze. Nie wiem ale te które jakos w róznym stopniu znam takie nie sa, jak ja byłam w tym wieku to nie było az tyle debilizmu w okół mnie.
Black007_pl pisze:to potem censored fochami o byle co,
widzisz ja bym nad tym pomyslala. bo foch nie zawsze jest o byle co. czesto jest tak, ze facet slepy na pew3ne sprawy jest to i zasadnosci focha nie widzi.
Black007_pl pisze:A ponieważ faceci są tylko jacyś logiczni i poukładani, to chyba zostanę gejem
to sie rozczarujesz, wielu facetów jest tylko pozornie sa tacy poukładani i logiczni.
Jawka pisze:że facet ma pieniądze świadczy tylko na jego korzyść- bo zazwyczaj idzie za tym zaradność, dobre wykształcenie i umiejętność poradzenia sobie w życiu...
ja bym powiedziała, ze jesli te pieniadze ida w parze z tymi cechami to tak swiadcza na kozysc faceta. Sa przejawem tej zaradnosci.
Imperator pisze:I co, wybrałabyś "gotowego" niż takiego, który pieniedzy ma mniej ale widac, że gość ma łeb i w życiu se poradzi i dorobi się małej fortuny?
ja tego 2 bo mi o potencjał chodzi. Jak widac, ze umie i spełnia inne wymagania to biore

TedBundy pisze:Nikt im nigdy tego nie wypominał, bo i partnerki mają normalne
to chyba logiczne. Jak sie z kims zdecyduje byc to sie jest swiadomym równiez jego mozliwości finansowych, to logiczne, ze sie nie wypomina.
TedBundy pisze:nie marzące o pławieniu się w luksusach
zebys wiedzial jak ja marze. Oj zawsze jak mi zimno wyobrazam sobie ten luksus. a jak jest kumulacja w totolotku, oj wtedy tak sie wczuwam w luksus, że az mi sie wysylac nie chce, bo mam wtedy isc na zimno, na wietrzyki, brrr. ale ide iu dupa nic. dalej luksus mozna miec tylko w głowie. a na codzień, na codzień jakos daje rade bez luksusu

TedBundy pisze:nie uznające poziomu zarobków za czynnik decydujący.
To, ze w jakims stopniu posiadanie pieniedzy ma wplyw nie oznacza, ze jest czynnikiem decydujacym.
ted jak dla kogos ma znaczenie to nie znaczy, ze jest nawazniejsze.
Wyobraź sobie dwie kobiety ( mocno to naciagane, ale hipotetyczne)
Obie dla Ciebie idealne ale jedna jest ładniejsza ( równiez ładniejsza w Twoich oczach) która bierzesz
albo sa identyczne i takie jak bys chciał a jedna jest bogatsza