biada mnie samemu gdybym otaczał sie osobą ktora by mi siegała do telefomu celem sprawdzenia mnie . Taka osoba z mety ląduje poza progiem moich włości
Ale ja tez jestem dość nietypowym człwiekiem jak sie okazuje , niczego nie ukrywam , a jak mi niczego nie brakuje to i niczego nie szukam, i jestem tej zasadzie wierny, i za nią stać murem bede do smierci - to w kwesti mej osoby . I jeszcze - jak sie cos nie podoba drzwi sa zawsze otwarte, a ja zaś sam i ma osoba jestem takim jakim ludzie byc powinni
Co do drugiej osoby - nigdy nie ufam nawet ukochanej - pełne zaufanie mam tylko do rodziców i tutaj jest koniec , z tej przyczyny zyje sobie całkiem swiatnie - wszystko jestem w stanie przewidzieć , albo nic mnie nie potrafi zaskoczyć .
Jakies traumatyczne zachowania , albo jakiekolwiek inne "dziwne " bo on/ona mnie zdradziła są dla mej osoby nie pojęte....! TOSZ BYLES DAREMNY /DAREMNA to sie i stało , i wcale mi o sex tu nie chodzi tylko i wyłacznie .
[ Dodano: 2013-07-10, 16:25 ]jestem tez otwartym czlowiekiem , niczego nie ukrywam , o wszystkim mówię , stad tez moj telefon lezy i siegac po niego kazdy moze z bliskich , ale nikt nie siega by szpiegować ! i tutaj jest roznica . Wielu siegneło i doznali szoku -zdjecia p:) ale to ich problem , skoro chcieli to i teraz z tym co znalezli , lub zobaczyli musza sobie poradzić . A prawda stara jak swiat jest ciagle aktualna im mniej wiesz tym zdrowszy jesteś
i dziwie sie ludziom , co to musza wszystko wiedzieć , a potem mają problem .......
nie jedna straciła fajnego meza bo sie dowiedziała szpigostwem sie zajmujac o jego wyskoku - nie jedna do dzis jest sama , albo w gorszym zwiazku - bo ją duma rozerwała
ale jak to mówią zdradzacza nie beda trzymać , a szacunek sie jej nalezy - tyle , ze nowa pani owego zdradzacza sie bardzo chwali lat juz 20
a wspomniana zyle w prawdzie z wiernym męzem , ale dupkiem , o ktorym sama tak mówi , no ale nie zdradza !!!!!!
sa i inne scenarusze - lepsze . Sugeruje , ze nie nalezy sie kierowac emocjami .
[ Dodano: 2013-07-10, 16:28 ]nie potrafie ogarnać , dlaczego ta wiernosc jest dla tak wielu taka wazna
rozumiem rozwiązłość partnera , ale jesli mowa o wyskoku o incydencie , bo sie zdarzyło .....? i w sumie partner nam pasuje jak diabli , ale zdradził ! zabić , zgnoić , zniszczyć ! ....itd.