Maverick pisze: Reasumujac nie wiem jak mozesz spac, lub nei czuc do siebie obrzydzenia.
Mav...a słyszałeś kiedyś żeby SSmani z Auschwitz musieli brać środki nasenne?
Moderator: modTeam
Trzeba by sie spytac Donalda Castro alias Chemiczny Donek jak tam jego dziadek spalTopp pisze:Mav...a słyszałeś kiedyś żeby SSmani z Auschwitz musieli brać środki nasenne?
Nie jesteś chora. Faktycznie możesz być na etapie kiedy kochasz obu, ale długo tak pewnie nie będzie i wkrótce zrozumiesz na którym bardziej Ci zależy.amazonka123 pisze:czy ja jestem chora że kocham dwóch facetów a może po prostu wydaje mi się że to miłość do tego drugiego a to zauroczenie?
Od początku istnienia obozuMaverick pisze:A tak na serio to od kiedy w Auschwitz byli SSmani?
Nie chce sie wpowiadac na temat milosci, co kto moze czuc a co nie, niemniej jednak bardziej prawdopodobne wydaje sie byc ze ona nie wie czego chce niz to ze kocha obu.Zaq pisze:Nie jesteś chora. Faktycznie możesz być na etapie kiedy kochasz obu, ale długo tak pewnie nie będzie i wkrótce zrozumiesz na którym bardziej Ci zależy.
Andrew pisze:a co tu dziwnego ?
Daisy pisze:Ciekawe ile lat ma autorka... byc moze byla bardz mloda gdy brala slub i sie po prostu nie wyszalala a teraz to wychodzi wszystko
Daisy pisze:wedy zostanie ci juz tylko kochanek....
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości