Byc moze tu jest podobnie ... nie wiem , za mało informacji ...
Dlaczego ja nie dzwonie

Tu moze też tak byc , ale tylko gdybam , nie znam was , ani Waszej sytuacji jak i relacji miedzy wami .
Moderator: modTeam
niunia*** pisze:..a nerwy mam juz na wykończeniu!
Andrew pisze:Jako bedacy na rzeczy facetznajacy tego typu zagadnienie , wiem - na wlasnej skórze sie przekonawszy , ze młodziez ta 20 -24 letnia w odniesieniu do kobiet i jeszcze w dodatku uczuciowych , starsznie czasem wyolbrzymia i stwarza sama sobie problem .Tu podac moge przykład mojej Myszki , do której jak nie zadwonie jeden dzien , albo nie napisze w dniu choc z trzech sms-ów , to zaczyna sie martwic i weszyc jakis problem !
Byc moze tu jest podobnie ... nie wiem , za mało informacji ...
Dlaczego ja nie dzwonie , albo nie pisze tego esa np. - BO ZAJETY JESTEM co jest ciezko zrozumiec kobiecie. Jak mozna byc zajetym by nie zadzwonic , albo nie napisac sms-aano mozna . Tak i ja bynajmniej czasami nie widze potrzeby .Mozliwosci tez byc po prostu nie moze , no bo jak np. ja mam dzwonic jak siedze w domu , a zona i dzieci obok ? .... U niego owa Matka ...
Tu moze też tak byc , ale tylko gdybam , nie znam was , ani Waszej sytuacji jak i relacji miedzy wami .
Marissa pisze:Jakie to prawdziwe
A mi się wydaje że ta odległość jest przyczyną. Po prostu komu by się chciało codziennie 3h jeździć w obie strony. Praca 8h, potem 1,5h na dojazd, potem 2-3h spędzenia czasu z ukochaną, a potem powrót.
alishia pisze:Nie potrafie rozszyfrować jego osoby i nie wiem co on do mnie czuje. Może jakaś rada???
alishia pisze:Jednak ja zaczęlam czuc do niego "coś więcej" i bardo mi z tym cięzko bo męczy mnie to ciągle myslenie o nim:(
Czy powinnam mu o tym powiedzieć??
alishia pisze:Boje się, że wszystko zepsuje i jak on na tą wiadomośc zareaguje.
alishia pisze:nie wiem co on do mnie czuje.
Andrew pisze:a jak mu powiesz to nie bedzie meczyc ? troche nie rozumiem ...
Andrew pisze:ale skoro Cie to meczy to moze i lepiej by sie to "zepsuło"
Andrew pisze:zapytaj
Zastanów się czy jest co psuć. Z tego co piszesz to żaden związek, tylko znajomość bez zobowiązań. Jeśli dla Ciebie coś takiego jest więcej warte niż Twój spokój to hmmm... baw się dalej.alishia pisze:Boje się, że wszystko zepsuje i jak on na tą wiadomośc zareaguje.
PFC pisze:Andrew napisał/a:
a jak mu powiesz to nie bedzie meczyc ? troche nie rozumiem ...
Andrew bo z tym jest tak samo jak z terapeutycznym fenomenem spowiedzi w kościele katolickim. Bardzo często same wyzwanie winy doprowadza do uczucia wielkiej ulgi, ale żeby tak się stało, to musi być ktoś zainteresowany, kto to wysłucha... Prosta sprawa i nie ma nad czym się specjalnie zastanawiać.
Andrew napisał/a:
ale skoro Cie to meczy to moze i lepiej by sie to "zepsuło"
Też tak uważam. Przypomina mi się zawsze w takich sytuacjach scena z "Pianisty" jak Szpilman chowa się w zdemolowanej restauracji w gettcie z jakimś innym żydem i mówi mu, że wszystkich szlag trafił, a tamten odpowiada: Czasami im szybciej tym lepiej... Jeśli mam patrzeć przez pryzmat własnych doświadczeń, to również jestem tego zdania.
Andrew napisał/a:
zapytaj
Otóż to... Ale myślę, że najważniejsze pytanie musisz postawić sama sobie, bo nie jestem pewien czy już to zrobiłaś - nie wynika to z Twego postu zdaje się - no więc: jakie są Twoje oczekiwania?... Bo na razie wiemy tylko, że mogą być odmienne od niego, ale jakie konkretnie? Będzie zarówno nam jak i Tobie dużo łatwiej, jeśli nam to napiszesz. A więc?
alishia pisze:na dobrej zabawie i seksie.
szilkret pisze:Często my kobiety szukamy dziury tam gdzie jej nie ma.
szilkret pisze:Mężczyzni boją sie odpowiedzialności jak diabeł święconej wody
EwelajnaW21 pisze:Ja obecnie mam 22 lata. Spotykam sie z facetem ktory jest odemnie 12 lat starszy. Jest nam bosko.Jest cudowny, kochany i w ogóle jest cudownie. Nauczyl mnie wielu pieknych rzeczy jezeli chodzi o seks. Tak wiec nie zgadzam sie z tym, ze bzdura jest zwiazek z duzo starszym od siebie meszczyzna. Oczywiscie obie strony powinny wiedziec czego od siebie oczekuja i na czym im zalezy. Tylko wtedy wszystko moze sie udac:)
Topp pisze:ale tobie się jeszcze nic nie udało.
Topp pisze:Dziecko drogie,
Dzindzer pisze:Dlaczego zakładasz, ze samym wiekiem
eng pisze:Myślę że macie dziewczynki spaczone podejście i tylko tyle, spojrzyjcie innym okiem na ludzi w swoim wieku, dobrze im się przyjrzyjcie, a nie oglądajcie się za emerytami którym niewiele brakuje żeby byli waszymi ojcami.
Ja rozumiem że ze starszym łatwiej, że mają inną pozycję materialną i trochę więcej doświadczenia, ale to nie wszystko co się liczy w zyciu czy związku. No chyba że kogoś bawi bycie "uczennicą" u "nauczyciela" ... poza tym latka lecą i młodsze już nie bedziecie, a oni zwykle wolą ten sam przedział i w pewnym momencie bedziecie już dla nich "za stare" ...
eng pisze:Czyżby rówieśnicy nie byli aż tak interesujący ?
fajnie sie pochwalic kolezankom ze sie ma fajnego, czu;ego, wesolego i inteligentnego faceta. to czy jest 10 lat starszy czy 10 lat mlodszy nie robi na nikim wrazenia. a jesli ma dzieki swojemu doswiadczeniu wiecej oleju w glowie i czyms ze swoich doswiadczen zainterseowac moze - tym lepiej.eng pisze:No fajnie się pochwalić koleżankom
Mikro czarnuch pisze:Porozmawiamy za 10 lat? Zobaczymy, czy mając 45 lat na liczniku, nadal rówieśniczki będą w obrębie Twoich zainteresowań.
Mikro czarnuch pisze:Na mnie osobiście różnica wieku, nawet te 10 lat nie robi dużego wrażenia.
Wszystkim takim parom, życzę szczęścia i płynności w wymienianiu myśli pokoleniowej
Myślę że perełek jest większość, tylko wy nie umiecie ich zobaczyć, ale w sumie to wasza strata.Mikro czarnuch pisze:Zdarzają się perełki.
Stormy pisze:fajnie sie pochwalic kolezankom ze sie ma fajnego, czu;ego, wesolego i inteligentnego faceta. to czy jest 10 lat starszy czy 10 lat mlodszy nie robi na nikim wrazenia. a jesli ma dzieki swojemu doswiadczeniu wiecej oleju w glowie i czyms ze swoich doswiadczen zainterseowac moze - tym lepiej.
Stormy pisze:EwelajnaW21 napisał/a:
Nauczyl mnie wielu pieknych rzeczy jezeli chodzi o seks
a cos ponadto?
eng pisze:Rozumiem ze panowie ze skłonnościami do pedofilii gustują w młodszych
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 266 gości