Andrew pisze:Alez ja akceptuje - jednak nie to jak Ty to przedstawiasz , bo to jest nieakceptowalne
Ależ to zrozumiałe, nikt nie chce się przyznać i nazwać kim jest ...
Masz żonę i kochankę, jak dla mnie jesteś niefajnym kolesiem, bez względu na to jakie argumenty podasz, tak samo jak ktoś kto sypia z kobietą kolegi, lub okrada wspólnika w biznesie - dla mnie to naganne zachowanie.
Oczywiście winni przedstawią to że to słabość, okoliczności, siła wyższa, czy jakieś inne wyssane z palca wymówki, bo niełatwo się przyznać że jest się tak naprawdę mendą, fałszywcem, egoistą i świnią, ja to rozumiem, ale czasem warto się nad tym głośniej zastanowić, niesądzisz ?
Dla mnie nie ma uzasadnienia dla zdrady, romansu na boku jak się jest w jakimś związku, nie wraca się zjebanym od kochanki do żony o 5 nad ranem i nie mówi się "kocham cię" wchodząc pod kołdrę bo to zaprzeczenie wszystkich możliwych zasad.
Kulturalni ludzie na poziomie tak nie robią. To znaczy robią bo za takich się jedynie uważają, a tak naprawdę nimi nie są.
Niech sobie cały świat zdradza, rżnie dziewczyny kolegów i przyjaciół, ma kochanki i oszukuje, kradnie, intrygi knuje, fałszywie oskarża żeby się wybielić i uzasadnić swoje niskie pobudki ... to mnie nie zmienia i leję na popularność moich poglądów, tak samo jak na to czy na jakimś internetowym forum jeden z drugim coś zrozumie czy nie, wali mnie to, ja swoje zdanie powiedziałem i do paru osób na pewno dotarło, a w każdym razie wypowiedziałem swoje zdanie głośno. I to nie jest mój świat, to twoje i paru innych osób poletko... ja tu jestem zaledwie gościem i takie coś jest mi obce.
Tipsy jakieby nie były są beznadziejne, tak samo jak białe kozaczki i panienki typu "chamówa z bazaru", krzykliwe, pyskate i wulgarne.
Zapominasz że 80% warszawy to ludnośc napływowa z każdej możliwej dziury w polsce i średnia poziomu nie różni się od remizy w pcimiu dolnym ... Nie, nie chadzam do takich miejsc, za bardzo się wyróżniam wśród łysoli, dresów, beemek i tipsiar czy lanserek, tak samo jak nie pijam piwa nad wisłą bo to robią tylko menele i bezdomni...