Wujo Macias pisze:Na pewno nie sa to mazgaje i mesie piz.dy, a taka postawe widze wsrod ogromu kolesi. Na tym forum tez.
Jeczace pacany, nie umiejace sie wziac w garsc ( nie liczac codziennych sesji w lazience).
Olaboga ... ja sie swoim zachowaniem do takowych zaliczam ... Jaki zemnie mieczak ze pokochalem szczerze i prawdziwie ... jakze nie meski jestem ze cierpie po rozstaniu ... dzieki wujek ukazales mi jaka zemnie censored ...
Teraz stane sie nieczuly jak Linda w psach ... bede mial wszystko w dupie ... bo po co kochac ?
A jakze nieprawdziwa jest milosc jesli po rozstaniu sie nie cierpi ;>
Kazdy ma swoje zdanie ... i kazdy moze je miec ... wiec wujeczku nieuzywaj epitetow w stosunku do ludzi ktorych nierozumiesz ... bo nierozumiesz uczuc ktorymi oni dazyli innych.
Dlaczego ? po prostu niemasz takowego prawa aby obrazac innych za ich poglady ...
Wiec wyrazaj swoje zdanie nie obrazajac innych ... bo byc moze gowno wiem ... ale niedam sie besztac za to ze jestem taki a nie inny mam do tego prawo ... Tak jak i ty masz prawo do bycia innym niz ja ...
Wiec pomysl czasami mimo ze to moze byc trudne ... i niemieszaj ludzi z blotem tylko dlatego ze sa inni niz ty i ze mysla inaczej ...