czy zrobiłem źle??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 14 gru 2006, 20:05

Stary....przejrzyj w koncu...bo skonczysz jak ja....ma innego ...nie pasujesz teraz do jej bajki !

Ja wiem ty wiesz snow wie...twoja swiadomosc jeszcze nie:(
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...
karollo
Początkujący
Początkujący
Postautor: karollo » 15 gru 2006, 00:11

Stary: wiem, że takie pitolenie o tym, że jest życie jeszcze - mało działa w tym stanie. Ale jak już swoje przejdziesz będziesz zupełnie innym człowiekiem. I po to warto doczekać całkowitego katharsis, kiedy wymażesz ją z pamięci i myśl o niej będzie tak samo neutralna jak o klocku, którego rano ustawiłeś w kiblu <aniolek> .
Uważam, że każdy powinien przejść takie coś:
1. Żeby zrozumieć jak należy z kobietą postępować,
2. Żeby nie inwestować uczuć tak do końca - w końcu to duża praca i droga daleka,
3. Żeby poznać siebie, własne pragnienia, realizować siebie, a nie inwestować tylko w związek.

Można tak wymieniać w nieskończoność.

Jest taka fajna piosenka goo goo dolls - iris (a nie tam przeróbka ronana kitinga <diabel> ). Dla wielu ludzi jest kultowa, przyznam dla mnie też. I są tam słowa (może to trochę tandetą zalatuje, ale napisze, a co <diabel>) :

"And you can't fight the tears that ain't comin'
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah, you bleed just to know you're alive"

Na początku efekt może być dość przykry, ale jeśli zaczniesz czytać między wierszami to Ci się ryjek uśmiechnie ;)

Może jest to takie naciągane, ale też twierdzę, że laska nie była warta Twojego - tak gorącego uczucia i takiego faceta. Mam nadzieję, że teraz zmienią Ci się priorytety i znajdziesz kogoś na kogo Ona będzie zasługiwać ;) a sam zaczniesz pewnie stąpać po ziemi :) Tylko nie przesadzaj - żeby nie wyszło w drugą stronę :>
pzdr.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 gru 2006, 00:59

larena pisze:to moze przyniesc efekt odwrotny, czasem zbyt intensywny wysilek i przemeczenie sprawia ze ma sie problemy z zasypianiem i spi sie niespokojnie

bo to sie nie azpierdziela do samiutkiej nocy, tylko do wieczora, bo przed snem wysilek czesto działa pobudzajaco
2. Żeby nie inwestować uczuć tak do końca - w końcu to duża praca i droga daleka,

jak nie do konca to do jakiego momen
Kamilssj
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Kamilssj » 05 sty 2007, 14:52

Witam, jestem miesiac po zerwaniu z nia i caly czas analizuje ten zwiazek, nie potrafie odpedzic mysli od niej. Zastanawiam sie w durzej mierze czy to sie moglo faktycznie przezemnie zakonczyc? Siedze i mysle ze to ja zabilem w niej ta namietnosc...:(

Pamietam w dniu kiedy zrywala calowala mnie na pozegnanie, nie wiem co to znaczylo, nastepnego dnia oddalem jej rzeczy, jeszcze chcialem walczyc przez kolejny tydzien chcialem cos jeszcze zrobic, pisalem listy, dzownilem, ona caly czas mi mówila ze nie wie czy ja odzyska. Któregos dnia zapytalem ja na gg czy to byla poczesci moja wina ona odpowiedziala " denerwowalo mnie to jak mówiles ze robie to dla Ciebie, tak jak by z łaski" Pozniej widzialem jak sie prowadza juz z innym... :(

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”