oświadczyny

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 22 lip 2006, 00:48

Yasmine pisze:Nie dyskryminacja. Ale dla mnie sa pewnie rzeczy nie do przeskoczenia. To facet robi pierwszy krok, to facet sie oswiadcza
No, i teraz mi to zdanie pasuje ;)
agna 24, pomysł do d... Po co robić komuś krzywdę? Lepiej znaleźć kogoś, kogo się pokocha. Masz przecież jeszcze czas :]
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 22 lip 2006, 00:56

a co myslicie o sytuacji o ktorej juz gdzies wczesniej na tym rorum pisalam. panna chce wyjsc za faceta, ale on nie jest zdecydowany. boi sie mu powiedziec o tym wprost, wiec wymysla podstep. zachodzi w ciaze. ona dobrze zna faceta, wie, ze nawet jesli nie chce tego, zrobi to ze wzgledu na dziecko.
no, niby sie nie oswiadczyla, ale zdecydowala za niego

czasami mysle ze jestes mega prowokatorka na tym forum jak czytam twoje posty, a jesli nie, to znaczy ze masz umysl odpowiadajacy wiekowi jaki wpisalas sobie w profilu :/
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 22 lip 2006, 16:46

*qbass* pisze:
Yasmine pisze:Nie dyskryminacja. Ale dla mnie sa pewnie rzeczy nie do przeskoczenia. To facet robi pierwszy krok, to facet sie oswiadcza
No, i teraz mi to zdanie pasuje ;)
agna 24, pomysł do d... Po co robić komuś krzywdę? Lepiej znaleźć kogoś, kogo się pokocha. Masz przecież jeszcze czas :]

przeciez ja nie mowilam o sobie. ja na szczescie takich pomyslow nie mam.

[ Dodano: 2006-07-22, 16:48 ]
TFA pisze:czasami mysle ze jestes mega prowokatorka na tym forum jak czytam twoje posty,
no przeciez nie o prowakacje mi chodzi, chce tylko poznac wasze zdanie w tym temacie
Awatar użytkownika
superman
Zaglądający
Zaglądający
Re: oświadczyny

Postautor: superman » 23 lip 2006, 23:26

agna 24 pisze:co myslicie o styuacji kiedy kobieta sie oświadcza facetowi?

dla mnie troche dziwna sytuacja.Osobiscie sam oswiadczylem sie mojej kobiecie i niewyobrazam sobie aby ona mogla oswiadczec sie mi :?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 23 lip 2006, 23:49

Wszystko się zmienia <diabel>
Czemu nie? Ale po co? ... skoro on to może zrobić po poprzednim "wybadaniu" sprawy i priorytetów.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Re: oświadczyny

Postautor: ptaszek » 23 lip 2006, 23:58

Jeśli chodzi o innych, to mało mnie to obchodzi kto komu się oświadczy i czy w ogóle.
Jeśli chodzi o mnie i mój związek, to jednak wolę żeby inicjatywa wyszła od Niego :) Nie musi być klękanie z bukietem róż i pierścionkiem - bez przesadyzmu. Miło by było po prostu, gdyby wyraził jasno i otwarcie, że jest gotowy do zawarcia ze mną małżeństwa i naprawdę tego chce. Ja w roli "osoby oświadczającej się" czułabym się trochę dziwnie. Czyli trochę tradycjonalizmu być musi :P
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 lip 2006, 01:24

a co myslicie o sytuacji o ktorej juz gdzies wczesniej na tym rorum pisalam. panna chce wyjsc za faceta, ale on nie jest zdecydowany. boi sie mu powiedziec o tym wprost, wiec wymysla podstep. zachodzi w ciaze. ona dobrze zna faceta, wie, ze nawet jesli nie chce tego, zrobi to ze wzgledu na dziecko.
Uwazam, ze to kretynka i on wiać powienen skoro ona ma tyle siana we lbie.
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 24 lip 2006, 10:02

moon pisze:
Uwazam, ze to kretynka i on wiać powienen skoro ona ma tyle siana we lbie.

Trzeba przyznać, że dziewczyna głupia. Jeśli tak bardzo chciała go mieć za męża, może mu przecież o tym powiedzieć, a nie brać go na podstęp i tym samym przymuszać. Kiedyś może tego gorzko pożałować.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 lip 2006, 22:40

ptaszek pisze:Kiedyś może tego gorzko pożałować.
A co gorsza nie tylko ona...Ciepiec beda tez neiwinni jak to dziecko...za jej glupote...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”