Haro pisze:Zakochuje sie! Jestem taki szczesliwy!
zazdroszcze ci. i zycze powodzenia i szczescia w przyszlosci.
Moderator: modTeam
Sasetka pisze:hmmm moze ona przekoloryzowala sprawe skoro chce zebyscie byli ze soba? ale juz siedze cicho
kknd pisze:amietaj tylko ze tak jak robi to z nim tak moze to robic z toba.
Haro pisze:1 czerwca wyznam.
mariusz pisze:Mam bardzo podobny problem, tylko ciągnie się on o wiele dłużej (jak cos to priv).
Jak dlugo ja znasz?Haro pisze:Chce wyznac Jej swoje uczucia 1 czerwca.
Tak samo mowiles o bylej jak twierdzili tu ludzie ze ewidentnie ma kogos na bokuHaro pisze:Po prostu mozesz mi uwierzyc na slowo.
Dawaj wiec na priva [mojegomariusz pisze:Nie chce pisac o tym na forum ogolnym.
Haro pisze:Zabrac Ja w dzien dziecka np. do McDonalda
Haro pisze: A szybko bo znamy sie zaledwie 4-5 dni.
madziorka.m pisze:Nie no!! tylko nie to!! jezeli zabierzesz ją do McDonalda będziesz dla mnie na podobnym poziomie co koleś zrywajacy z dziewczyna przez gg, zmierz ją do malej skromnej kawiarenki, albo kup lody i idz do parku ale nie McDonald- miejsce smierdzace frytkami i starym fartuchem!!!
Haro pisze: A szybko bo znamy sie zaledwie 4-5 dni.
Arkady pisze:widzę że lubisz idealizować kobiety
Z 1 czerwca? Jak najbardziej Twoja. Czlowiek inteligenty uzywa tez rozumu a nie emocje i fiuuu juz przepadl...Haro pisze:Moja to wina?
Dlatego ze zachowujesz sie jak 13letni gowniarz zwylaczonym mozgiem.Haro pisze:I dlaczego Twoim zdaniem, Moon, mam czekac tak dlugo?
Nie, nie jedyna. Mariusz moim zdaniem jednak ma inna sytuacje od Ciebie i Mariusz nie obraź sie ale ja u CIebie to widze na czarno a tu jest nadzieja o ile dziewczyna jest ok i haro bledow popelniac nie bedzie co poprzendio.Haro pisze:I chyba jedyna osoba, ktora moze mnie tutaj zrozumiec jest Mariusz.
moon pisze: A po drugie zalezy czego chcesz - czy milosc z romansu brazylijskiego czy milosci i sensownego zwiakzu
Ok rozumiem i dobrze ale ja is enie czepiam tego tylko Twoich pomyslow i nadgorliwosci ktora wg mnie na 90% sie Ci jadnak zgaga odbije.Haro pisze:To, ze tutaj sie ciesze i skacze z radosci... bo czuje, ze jestem wsrod swoich, ze moge podzielic sie swoja radoscia, szczesciem.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 299 gości