a co?? wartosciowa jest tylko ta gruba z owłosionymi nogami??moon pisze: Ale uroda nie. Ja tu przeca o kobiecyh kobietach a nie ladnych lalach.

Moderator: modTeam
niestety golonko na mus. Ciekawe co byś powiedziała o facecie co kapie się raz na miesiąc, tak zmienia ubranie i pije na umór. Niektóre przy kosci tez są apetyczne. Ale niezależnie chciałbym zeby kobieta mi się podobała i vice versamoon pisze: Ona te zmoze byc kobieca
No tak ale badz co badz ta adoracja inaczej troche wyglada.TFA pisze:le gdy kobieta to odwzajemnia, czyli tez mnie adoruje
No to tak ale tu chodzi nadal o podryw. KObieta moze mezczyzne zachecac kusic - pozostaje kobieca, ale begac za facetem - juz przstaje. Łapiesz?Blazej30 pisze:e niezależnie chciałbym zeby kobieta mi się podobała i vice versa
Mona pisze:Pitu-pitu Jak świat światem, to raczej facet jest łowcą i to on powinien zdobywać kobietę, a ona powinna udawać , że wcale nie ma ochoty być zdobyta.
Potem może sobie przejmować inicjatywę
Według mnie - kobiety uwielbiają być zdobywane
Yasmine pisze:Kobieta powinna tylko umozliwic mu to zdobycie
moon pisze:tweetuś_18 napisał/a:
Ale w jaki sposób???
To ma kazda kobieta we krwi. Zauwaz to w sobie.
Yasmine pisze:Oj no usmiechy, gesty, laskawszy ton, jakis "przypadkowy" kontakt cielesny, ale powinna zostawiac mu jednak troche niepewnosci.
moon pisze:Jak chlopak nie jets niedorozwiniety umyslowo
moon pisze:A ze nie ma odzewuWida cnie jest zainteresowany.
Yasmine pisze:Oj no usmiechy, gesty, laskawszy ton, jakis "przypadkowy" kontakt cielesny, ale powinna zostawiac mu jednak troche niepewnosci.
moon pisze:To ma kazda kobieta we krwi
moon pisze:Mysle ze nie ma. Takie zachowanie jest normalne wsrod bliskich kupmli.
jesttweetuś_18 pisze:Ale samemu też nie jest źle....
nie jest się amotnym gdy ma się przyjaciół. Musisz uzbroic się w cierpliwość i czekać na tego ktosia. Może spotkasz go wkrótce...tweetuś_18 pisze:Czyli skazana jestem na samotność, bo jestem lepszym "materiałem" na przyjaciółke
Yasmine pisze:tweetuś_18 napisał/a:
Ale w jaki sposób??? Przecież nie może mu dac dosłownie do zrozumienia że on tez ją pociąga bo to oznacza że go podrywa lub narzuca sie... wiec?
Oj no usmiechy, gesty, laskawszy ton, jakis "przypadkowy" kontakt cielesny, ale powinna zostawiac mu jednak troche niepewnosci
Bash pisze:Jak już tu gdzies pisałem, chciałbym mieć dziewczyne z Twoim światopoglądem i podejściem do życia. Więc nie jest z Tobą tak źle
Lawrence pisze:A np ja naleze do takich, gdzie oznaka niepewnosci mala odrzuca mnie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 223 gości