Różnica temperamentów....i co dalej :(
Moderator: modTeam
Najwidoczniej mamy zupełnie rozbieżne doświadczenia w tych sprawach.
Andrew - nie piszę, że to samo, ale chodzi o fakt, że te dwa wymienione przez Ciebie czynniki są bardzo mocno powiązane i poniekąd z dużej nieścisłości między nimi wynika większość kłopotów w tej sferze.
Andrew - nie piszę, że to samo, ale chodzi o fakt, że te dwa wymienione przez Ciebie czynniki są bardzo mocno powiązane i poniekąd z dużej nieścisłości między nimi wynika większość kłopotów w tej sferze.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
fajna82 pisze:A ja się tak zastanawiam- czy ja jestem jakaś ułomna i co ja mam zrobić ze sobą. Mojemu temperamentowi trudno dorównać. U mnie nie ma "nie chce mi się". faktem jest , że nie byłam nigdy w jakims poważniejszym związku. te które , by się na takie zapowiadały kończyłam ze względu na niedomagania partnerów, bądź oni je kończyli.....Czy ja się ztego wylecze?czy też jestem skazana na poszukiwania kogos kto mi dorówna?
Fajna82 dlaczego ja Cię nie znam

pozdrawiam
[ Dodano: 2006-02-28, 12:57 ]
Andrew pisze:Tak- tyle by tego byc pewnym o czym piszesz musisz zaliczyc tak z 10 zwiazków z innymi kobietami , bez tego nie masz szans.
Ty po prostu sex traktujesz inaczej niz wszyscy , i to jest problem dla ludzi bedacych z tobą , jak i wokól ciebie <browar>
Andrew nie wmawiajmy sobie, że jestem chory

PS.
- Wstreciucha
- Weteran
IcemaN pisze:Fajna82 dlaczego ja Cię nie znam ? hmmmm.... dlaczego nie jesteś moją sąsiadką ?
powod dla ktorych sie rozstawali , moze okazac sie inny niz nadwyraz wysokie libido tej Pani

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
IcemaN pisze:Fajna82 dlaczego ja Cię nie znam ? hmmmm.... dlaczego nie jesteś moją sąsiadką ?
Lepiej sie ciesz , ze ja nie znasz .... w przeciwnym wypadku juz był byś chory

http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=6253
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”