Różnica temperamentów....i co dalej :(

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 27 lut 2006, 13:30

Ciekawski - ja u swojej byłej starałem się rozbudzić temperament przez 2 lata, różnymi sposobami i się nie udało. I nie wydaje mi się, żebym się jakoś źle do tego zabierał. Po prostu ta kobieta tak miała.
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 27 lut 2006, 13:30

Andrew pisze:Nie moge sie z tym zgodzic , ochota na sex to jedno , a temperament to cos innego

dokładnie
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 27 lut 2006, 20:49

Najwidoczniej mamy zupełnie rozbieżne doświadczenia w tych sprawach.

Andrew - nie piszę, że to samo, ale chodzi o fakt, że te dwa wymienione przez Ciebie czynniki są bardzo mocno powiązane i poniekąd z dużej nieścisłości między nimi wynika większość kłopotów w tej sferze.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
IcemaN
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: IcemaN » 28 lut 2006, 12:31

fajna82 pisze:A ja się tak zastanawiam- czy ja jestem jakaś ułomna i co ja mam zrobić ze sobą. Mojemu temperamentowi trudno dorównać. U mnie nie ma "nie chce mi się". faktem jest , że nie byłam nigdy w jakims poważniejszym związku. te które , by się na takie zapowiadały kończyłam ze względu na niedomagania partnerów, bądź oni je kończyli.....Czy ja się ztego wylecze?czy też jestem skazana na poszukiwania kogos kto mi dorówna?

Fajna82 dlaczego ja Cię nie znam :D ? hmmmm.... dlaczego nie jesteś moją sąsiadką ??? wrrr..... wlaśnie takiego czegoś co Ty masz brakuje mi najbardziej :D <przytul> 8) normalnie kobieta demon :) ..... yyyyyy..... mimo wszystko nie sądzę żeby kiedykolwiek kobieta rozstała się ze mną bo nie mam ochoty na sex :D
pozdrawiam :)

[ Dodano: 2006-02-28, 12:57 ]
Andrew pisze:Tak- tyle by tego byc pewnym o czym piszesz musisz zaliczyc tak z 10 zwiazków z innymi kobietami , bez tego nie masz szans.
Ty po prostu sex traktujesz inaczej niz wszyscy , i to jest problem dla ludzi bedacych z tobą , jak i wokól ciebie <browar>

Andrew nie wmawiajmy sobie, że jestem chory :D:D:D , ja po prostu mam wielki temperament <banan> <pejcz> nic poza tym...... a tak w ogóle to chyba muszę przyznać Ci rację z tym.....że tak naprawdę będę miał jakiekolwiek porównanie.....dopiero wtedy gdy będę miał inną partnerkę :)

PS. :*
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 01 mar 2006, 21:40

IcemaN pisze:Fajna82 dlaczego ja Cię nie znam ? hmmmm.... dlaczego nie jesteś moją sąsiadką ?

powod dla ktorych sie rozstawali , moze okazac sie inny niz nadwyraz wysokie libido tej Pani ;) takim zartobliwym stwierdzeniem wskazujesz tylko na jedno - teraz myslisz tylko o bzykaniu i gdzies masz uczucia :P
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 mar 2006, 07:39

IcemaN pisze:Fajna82 dlaczego ja Cię nie znam ? hmmmm.... dlaczego nie jesteś moją sąsiadką ?

Lepiej sie ciesz , ze ja nie znasz .... w przeciwnym wypadku juz był byś chory <hahaha> <hahaha> <hahaha>

http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=6253
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
IcemaN
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: IcemaN » 02 mar 2006, 17:04

Wstreciucha ....owszem myślę o uczuciach :) .... a tak w podświadomości tylko myślę sobie o szalonym seksie z piękną nieznajomą:D:D::D: hy hy hy ....jak to facet <banan>

Andrew .... ten żart był niesmaczny :) <browar> ........................ ale co racja, to racja !!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”