Czy dla mnie jest jeszcze szansa
Moderator: modTeam
-
złotooka kotka
- Weteran

mrt pisze:Jak to moja mama mówi, wystarczy, że facet jest tylko trochę ładniejszy od diabła
Tez znam to powiedzeni. I zawsze w takim momencie odpowiadam, ze to prawda. Tyle, ze Szatan jest przeciez upadlym aniolem, wiec jego uroda jest na pewno... co najmniej nieziemska
Ale to tylko moja gupia zlosliwosc.
Na prawde to liczy sie cos innego. Nigdy nie wartosciuje ludzi wg wygladu, co nie oznacza, ze w ogole na niego nie patrze. Tylko po prostu nie skreslam kogos bo wyglada "nie tak".
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
AMX pisze:Olivia pisze:tanebo napisał/a:
Wręcz ciesze że całe życie będe sam.
Przyjdzie dzień, że będziesz tego żałować. No chyba, że jesteś pustelnik lub zakonnik.
Dokładnie.Sam miałem okazje spotkać gościa ,który własnie został sam na starość.Swoją droga b interesująca osoba,zjezdził pół świata,wiele zobaczył i zrobił.Ale został sam.NIE był to ciekawy widok.NIE zeby facet jakoś dziwnie wyglądał ale było czuć rozgoryczenie ,zal i smutek które biły od tej osoby.NIe zycze nikomu tak skonczyć.
A ile ten facet ma lat? Może po prostu ma taki styl bycia?
Mysle ze wiekszosc mezczyzn mialo kiedys taka przypadlosc
stad ich wyrozumialosc w tym temacie. Wyjsciem jest rzucenie sie na gleboka wode... i nie mowie tutaj o samobojstwie
zrob cos szalonego. realizuj swoje hobby, rozwijaj sie.
Nie przejmuj sie ze powiesz cos glupiego w towarzystwie, nikt nie lubi tych zarozumialych palantow ktorzy nigdy sie nie myla
W wiekszosci przypadkow tylko wydaje Ci sie ze powiedziales cos glupiego.
Patrz Olivia palnela i zyje
Nie przejmuj sie ze powiesz cos glupiego w towarzystwie, nikt nie lubi tych zarozumialych palantow ktorzy nigdy sie nie myla
Patrz Olivia palnela i zyje

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”