jak widzisz ze mu sie inna podoba to raczej nei masz szans...
nie tylko on jeden
Olivia pisze:Jareczek napisał/a:
do odważnych świat należy
Do odważnych, ale nie do nierozważnych.
slicznie napisane
Moderator: modTeam
Olivia pisze:Jareczek napisał/a:
do odważnych świat należy
Do odważnych, ale nie do nierozważnych.
Jareczek pisze:podejdz ładnie się uśmiechnij, (wal prosto z mostu) przedstaw się, powiedz że ci się podoba i umów się np na piwo czy do kina... nic w tym strasznego nie, tak czy siak nie masz nic do stracenia moim zdaniem zajebisty pomysł, taki nowoczesny, bardzo odważny, ale do odważnych świat należy
sami pisze: jakoś w siebie nie za bardzo wierzę
sami pisze:bo mykał wzrokiem jak nasze spojrzenia się skrzyżowały (zresztą ja też mykałam )
sami pisze:Zamiast wziąć się za naukę, to się rozpraszam
Miltonia pisze:I zrb cos, jakis maly ruch nawet
sami pisze: A że tego topika macie zapewne dość - nie dziwię się.
Tak to tylko w kiczowatych romansach.sami pisze:a ja bym chciała, żeby równocześnie tak jak ja jego, on wypatrzył mnie.
sami pisze: Ostatnio nawet usłyszałam komplement pod swoim adresem od bardzo sympatycznego i przystojnego gościa, że jestem "fajna, wesoła i ładna"
sami pisze:3) dowiedział się, że kartka i ja mamy wiele wspólnego, bo trafił na to forum i topik jezor
sami pisze:A ludziom zakręconym chyba wiele się wybacza, ciom?:)
Ale czy sama sobie wybaczysz swoje zachowanie, jak popełnisz gafę? Jeden krok nie w tę strone i dziękujemy za występ.
sami pisze:Sami to ja, taka jestem i kto chce niech to akceptuje, kto chce nie. W życiu są poważniejsze problemy, którymi należy się przejmować
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 100 gości