Czego pragną kobiety?
Moderator: modTeam
-
Angel21
-
Angel21
-
Angel21
-
Angel21
-
Angel21
- unlucky_sink
- Maniak

aktualnie mam wielką chcicę i pragnę...bliskości
[ Dodano: 2005-06-21, 12:16 ]
mariusz pisze:A ja powiem tak: Światem rządzą meżczyźni, a mężczyznami rzadzą kobiety
<brawo1> <browar>
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Ja pragnę czułości, zainteresowania, wsparcia, przyjaźni...czasami przydaje się też stanowczy facet (np. musi wyczuć, kiedy może mnie pocałować, choćbym udawała że tego nie chcę
). Patrząc facetowi w oczy myślę, o tym, że to mój ukochany i chciałabym ofiarować mu z siebie to, co najlepsze...io patrzeć, i patrzeć i patrzeć w te jego...oczy 
Kiedy Bóg stworzył mężczyznę spojrzał nań z niesmakiem i rzekł - "pierwsze koty za płoty"
Gdy stworzył kobietę powiedział "Hm..praktyka czyni mistrza" 

- unlucky_sink
- Maniak

- Weteran

Adwokat Diabla
Ktos wczesniej powiedzial, ze faceci tez sa zakreceni i niewiedza czego chca. W takim razie prosze mi pokazac w ktorym miejscu!!! Ja dokladnie wiec czego chce.
A co do tego, czego pragna kobiety- Panowie, ten kto znajdzie odpowiedz na to pytanie, zdobedzie klucz do tego Swiata. Pytanie tylko, czy tak naprawde powinnismy tego chciec...
A co do tego, czego pragna kobiety- Panowie, ten kto znajdzie odpowiedz na to pytanie, zdobedzie klucz do tego Swiata. Pytanie tylko, czy tak naprawde powinnismy tego chciec...
-
Adwokat Diabla
Andrew pisze:Wiesz czegono jasne , kazdy z nas to wie , jak i kazda kobieta to wie
Kobiety chca :
co chwila czegos innego ...i co z tego ! mają do tego prawo , kobieta wszak kaprysną jest , nudna by takowa była jak by sie nie zmieniała !
A jak mnie nieraz przez te zmiany się dostaje ale andrew masz racje jaka to byłaby nuda gdyby kobiety były w 100% przewidywalne:)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- ksiezycowka
- Weteran