Blazej30 pisze:Mam co robić, ale zawsze pozostaje pustka, bo kogoś brakuje.
A może jednak nie do ciupciania? a jeśli nie to po co te szczeniackie teksty wyżej?
Moderator: modTeam
Blazej30 pisze:Sęk w tym że nie szukam.Traktuję kobiety jak przyjaciółki. Wszystkie (no prawie, domyślcie się wyjątków). Jestem miły i jeśli zapraszam to na kawę. Nie biorę numeru telefonu. Ale widzę reakcję kobiet na mnie i na kolegów. Zresztą w rozmowach często wychodzi ich stosunek do mnie (np:"obniż wymagania")
Dzindzer pisze:no własnie bo ja mam prawie przyjaciela faceta
mariusz pisze:A co to znaczy prawie przyjaciel??
mariusz pisze:Tylko zeby kobiety jeszcze to rozumiały
Dzindzer pisze:osoba która ma szanse stac sie przyjacielem. Baaaardzo dobry kumpel.
mariusz pisze:Gdyby dziewczyna która mi sie podoba od której chce wiecej niz przyjaźni powiedziała mi coś takiego to nie wiedział bym co powiedzieć. Odebałbym to jako probe delikatnego powiedzenia spadaj.
mariusz pisze:Jednak jeśli kobieta mowi zostańmy przyjaciołmi facet odpuszcza sobie i idzie szukac innej. Tej zaś daje krzyzyk na drogę Kobieta traci go na zawsze.
Błażej czytam twoje posty w tym temacie i zastanawia mnie jedna rzecz.Piszesz cały czas,że jestes brzydki i przez to nie możesz znależć kobiety. To dlaczego w takim razie czegoś z tym nie zrobisz.Zrób sobie plastyke, idz do stylisty ,wizażysty.W obecnych czasach mozliwości jest dużo.Ja wiem ,ze to są zabiegi drogie i kosztowne.Ale sądzę,ze większość znich mieści się w granicach rozsądku.
osek pisze:Skoro jestes brzydki to co ci za roznica podchodz do kazdej dziewczyny ktora ci sie spodoba i zagaduj Banan . Dziewczyny moze nie znajdziesz ale bedziesz mial duzo fajnych kolezanek i nie bedziesz mial czasu na dziewczyne jak bedziesz sie ciagle z kolezankami stalymi spotykal Aniolek . A jak bardzo zalezy ci na sexie to jak sie zblizysz do kolezanek to i to bedziesz mial Banan /ale seks to wlasciwie sprawa calkowicie drugorzedna w samotnosci chyba Aniolek /. A ktos ma browar!! za wesolego onaniste Usmiechnij sie! bardzo fajny termin zaczne go wykorzystywac BRAWO!!! .
AlfaRomeo1939 pisze:Mam ten sam problem
AlfaRomeo1939 pisze:w sumie nie ma się za bardzo czym przejmować
paddy pisze: A na stałe, to uwierz, że wiele osób by chcialo i nie mogą
Noise pisze:bo jak kocha, to nie będzie jej to przeszkadzać, że to, ze tamto ...
Noise pisze:POza tym z kobietami jest tak, że albo będziesz się o nie starał albo nie będzie z tego wszystkiego prawie nic. Zaczyna brakować dziewczyn, które starają się o facetów, dlatego musimy brać sprawy w swoje ręce. Nie martw się, kiedyś spotkasz ta jedyną, która sprawi, ze będziesz szczęśliwy jak nigdy... A co do wieku, to nie ma on znaczenia, bo jak kocha, to nie będzie jej to przeszkadzać, że to, ze tamto ...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 218 gości