A mnie dziw, ze oceniasz całośc na podstwie dwóch linijek.
Ale masz racje sie nie ocenia, bo to sensu nie ma. Ty żyj jak chcesz, ja rowniez zamierzam <browar>
Co mam zrobić? :/
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

sytuacja dla mnie! Kolesia bym zmasakrowal. Nie dal zwyczajnie po mordzie, ale zniszczyl po prostu. Zlamal. Sponiewieral. Osmieszyl i zostawil tak gnijacego, umazianego w swojej brudnej krwi. Co ja pierdolone kurewskie nasienie, skad sie tacy mazgaje biora? Bierz sie do roboty Max i walcz o to co Twoje.
[ Dodano: 2006-01-08, 20:59 ]
O! Widze ze dales mu w ryj. No i pieknie, naprawde szacunek dla Ciebie Max! Bo raz osmieszyles go (plaskaczem), dwa dales w morde tak jak na to zasluzyl. Ja jeno jestem niski (175 wzrostu) i praktycznie kazdy typ jest ode mnie wyzszy. Podszedlbym do niego po takim plaskaczu i popatrzyl z dolu, ale tak, zeby patrzec mu prosto w oczy, gleboko i z bardzo bliskiej odleglosci. Samo to pozwoliloby zwieraczom sie troche poluzowac
A pozniej zlapac za habety, przyciagnac do siebie, odchylic swoja glowe i wybic zeby i polamac nos precyzyjnym strzalem z "barbarki"
ahh, sie rozmarzylem
Wybaczcie 
[ Dodano: 2006-01-08, 20:59 ]
O! Widze ze dales mu w ryj. No i pieknie, naprawde szacunek dla Ciebie Max! Bo raz osmieszyles go (plaskaczem), dwa dales w morde tak jak na to zasluzyl. Ja jeno jestem niski (175 wzrostu) i praktycznie kazdy typ jest ode mnie wyzszy. Podszedlbym do niego po takim plaskaczu i popatrzyl z dolu, ale tak, zeby patrzec mu prosto w oczy, gleboko i z bardzo bliskiej odleglosci. Samo to pozwoliloby zwieraczom sie troche poluzowac
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”