Czy to już ten moment?
Moderator: modTeam
-
gareth1982
- Bywalec

gareth1982 pisze:HeheThomas, sytuacja prawie identyczna jak u Ciebie. Poczekamy na rozwój wydarzeń <browar>
no może i masz rację, tylko ja nie wiem czy chciałbym znowu z nią być. Czy to miało by sens. Nie chce z nią tracić kontaktu, ale mieć z nią relacje raczej przyjacielską. No, ale łatwo powiedzieć. Zobaczymy jak się spotkamy bo tez mam się z nią zobaczyc jak wróci od rodziny, hehe (czyli jak u Ciebie
-
gareth1982
- Bywalec

Thomas a może my mówimy o jednej i tej samej dziewczynie
Ja również nie wiem czy po tym wszytstkim związek z nią ma sens. Na razie nie mówię ani tak, ani nie. Poczekam do soboty, chcę z nią spokojnie porozmawiać i wspólnie podjąć jakąś decyzję. Na pewno jednak nie będę jej o nic prosił, jak to miało już raz miejsce i raczej nie wyszło dla mnie korzystnie.
Ja również nie wiem czy po tym wszytstkim związek z nią ma sens. Na razie nie mówię ani tak, ani nie. Poczekam do soboty, chcę z nią spokojnie porozmawiać i wspólnie podjąć jakąś decyzję. Na pewno jednak nie będę jej o nic prosił, jak to miało już raz miejsce i raczej nie wyszło dla mnie korzystnie.- ksiezycowka
- Weteran