Figura dziewczyn...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 27 lip 2005, 17:08

Dokładnie, mojej mamie mówia, że na pewno ma 30 pare lat, a nie 40 pare. Figurke ma fajna, zadnych paskudnych rozstepow, zero cellulitu, nadwagi nigdy nie miala i wlosy koloru naturalnego blond - i siwych włosów z lupą szukać. Więc... to nie reguła.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 27 lip 2005, 17:26

heh no po mojej mamie widać cięzką prace i zmęczenie, dlatego tez szczerze mówiąc dodaje jej to lat, ale bywa ze jak ma urlop to odrazu jest wypoczęta i wygląda ładniej i promienniej, tak to juz jest -cięzka praca fizyczna.Szkoda mi jej nie raz bo jak przychodzi zmęczona to juz nie ma siły ani motywacji by troche o siebie zadbać ,nie raz na nia krzycze by zainwestowała w siebie ale bez skutku.....i dziwić sie ze czuje sie jak szara myszka gdy jej koleżanki przy kasie i nie pracujące fizycznie wyglądają młodo i pewnie siebie .... heh ale sie rozpisałam
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 lip 2005, 17:51

Znajdź jej inną pracę ! :D

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”